Köszi a választ! Ezt olvastam róla : "Zidoo H6 Pro TV-Box YouTube 4K Netflix Full HD Streaming" tehát nem várhatok 4H-s Netfixet és talán hang ügyben is gyengébb az elvártnál! De azért Köszi!

Köszi a választ! Ezt olvastam róla : "Zidoo H6 Pro TV-Box YouTube 4K Netflix Full HD Streaming" tehát nem várhatok 4H-s Netfixet és talán hang ügyben is gyengébb az elvártnál! De azért Köszi!
Szia! Köszi megnézem!BLX írta: ↑2020.05.06., szer. 17:03Én elgondolkoznék egy Apple Mac Mini-n is.Pooli1971 írta: ↑2020.05.06., szer. 16:04Sziasztok! Kérdeztem az üzenőfalon, de lehet itt kell tennem inkább: Médialejátszót szeretnék venni. Volt nálam egy Apple Tv 4K kipróbálásra tetszett a képe és a hangja is. Netflixre és HBO-Go ra használnám főleg. Az elsőhöz a 4K-s kép és az Atmos hang fontos viszont nincs rajta USB bemenet ami szintén kéne régebbi HDD-kről való filmezéshez. A kérdésem az :Van-e olyan lejátszó ami tud 4K /Netflixen is/ és Atmos hangot és rendelkezik USB bemenettel. Válaszaitokat előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek.![]()
Én elgondolkoznék egy Apple Mac Mini-n is.Pooli1971 írta: ↑2020.05.06., szer. 16:04Sziasztok! Kérdeztem az üzenőfalon, de lehet itt kell tennem inkább: Médialejátszót szeretnék venni. Volt nálam egy Apple Tv 4K kipróbálásra tetszett a képe és a hangja is. Netflixre és HBO-Go ra használnám főleg. Az elsőhöz a 4K-s kép és az Atmos hang fontos viszont nincs rajta USB bemenet ami szintén kéne régebbi HDD-kről való filmezéshez. A kérdésem az :Van-e olyan lejátszó ami tud 4K /Netflixen is/ és Atmos hangot és rendelkezik USB bemenettel. Válaszaitokat előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek.
Az amerikai forgalmazó szerint a Denon és a Marantz több mint 80%-ban megegyezik belül... Szóval szerintem az egyenesen előre egy jó irány lehet.Tibbi írta: ↑2020.05.04., hétf. 20:59Sziasztok,
Általánosságban milyen hang jellemzi a nagyobb márkákat? Gondolok itt arra, hogy például a Denon erőteljes, moziban jó, míg a Marantz sokkal lágyabb zeneibb, viszont moziban nem igazán jó, Onkyo, Pioneer, Yamaha...stb. Mik a jellemzői?
Tudom, hogy márkán belül is léteznek eltérések, de akkor is valamilyen csapást, irányt adjatok.
Ez érdekes mert valakinek működött.Valakinél istenért se jött össze. Mikor HTPC-m volt nálam ment.kohutaki írta: ↑2020.04.27., hétf. 12:20Köszönöm a válaszokat. Igazából sokkal olcsóbb lenne, ha az alaplapi HDMI kimenetből tudnék hangot kiszedni. Ez VGA mellett lehetetlen? Azt olvastam fórumokba, hogy ugyan a VGA használata mellett az alaplapi HDMI kimenet letilt, de BIOS-ba vissza lehet állítani, hogy az is működjön.junior19 írta: ↑2020.04.25., szomb. 19:35"vga kártyából kijön a jel, ami legyen 4k hdr. Ezt utána kétfelé küldöd, egyet a tv-re a kép miatt, egyet az avr-re a hang miatt. Így nem kell az avr-ből jöjjön a kép a tv-re, és nem gond ha nem tud 4k-t,hdr-t."
Ezért kötött bele. Mert nem olcsó az olyan elosztó, ami biztosan fog működni ilyen felhasználásra. Biztosan működő az olyan, amelyiknek egyik kimenete HDMI2.0, a másik pedig HDMI 1.3, max 1.4.
A HDR miatt kell a HDMI2.0, de ha az elosztó mindkét kimenete HDMI 2.0-ás, az nem biztos, hogy fog működni ha az egyik eszköz csak HDMI 1.3-as.
Szerintetek ezt meg lehet oldani?
Én nem használom a Zidoon a Netflixet, de kérdezd meg őt, hátha használta:
Ez a Zidoo nagyon tetszik..épp az amit keresek. Melyik típust javasoljátok belőle? Netflix app megy rajta?
Köszönöm a válaszokat. Igazából sokkal olcsóbb lenne, ha az alaplapi HDMI kimenetből tudnék hangot kiszedni. Ez VGA mellett lehetetlen? Azt olvastam fórumokba, hogy ugyan a VGA használata mellett az alaplapi HDMI kimenet letilt, de BIOS-ba vissza lehet állítani, hogy az is működjön.junior19 írta: ↑2020.04.25., szomb. 19:35"vga kártyából kijön a jel, ami legyen 4k hdr. Ezt utána kétfelé küldöd, egyet a tv-re a kép miatt, egyet az avr-re a hang miatt. Így nem kell az avr-ből jöjjön a kép a tv-re, és nem gond ha nem tud 4k-t,hdr-t."
Ezért kötött bele. Mert nem olcsó az olyan elosztó, ami biztosan fog működni ilyen felhasználásra. Biztosan működő az olyan, amelyiknek egyik kimenete HDMI2.0, a másik pedig HDMI 1.3, max 1.4.
A HDR miatt kell a HDMI2.0, de ha az elosztó mindkét kimenete HDMI 2.0-ás, az nem biztos, hogy fog működni ha az egyik eszköz csak HDMI 1.3-as.
Az egyetlen normális megoldás, hogy így kötöd be a rendszert, minden más gányolás:kohutaki írta: ↑2020.04.25., szomb. 12:02Köszönöm a segítséget, korábban írkáltam, hogy milyen eszközeim vannak, de az idézetekből már lemaradt sajnos. A konkrét kérdéseim ezek lennének: MSI GTX960 videókártyám van, és sajnos csak 1db HDMI kimenet van rajta, az viszont egész jó. Az alaplapon viszont csak 5.1 jack kimenet van.
Esetleg az nem megoldható, hogy videókártyából 4K HDMI jel a tv-be, és a tv egyik HDMI-ARC jelét pedig bevezetném az erősítőbe?
Illetve még egy fontos kérdés, ha HDMI jel bemegy a tv-be akkor a tv optikai kiementén keresztül ki tudok venni 5.1DD hangot?
Köszönöm a segítséget, korábban írkáltam, hogy milyen eszközeim vannak, de az idézetekből már lemaradt sajnos. A konkrét kérdéseim ezek lennének: MSI GTX960 videókártyám van, és sajnos csak 1db HDMI kimenet van rajta, az viszont egész jó. Az alaplapon viszont csak 5.1 jack kimenet van.ZolaBA írta: ↑2020.04.25., szomb. 05:40Ebbe is belekötök...![]()
és akkor a splitterrel az 1.4 vagy 2.0 hdmi jelet küldje be az erősítő talán csak hdmi 1.3-as portjára?
Az írt ds/dd/dts hang meg biztosan átmegy HDMI-ARC-n, azt kéne megnézni van-e.
De amúgy összességében kvva nehéz konkrét tanácsot adni konkrét kérdés nélkül. Ott kéne kezdeni, hogy milyen eszközök vannak...
Ebbe is belekötök...
Igen, de akkor egy izom vasat kell vegyek, ami a 4K jelet tudja továbbítani. Sőt, olyat kell vegyek, ami a 4K HDR jelet tudja továbbítani. Sajnos, ezt nem látom megoldásnak.