Igen, én is rendeltem 3db magyar vonatkozású 4K UHD filmet, 13 ezer forintért.
Most már csak ki kell várni azt a 3-4 hetet, mire megérkezik... :)
Nagyon köszönöm!
Morph írta: ↑2020.02.12., szer. 18:33Azt melyik kölcsönzőben van 26gb-s?Vukkeinstein írta: ↑2020.02.11., kedd 20:29atást nyert a "mindentvisz kategóriába" legalábbis a tesztlemezen,amin kb egy 4-5 perces részt ollóztak ki a filmből
A mai naptól,már kölcsönözhető 26GB kivitelben.
https://www.youtube.com/watch?v=HExlBHxQ_60
Én a magtárban nem látok olyat.![]()
Az elveszett kardforgató néven van fent.Morph írta: ↑2020.02.12., szer. 18:33Azt melyik kölcsönzőben van 26gb-s?Vukkeinstein írta: ↑2020.02.11., kedd 20:29atást nyert a "mindentvisz kategóriába" legalábbis a tesztlemezen,amin kb egy 4-5 perces részt ollóztak ki a filmből
Én a magtárban nem látok olyat.![]()
Azt melyik kölcsönzőben van 26gb-s?Vukkeinstein írta: ↑2020.02.11., kedd 20:29atást nyert a "mindentvisz kategóriába" legalábbis a tesztlemezen,amin kb egy 4-5 perces részt ollóztak ki a filmből
Érdemes lenne a hozzászólásban a film címét beírni, mert ha pl. törlik a Youtube videót, senki nem fogja tudni mit ajánlottál (lehet, még Te magad sem).Vukkeinstein írta: ↑2020.02.11., kedd 20:29Nem túl sűrűn szoktam ajánlani filmet de ennek az "elérhetősége" meghozta a kedvemet hozzá.
...
3 órás volt a film, gondolom a DC verzió volt.
Melyik verziót nézted?Quetz írta: ↑2020.02.04., kedd 13:02Dr. Sleep: nagyon jó a hangkeverés,egyike azon filmeknek, ami elgondolkoztat, vajon hogy szólhat Atmos-al. A színészi játék is tetszett, és végre egy horror film, ami nem jump scarekre épít.
youtu.be/2msJTFvhkU4
BM neje konkrétan majd szívrohamot kapott, mikor az őt alakító színészt meglátta a forgatáson. Azt mondta, kiköpött mása a fiatal BM-nek.-KP- írta: ↑2020.02.04., kedd 10:45Ha jól emlékszem még Brian May is elismerte, mennyire jól sikerült Raminak elsajátítani Freddy mozgását, mimikáját. Azért ennél nagyobb dícséretet nehezen kaphatott volna.fapaci írta: ↑2020.02.04., kedd 08:58Minek kellett volna kiderülnie? Ez a film a rock'n'roll-ról szól és hitelesen ábrázolja azt. Én eddig vagy nyolcszor megnéztem és párszor még fogom is. A zenei szerkesztés nagyon penge. Rami Malek játéka zseniális és nem a Golden Globe díj miatt.scaurus írta: ↑2020.02.03., hétf. 06:39Bár szeretem a Queen együttes zenéjét, a Bohém Rapszódia nem csábított a moziba.
Tegnap viszont az HBO GO-n belenéztünk. Kár volt. Egy értelmetlen katyvasz, egy hosszúra nyúlt, rosszul vágott klip - legalábbis, amedig bírtam, mert a 46. percben lekapcsoltam. Addig a percig legalábbis nagyjából semmi nem derül ki belőle senkiről és semmiről. Ami kiderült, az sokszor nem is a valóság.
Rami Malek játéka meg nevetséges.
Ha jól emlékszem még Brian May is elismerte, mennyire jól sikerült Raminak elsajátítani Freddy mozgását, mimikáját. Azért ennél nagyobb dícséretet nehezen kaphatott volna.fapaci írta: ↑2020.02.04., kedd 08:58Minek kellett volna kiderülnie? Ez a film a rock'n'roll-ról szól és hitelesen ábrázolja azt. Én eddig vagy nyolcszor megnéztem és párszor még fogom is. A zenei szerkesztés nagyon penge. Rami Malek játéka zseniális és nem a Golden Globe díj miatt.scaurus írta: ↑2020.02.03., hétf. 06:39Bár szeretem a Queen együttes zenéjét, a Bohém Rapszódia nem csábított a moziba.
Tegnap viszont az HBO GO-n belenéztünk. Kár volt. Egy értelmetlen katyvasz, egy hosszúra nyúlt, rosszul vágott klip - legalábbis, amedig bírtam, mert a 46. percben lekapcsoltam. Addig a percig legalábbis nagyjából semmi nem derül ki belőle senkiről és semmiről. Ami kiderült, az sokszor nem is a valóság.
Rami Malek játéka meg nevetséges.
Ritkán értek veled egyet, de most jár a pacsi