"Tudom, manapság a nagyonextra tápos, az órajelet is újraórajelező spéciPC-k korát éljük, próbáltam is ilyeneket, de őszintén szólva egyik sem győzött meg"wittao írta: ↑2020.01.31., pén. 12:27
Akkor az teljesen rendben lenne ezen analogia alapjan, ha mi a topikunkban Heed termekeket fikazgatnank ilyen-olyen okokbol? Nem gondolom, hogy ne tevedne “veletlen” oda egy-egy Heed tulaj, vagy Zsolt es megkerdezne sracok ezt most hogy?
Neked is leirom akkor, hogy a vitaindito az volt, hogy a Heed topikban a termekeinkrol nyilatkoztak rosszalloan, amihez Zsolt csatlakozott. Szerintem ez nem egy jo gyartoi magatartas, foleg annak tukreben, hogy mi sohasem huztuk a termekeiket sehogysem le es neztuk baromsagnak a technikai megoldasaikat. Elfogadtuk, van egy iranyuk, ami mukodik.
Úgy gondolod, csak és kizárólag Ti gyártotok ilyeneket vagy elképzelhető, hogy ez most egy trend és azt ítélitek meg másképp?
És úgy gondolom (simán lehet hogy tévedek), Zsolt azt szerette volna a saját érdeklődő/vásárló/rajongó/vérHeed olvasóinak elmondani, hogy aki a Heed vonalban gondolkozik, az a világ tetszik neki, van élet az idézett vonalon kívül is, nyugodtan lépjen a Mac(book, mini) vonalra és használja kb úgy, mint egy CD játszót, ne féljen a fájl alapú vagy streaming vonaltól. Most ebbe szakmailag ne itt menjünk bele, hogy de izé meg bigyó, mert itt most nem ez a kérdés. Egy sima egyszerű útmutatás olyanoknak, akiket Zsolt véleménye érdekel és általában a Heed irányvonal a sajátjuk. Kár ebbe többet belelátni, vagy hadüzenetnek, párbaj kihívásnak venni, tuti100, hogy nem az volt a szándék.
Részemről vége, csak van a dolognak egy ilyesmi megfejtése is, talán.