A hangfalkabel csere megvolt, viszont a foldeles osszekotes jo otletnek hangzik, bar egy garis procinal nem kotnenek bele hogy a csavart kitekertem ha esetleg beszarna es gariztatni kene? Egyebkent visszakotottem rca ra a fentieket meg a hattereket, majd ha lesz kedvem meg idom megint kabelezni kiprobalomMorph írta: ↑2020.02.11., kedd 19:28Szia.motorgyilkos írta: ↑2020.02.10., hétf. 21:17Ide is berakom hatha valakinek van csodaszere![]()
Most egy eleg erdekes problemaval szembesultem miszerint ha xlr el kotom ossze a malacot a lexicon-al akkor eleg hangos az alapzaj. Rca-val szinte semmi zaj nincs. A lexicon ha nincs bekotve a malacba nincs zaj amint bekotom az xlr-t zajos lesz. Ha kikapcsolom a malacot, de a lexicon megy a zaj megmarad. Kihuzom az xlr-t a malacbol a zaj megmarad. Kikapcsolom a lexicont es vissza akkor a zaj eltunik teljesen .Egy konnektorba van dugva a proci is meg a vegfok is. A frontok es a center egyenesen xlr-el vannak bekotve a malacba azokon nincs zaj. A foldeles kapcsolo nem segit a lexicon hatuljan. Rca val nincs szinte semmi zaj. Baromi erdekes ...
Próbáld ki, hogy egy akármilyen puruttya hangfal kábellel, direkt összeföldeled a procit és a végfokot.
A készülék házak 1-1 csavarját eltávolítod és alátétezed(ha kell) és beszorítod a kábelt oda, hogy fogja.
Jelentősen fogja csökkenteni a problémád, de az is lehet, hogy teljesen megszűnik.
Remélem segítettem.
Ha nem segít, akkor van remény, még mindig maradhatsz RCA-nál...![]()
Koszi