Érdemes rákérdezni, mert ilyen esetben meg lehet bontani a csomagot.DeLorean írta: ↑2020.01.31., pén. 10:14Köszi! Itt lenne, de csak 100 darabos csomagolásban találtam.fülelek írta: ↑2020.01.31., pén. 10:00Itt nézd meg
https://lomex.hu/hu/webshop/#/group/539 ... 0/rownum,2
Nekem csak 8 darab kellene.
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
Re: Kábelezzünk
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6203
Ebay?DeLorean írta: ↑2020.01.31., pén. 10:14Köszi! Itt lenne, de csak 100 darabos csomagolásban találtam.fülelek írta: ↑2020.01.31., pén. 10:00Itt nézd meg
https://lomex.hu/hu/webshop/#/group/539 ... 0/rownum,2
Nekem csak 8 darab kellene.
![]()
https://www.ebay.co.uk/itm/Phoenix-Cont ... SwHfxd4Z6h
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ezt ki kell próbálnod, innen nem mondja meg senki melyik készülék dac-ja szól jobban, szerencsére egy optikai kábel nem drága
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
Sziasztok. Aki tud ajánlani olyan embert innen avx ről, vagy más oldalról , Konkrét weboldalról ,aki készít fejhallgato kábelt , kérem keressen meg privátban Köszönöm .
Sziasztok!
Az erősítőm (PIONEER A-50DA) és a cd lejátszóm ( P. PD50) jelenleg analóg módon van összekötve, jobb lenne az optikai összekötés?
Köszönöm
Az erősítőm (PIONEER A-50DA) és a cd lejátszóm ( P. PD50) jelenleg analóg módon van összekötve, jobb lenne az optikai összekötés?
Köszönöm
- arsenlupin
- Fórumlakó
- Értékelés: 87
Hirdesd meg, aztán, ha elkezdenek jönni az ajánlatok, eldöntöd, merre tovább... Ha már nem szükséges a 3m-es hossz, rövidebbet meg nem lenne jó csinálni belőle, akkor inkább vigye el valaki. Szerintem. Te meg tudsz venni az árából egy 3x jobb 1 méterestarsenlupin írta: ↑2020.01.26., vas. 16:41Hajlok a kettes pontra, de az is igaz, ha szétvágom eladhatatlan lesz a cucc.....persze így sem kapkodnának utána 2x3m rca..... eh nehéz diólehoako írta: ↑2020.01.26., vas. 09:03
2 dolog lehetséges SZVSZ...
1. Vagy TÉNYLEG kizárólag ők a birtokosai annak a tudásnak, hogy hogyan lehet a legjobb hangú ICt konfekcionálni, krimpeléssel,
2. vagy madárnak nézés tipikus esete, persze gyártói cserbenhagyás és úgykellneked.
Szerintem második lehetőség, az első túl valószínűtlen. Simán tudsz jó IC-t forrasztani jó dugókkal és jó kábellel. SZVSZ. Szóval fel a fejjel![]()
![]()
![]()

Re:Kábelezzünk
Továbbra is várom az ajánlatomra a választ,eldöntendő,hogy ki terjeszti a mocskot?!
Senki sem vállalja ezt az egyszerű tesztet????
Senki sem vállalja ezt az egyszerű tesztet????

- arsenlupin
- Fórumlakó
Ez nem kérdés, a préselés a legjobb megoldás!
A kérdés az, hogy mennyit romlik(ha egyáltalán romlik) a kábel "hangja" ,ha pl.: forrasztva van....
Emlékeim szerint a Siltech MXT család is valami hasonló felépítésű és simán forrasztották!
Üdv,
arsenlupin
- arsenlupin
- Fórumlakó
Hajlok a kettes pontra, de az is igaz, ha szétvágom eladhatatlan lesz a cucc.....persze így sem kapkodnának utána 2x3m rca..... eh nehéz diólehoako írta: ↑2020.01.26., vas. 09:03
2 dolog lehetséges SZVSZ...
1. Vagy TÉNYLEG kizárólag ők a birtokosai annak a tudásnak, hogy hogyan lehet a legjobb hangú ICt konfekcionálni, krimpeléssel,
2. vagy madárnak nézés tipikus esete, persze gyártói cserbenhagyás és úgykellneked.
Szerintem második lehetőség, az első túl valószínűtlen. Simán tudsz jó IC-t forrasztani jó dugókkal és jó kábellel. SZVSZ. Szóval fel a fejjel![]()
![]()

Üdv,
arsenlupin
Hát ha valóban ilyen a kábel szerkezete, az a préselés mellett szól. Ez persze nem jelenti azt,hogy ennél jobb kábel nincsen.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Ha a gyári terméktámogatás ennyi, akkor én is inkább több kisebbet szereznék be, vagy csinálnék.zoli73 írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:31Én nem bontanám meg/ szabnám fel, mert jelentősen veszít az értékéből, szerintem.arsenlupin írta: ↑2020.01.25., szomb. 19:56Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Ezzel próbálkozzak szerintetek:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/csatla ... k/rca-dugo
Esetleg valami ötlet?
Inkább eladnám, vagy elcserélném valamire amire nagyobb szükségem van.

2 dolog lehetséges SZVSZ...arsenlupin írta: ↑2020.01.25., szomb. 19:56Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Esetleg valami ötlet?
Szerintem második lehetőség, az első túl valószínűtlen. Simán tudsz jó IC-t forrasztani jó dugókkal és jó kábellel. SZVSZ. Szóval fel a fejjel

-
- Beköltözött
- Értékelés: 444
Miért láttam volna? Én a gyártó oldalát néztem először. De ezért is kérdeztem tőle melyikről van konkrétan szó...zoli73 írta: ↑2020.01.25., szomb. 21:10
Ez már az új sorozat, én a régi, eddig futó szériára gondoltam, arra, amilyet biztosan láttál is, mire ezt megtaláltad, hogy ide csatold. Mindenesetre én tartom magam az előzőhöz, egy gyárilag szerelt kábelt nem bontanék meg, nem barkácsolnék.
- arsenlupin
- Fórumlakó
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3192
MrCollector írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:54?zoli73 írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:38Az Audience dugói nem bonthatóak, gyárilag még le is vannak zsugorfóliázva, olyat meg nem árulnak sehol.MrCollector írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:30
Miért nem csavarod szét a csatlakozót és nézed meg? Pontosan melyik RCA ez?
http://audience-av.com/cables/au24se/
Ez már az új sorozat, én a régi, eddig futó szériára gondoltam, arra, amilyet biztosan láttál is, mire ezt megtaláltad, hogy ide csatold. Mindenesetre én tartom magam az előzőhöz, egy gyárilag szerelt kábelt nem bontanék meg, nem barkácsolnék.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
-
- Beköltözött
?zoli73 írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:38Az Audience dugói nem bonthatóak, gyárilag még le is vannak zsugorfóliázva, olyat meg nem árulnak sehol.MrCollector írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:30Miért nem csavarod szét a csatlakozót és nézed meg? Pontosan melyik RCA ez?arsenlupin írta: ↑2020.01.25., szomb. 19:56Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Esetleg valami ötlet?
http://audience-av.com/cables/au24se/
- zoli73
- V.I.P.
Az Audience dugói nem bonthatóak, gyárilag még le is vannak zsugorfóliázva, olyat meg nem árulnak sehol.MrCollector írta: ↑2020.01.25., szomb. 20:30Miért nem csavarod szét a csatlakozót és nézed meg? Pontosan melyik RCA ez?arsenlupin írta: ↑2020.01.25., szomb. 19:56Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Esetleg valami ötlet?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- zoli73
- V.I.P.
Én nem bontanám meg/ szabnám fel, mert jelentősen veszít az értékéből, szerintem.arsenlupin írta: ↑2020.01.25., szomb. 19:56Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Esetleg valami ötlet?
Inkább eladnám, vagy elcserélném valamire amire nagyobb szükségem van.
-
- Beköltözött
Miért nem csavarod szét a csatlakozót és nézed meg? Pontosan melyik RCA ez?arsenlupin írta: ↑2020.01.25., szomb. 19:56Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Esetleg valami ötlet?
- arsenlupin
- Fórumlakó
Van egy pár 3 méteres audience rca kábelem. Gondoltam csináltatok belőle három pár rca kábelt, ebből kifolyólag beszéltem a forgalmazóval ahol azt mondták nem tudják megcsinálni....
mert a gyártó nem forrassza hanem valami "titkos" módon préseli a dugókat a kábel végére! Sőt arra is erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy a más módú rögzítés "jelentős" minőség vesztést okoz!
Esetleg valami ötlet?

Esetleg valami ötlet?
Üdv,
arsenlupin
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 52
Igen ez hangfalkábel, a tápkábelem csak egyforma (gyárilag kötegelt) szálakból készült.
mint ezek:
viewtopic.php?f=28&t=9529&p=2263807#p2263807
viewtopic.php?f=28&t=9529&p=2258270#p2258270
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
De jó, h beírtál, köszönöm!cat7505 írta: ↑2020.01.23., csüt. 00:57Ha netán valami felett elsiklottam, elnézésed kérem...mostanában nem nagyon böngészem az oldalt, sajnos.
A vezeték köszöni jól van, elkészülte óta egy polc-hangszórót hajt nagy megelégedésemre. (családbarát verzió)
Ez volt az első olyan madzagom ahol már a szoba küszöbén átlépve megjelenik valamiféle "jelenlét"
vagy "egységes tér" ami egy lépéssel kintebb még nem volt ott,
/bocsánat nem birtoklom az átlag-fülűek szuperlatívuszos nyelvezetét/
de persze igazi élmény beülni a fókuszpontba...
Ez hangfalkábel? A posztodban, lehet, h félreértettem, de nem tápkábelt készültél csinálni ilyen sokféle keresztmetszetből?
Előre is köszi!