lehoako írta: ↑2020.03.05., csüt. 07:38
Aszpirin írta: ↑2020.03.04., szer. 23:07
audioline írta: ↑2020.03.04., szer. 19:34
"Nem számítanak a kábelek" - mintha azt mondaná valaki, a szervezetünkben nem számítanak az erek...
A ló mindkét oldala létezik. Inkább fel kéne rá ülni...!
Valaki zárja má' be a kábelezzünk topikot!
Miért? Ez most kifejezetten kellemes kis csevegés ahhoz képest, hogy milyen csetepaték szoktak itt zajlani
Megvan mindenkinek a maga véleménye, ez rendben is van, amíg kultúráltan mondja el. Lehet vele egyetérteni vagy nem egyetérteni, illetve vitatni szintén kultúráltan, érvekkel.
Ezt persze nem azért írom, hogy beinduljon a veszekedés, mert akkor a takarítás is beindul

Csak így tovább!
Aszpi, de jó, h beírtál! Mi van az új ezüstkábellel? Bejáratódott, maradt vagy visszavitted?
Bejáratódott, maradt ☺︎
Placebó vagy sem, nekem jobban tetszik, mint a többi, amit ezen a poszton (AES/EBU) itthon hallottam.
(amint azt már többször leírtam, nincs semmi problémám a placebóval, ha az, mert ha működik a dolog, akkor nem mindegy, hogy placebo vagy egyéb?)
Azért azt gyorsan megjegyzem, hogy nem minden, ami ezüst, vált be ennyire. Van egy diy ezüst RCA digit összekötőm, többször győzködtem magam, hogy jó, de sem elsőre, sem később valójában nem sikerült megbarátkoznom vele, így most elrakva pihen, amolyan “szügségtartalékként”. “Cingár“ volt a rendszerem hangja, amikor azt használtam. Szándékosan nem írom, hogy a kábel “hangja”, mert még mindig meggyőződésem, hogy hangja egy rendszernek van egy adott akusztikai környezetben, aminek minden eleme többé-kevésbé hozzájárul a végeredményhez, és a digitális kábelek a “kevésbé” területen mozognak. Ennek ellenére az én “rendszeremben” tud hallható különbséget okozni egy másmilyen digitális kábel. De nem “ég és föld”, ahogyan itt megszokott kifejezni minden apróságot. Az aktív elemeknek és a hangsugárzóknak azért véleményem szerint még mindig sokkal nagyobb a szerepük az összképben, mint a kábeleknek. De az utóbbiak sem elhanyagolhatóak. Ha placebó, akkor sem