Bocsánat, én a DIY-t úgy értettem, hogy nem a gyári specifikációk alapján illetve összetevőkből, hanem pl. más csatlakozóval, ferrit nélkül stb.Shimano írta: ↑2020.03.23., hétf. 11:43Ha a diy-t úgy értjük hogy a gyári szereléssel megegyezően,akkor nem lehet különbség max az árban,ami így kb 30000ft-al olcsóbb.MrCollector írta: ↑2020.03.21., szomb. 19:20
Amit én hallottam DIY szerelést még mindegyik rosszabb volt, mint a gyári formáció. De még így is lényegesen jobb, több drágább gyári kábelnél is.
Nekem egyébként fura az hogy egy bő 7000ft/m árú kábel miért lesz bő 100000ft ha az gyárilag szerelt,de ez legyen az én bajom.![]()
Ezt a kábelt egyépként ki fogom próbálni ha addig nem megyek csődbe még ez a sz@rságos járvány tart.Most ott tartok hogy 0 bevétel,a kiadás meg ugyanúgy jön járulékok,bérleti díjak,stb formályában mint eddig,de ez megint csak az én bajom,és remélem kevesen vannak hasolnó cipőben.
Bocs az OFF részért.
Igen az alkotóelemek külön megvéve kb. 68-70000 Ft. Viszont, ha tökéletesen ragaszkodok a gyárival megegyező szereléshez az eléggé macerás és időigényes relatív (kb. 1-2 óra is lehet német munkabérrel számolva) plusz csomagolás. Illetve ha esetleg hibázol akkor nyilvánvalóan nincs garancia. Ezt kell mérlegelni.