wittao írta: ↑2020.01.31., pén. 00:51
Kedves Shimano,
egy kicsit te is magadba szakadhatnal, amikor a kabeles topikban is osztod az eszt, meg mindenhol, hogy ami neked van az tokeletes szamodra es egyenlo a zenevel es pont. Barki aki mashogy eli meg ezt a hobbit, az mar tulkoltekezik, tulmisztifikalja es voodoo es csak az az esszeru, amit te csinalsz.
Masodsorban: Zsolt szakmai tudasat egyetlen egyszer sem kerdojeleztem meg ezidaig, o irta le - a tarsasag nagy egyuttrezgesevel - , hogy iiigggeennn, mac boven eleg, azon kivul minden tulzas. Ear kollega leirasara nem csak en kaptam fel a fejem, hanem mas is (akinek egy “picit” tobbet adok a szakmai hozzaertesere).
Ferit hozod peldanak most itt, mikor semmi kozom ahhoz ami vele kapcsolatban tortent, sot rendszeresen reszt veszek a talalkozoin es beszelgetek vele nagy orommel, es nagy sajnalattal tapasztaltam amikor elment innen.
(Hozzateszem a te faraszto antikabelista, nekoltekezzmertcsakvoodoo hozzaallasod is sokakat zsibbaszt, nem csak engem)
Fapaci meg a nagy teatralis bucsuzojaban sem felejtette el megragadni a billentyuzetet, hogy szurjon felem egyet (hozzaszolas szama es a regisztraciom ideje kapcsan, mintha ez valami merce lenne egyeseknel, teszem hozza a hsz-ek es upvote-ok aranya kettonknel szinte azonos). Azota azert csak lassan visszaszivarog, engem eddig sem zavart, ezutan sem fog, de ennyit a nagy porfelhovel jaro brexitekrol...
Zsolt ha az en hsz-emen kapta fel a vizet, akkor elmagyarazhatna miert, akar priviben is orulnek neki, semmi banto szandek nem volt bennem Zsolt fele. Mindazonaltal most is tartom, hogy a Heed eddigi termekpalettajat atnezve nem talaltam AudioPC fejlesztesekre valo utalasokat, sem kristalyoszcillatorok hatasara utalo kiserleteket. A legnagyobbat akkor rohognek mondjuk rajtad, ha kiderulne Zsoltek is foglalkoztak/nak ezekkel a kerdesekkel (bar a dac-juk miatt muszaki szempontokat figyelembeveve minimalis szintig elkerulhetetlen szvsz). Akkor mar hirtelen mindenhova TCXO/OCXO-t jeligere valtoztathatnak paran az alairasukat.
Tehat megegyszer: nem kimondva, nem leirva de mindenki tudta melyik ceg milyen tapolt es orazott termekeire gondol a nagytiszteletu Ear kollega, es ebben Zsolt leirta szorul szora egyetert. Akkor mi nem vilagos? Hogy jon ide Zsolt es az en szakmai tudasom/nem tudasom osszehasonlitasa? Min kell csodalkozni, ha beirom szerintem sracok gondoljatok ezt at megegyszer?
Gondolom ha a Core Audios topikban arrol trecselnenk, hogy a legujabb dacunk -137dB-n dolgozik, hat van itt az a 4 betus magyar gyarto ahol khmm, meg a meghallgatasra is felesleges a dacjuk, lenne nagy karate. De mi meg csak gondolati sikon sem tettunk ilyet soha. Es Zsolt sem felenk, ezert is volt fura tole ez most. Fulelektol vagy Fapacitol mar megszoktuk, csak lesz..juk. Ennyi.