Értem amit írsz. Nem kötelező részt venni, 350 ember biztos jól érezte magát. De nekem ez mégis marketing összejövetelekre emlékeztet, talán vásárlási kényszer nélkül, kivéve a belépő díjat. Rendben, viszont én továbbra is hobbi oldalról közelítem ezt fórum közösségben. A fórumlakók egymás tapasztalatát, tudását adják be a közösbe, ahonnan ki is lehet venni másokét. Igen, van egy vízválasztó, a part egyik oldalán (többség) ezt jövedelem érdek nélkül teszi, a part másik oldalán pedig a kisebbség haszonnal, pozitív jövedelemmel "segít" a többségnek. Mindezt én a többség oldaláról fogalmazom, nekem soha semmi jövedelmem nem volt AVX-en keresztül, nem értékesítettem semmit az adok veszek felületen sem. Ezzel szemben kínáltam ingyen számomra szükségtelen dolgot.fapaci írta: ↑2020.03.31., kedd 09:49István, hasonló cipőben járunk, mert a HiFi környékén nekem rengeteg dolog nehezen fér a bögyömbe a kék gyöngyöktől a 2 millió forintos kábelekig, de ez nem változtat semmin. Nem kezdek el moralizálni, vagy a magyar mentalitást jellemezni, mert nem itt van a helye. Maradok a tényeknél:
Ez az előadás sorozat 6 éve fut, eddig kb 350 ember vett részt rajta. Most annyi történt, hogy online felületre vittem át a rendezvényt és a mindannyiunkat sújtó helyzetre való tekintettel felére csökkentettem a részvételi díjat. Ha mégis felébred benned a kíváncsiság és szeretnéd képezni magad, örömmel látlak valamelyik előadásomon.
/A vírus válság ezen felül igencsak bekavar ebbe az "idő töltésbe". Persze ha ennek nem érzed súlyát, akkor arra csak azt mondom, sajnálom/