trane írta: ↑2020.04.04., szomb. 18:00
gabika1969 írta: ↑2020.04.04., szomb. 15:56
...Tehát, ha nem zúg szerintetek reális az ár? Köszönöm szépen a segítségetek és véleményetek! Egyébként Sonus Faber Venere 2.5 falakhoz illeszteném.
Üdv
engem sokkal inkább az érdekelne,
hogyan szól...

- mivelhogy DP-nek nagyjából mindegyik azonos(nak kinéző) típussú erősítője máshogy szól
(egyébként meg azzal a teljesítménnyel nem biztos, hogy rendesen meghajtja a Venere-ket, hiába csöves W-okól beszélünk

)
Hááát most hagytuk abba az első menetet... még most is le vagyok döbbenve...hozzá kell tegyem, hogy a "csövesek" világában ez volt az első élményem...
Nem nagyon merek itt off-ba menni, mégis csak árazós topik, de szívesen leírnám a tapasztalataimat, ha segítene valaki, hogy hol...
Ez fenomenális volt kb. 3 órát hallgattuk a zenéket, különböző stílusban egymás után. A bekapcsoláskor izgultam a legjobban, a búgás miatt, ellenőriztem még egyszer, minden össze van-e kötve...teljes csend fogadott. Ha majdnem maximumra tekerem a potmétert hallani gyenge zúgást a hangfalakból, de egyébként semmi!
Azonnal 1,5 méterrel szélesebb színpad fogadott és hihetetlen énekhangok akár férfi, akár nő, valamint számomra varázslatos mélyek és szép magas hangok és ami nagyon tetszett, a hangfalak eltűntek és a különböző apró részlet (a sok között pld. Jean Michel Jarre - Waiting for Cousteau, víz alatti levegőbuborékjai) nem csak szélességben, hanem magasságban és mélységben is érzékelhetőek voltak. Tartottam attól, hogy nekem száraz lesz, de egyáltalán nem, EZ AZ AMIRE MÁR RÉGEN VÁRTAM! Meglepődtem, hogy minden zenei stílusban remekel, ...a rock, metált nem mértem....
Kábelek Radnai Rudi bácsi, egy Popcorn A500-Pro saját Sabre DAC-al.
A teljesítményéről annyit, hogy fél állásban már már sok, akkora dinamikával, hogy az valami....
Természetesen a DSD anyagok ugye halkabbak, mint a FLAC, CD, de alig, alig tekertem itt is a középtől kicsit túl, nekem nagyon elég...
De kár, hogy nem léptem már hamarabb be, ebbe a különös és varázslatos világba! Holnap csöveket cserélek stb.
Abban szeretnék még segítséget kérni, hogy kitől, illetve a Fórumon hol tudok a csöves erősítőkkel, csövekkel kapcsolatban kérdéseket feltenni, segítséget kérni stb...
Előre is köszönöm, meg az eddigieket is Tőletek! És elnézést kérek, ha túl off volt!
A vételára 140.000.- forint, amit már letétben ott hagytam és most úgy tűnik, a pénz ott is marad!
ISTEN ÁLDJA DÉNES PÉTERT!
Üdv Mindenkinek!

- IMG_20200404_192459.jpg (4.19 MiB) Megtekintve 4126 alkalommal