Kedves Fülelek!fülelek írta: ↑2020.05.19., kedd 22:05Hallgasd meg, esetleg valami más ketyerével együtt egy hétvégén, és döntsd el. Nézd meg a youtube szétszedős videót róla, és olvasd el a hozzászólásokat, tegyél valamit a kíváncsiságod érdekében. Más másképp hallgat, másképp ítél, ha valaki pont errejár, és bármit tanácsol, azt úgy ahogy van, elfogadod?
Szerintem ennél jobb cucc is van, ami kevesebbe kerül, de én szakértőnek meg gyártónak vagyok megbélyegezve, bárki totál laikus billentyűkoptató leírhat bármit következmények nélkül, én nem, legfeljebb olyan holmiról, amit senki sem forgalmaz jelenleg kis hazánkban.
Igen, meghallgattam, megnéztem, olvastam róla. De sajnos egy teljesen "nyers" elektronika volt egy teljesen "nyers" fülessel. Ebből meg ugye messzemenő következtetést fél-egy óra alatt nem nagyon lehet és érdemes levonni.
Pont ezért tettem fel itt is a kérdésemet. Lehet, hogy jobban ki kellett volna bontanom a sztorit, de mindegy is.
Azt, hogy ki mit kiabál, mond rátok, azt meg nagy ívben sz...ok le. Ha nem reklámot csináltok a saját terméknek, akkor valószínű, hogy irigykednek. És igen is, tessék véleményt, tanácsot írni! Főleg ti, akik régóta hifiztek (és ez vonatkozik mindenki másra is természetesen). Én ebből (is) tanulok.
Ez persze csak az én véleményem. És tudjuk, hogy mi a helyzet a véleménnyel
Köszi az eddigieket!
Tamás