Acme írta: ↑2020.02.05., szer. 22:48
Aszpirin írta: ↑2020.02.05., szer. 21:41
Bizony létezett. Kár, hogy nincs színes fotóm róla....
A Skoda 100 előtt pedig egy ilyen kétszínű bézs-drapp 311-es Warnyúja volt az öregnek. Nem a legszebbb színkombináció ez, de biz’isten én szépnek látom a mai napig a 311-est, nem is értem, miért cserélte le az öregem a Skodára. Mert hogy menni a Skoda 100-as sem ment...
Ilyen volt? Szerintem nagyon jól áll neki!
Nem, ennél sokkal sötétebb zöld volt.
annyira, hogy az idő múlásávsl, amint megfakult rajta a lakk, már sokan nézték távolabbról feketének - pedig egyértelműen soha nem volt fekete.
Nagyon sokat kerestem a neten, de sajnos csak egy 1000MB-modellfotón találtam meg azt a pontos színt, amelyikben az apám 100-asa pompázott.
Szóval képzeld el pontosan ezt a színt egy Skoda 100ason, még az ülések is ilyen színűek voltak:

- E159EBE2-D223-46C3-B79F-9DC5E1DD5882.jpeg (70.49 KiB) Megtekintve 2128 alkalommal
Egyébként az apámé egy nagyon korai (1970)-es példány volt, kevesen tudják, hogy azt hiszem 72-73 környékén volt egy faceliftje a 100-asnak, akkor kapott süllyesztett kilincseket, a lámpától-lámpáig krómcsíkot, egyszerűsítették a háromszögű csapóablakok nyitását (kitolhatóvá tették az elsőket, a hátsókat pedig ha jöl tudom nem nyithatóvá), benzintanknyílás-ajtót kapott, meg egy-két kisebb változtatást eszközöltek a motortérben is. Az apámé még az általad linkelt facelift-modell előtti modell volt, amelyen, akárcsak az 1000MB-n, amit leváltott, kilógó kilincsek voltak, a benzintank dugója az autó jobboldalán elől maga a skoda-embléma volt, az jött ki es fedte fel a tanknyílást, és a háromszögű csapóablakokat elől-hátul egy tekerentyű forgatásával, nagyon lassan és elég körülményesen legetett kinyitni - de volt ezeknek a megoldásoknak is egy szexepilje, semmilyen más autón nem láttam ilyent.