nagyrészt OFF:
a vicc az, hogy a Deezer tökéletesen integrálódik a BMW iDrive rendszerébe (6-os iDrive-tól felfelé biztosan), méghozzá bluetooth-on. Ergo, ha van Deezer Premium előfizetésed (ez kell az integrációhoz), és a telódon a Deezer, akkor beülsz a kocsiba, és a BMW menürendszerében megjelenik hangforrásként a Deezer, és iDrive-ról használhatod.
Anno (2,5 éve) én ezért fizettem elő a Deezer-re. A Tidal sajnos nem tud ilyent (legalábbis a 6-os iDrive-val nekem nem sikerült összeszekszuálnom), viszont a Tidal nekem jobban tetszik, ezért egy adott pillanatban el kellett döntsem, hogy mit hallgassak /mndkettőre nem akartam előfizetni/: Deezert otthon is és autóban is kényelmesen, vagy Tidalt otthon kényelmesen és nyögvenyelősen az autóban (normál bluetooth audio csatlakozás majd telefonon matatás a kormányról is használható autómenü helyett). A Tidalnál maradtam, Deezer ment a levesbe. De azért ez érdekes, hogy integrálták a BMW rendszerével, és valószínűleg más autómárkákra is rámentek. A Deezert nem integrálják ugyan médialejátszókba, de úgy tűnik, az autós társadalmat azért megcélozzák. Márpedig igen sokan hallgatnak zenét autóban, tehát ez nem is olyan rossz választás....