Ati én tudtam hiszen mondta hogy a pro kábelt vette meg és nem azt amit linkeltek,tehát nem értem hogy miért érzi úgy hogy magyarázkodni kellene bármiért is.Tőlem egyébként akár megvehette volna a másikat is,és akkor sem kellett volna magyarázkodnia,mert egyrészt nem érdekel,másrészt meg nem is a konkrét eset miatt vallom azt amit.Nekem van egy véleményem erről az egész kábel cirkuszról,amiben szerintem mi játszuk a bohóc szerepét,de ez is csak egy vélemény,és nem erőltetés másokra.viri írta: ↑2020.02.17., hétf. 20:00Szegény Aszpirinnek már magyarázkodnia kell, azért ne már... :) Nagyon becsípődött neked ez a kábel kérdés Józsi! :) Shimanóval személyesen is ismerjük egymást, nagyon szimpatikus embernek ismerlek, de itt most nyilvánosan kérlek gondolkozz el wittao autós példáján, szerintem tökéletes példa. Én téged is teljesen megértelek, csak ne akarjuk ráerőltetni a másokra a saját "realitás" érzékünket, vagy értékítéletünket, vagy egyáltalán a véleményünket. Sokadjára úgy tűnik hogy ennek futsz neki...
A témához konkrétan, a Micro platinumot is hallgattam saját rendszerben és a platinumot is. Én örültem volna a legjobban, ha majdnem olyan jó lett volna, de azért az nagyon hallható volt, hogy sokkal kevesebb szálból áll a micro platinum (tömeg, energia, stb...) A többlet ár nyilván nem a többlet anyaggal arányos, hanem a kapott HANG-ot fizettetik meg, ami valakinek (a rendszeréhez, ízléséhez, pénztárcájához) megéri, valakinek nem, ennyi az egész, nem kell ezt túl parázni :) Én pl. nem adnék érte annyit, más meg igen, ez van :) bocsánat ha kioktatósra sikerült, nem tudtam másképp kifejezni magam, remélem veszed a lapot! :)
A racionalitás számomra fontos,és az nem abban merül ki hogy nem vásárolok drága dolgokat,mert vásárolok,csak éppen azért nem adok pénzt ami nyilvánvalóan nem ér annyit amennyit kérnek érte,és az 1-5-10 millás kábelek mondhat akárki bármi ellenkezőt is ilyenek,mert töredék áron is elérhetőek lehetnének ha nem lennénk mi bohócok,akik megveszik ennyiért is.
Még annyit Attila,hogy Nálad megfordult már sok jó rendszer és kábel is,és mindegyikkel elégedett is voltál egy ideig,aztán meg valamiért mindig váltottál.Feltetted már azt a kérdést magadnak hogy mi lehet ennek az oka?Ha nem,akkor ezt most megteszem én.

Nem kell válaszolnod ha nem akarsz,de valóban érdekelne az hogy miért is nem lehet megállapodni,és mi készteti az embereket az örökös újításra akkor is ha lényegében elégedettnek tűnnek,vagy legalábbis azt mutatják.