Nem volt bántó amit írtál, én értettem.Amúgy jöhet bármi én bírom

Az ember vállalja a véleményét.Azt is vállalom, hogy ha beigazolódik az ellenkezője annak amit mondok vagy gondolok, én megkövetek bárkit.Nincs benne semmi szégyellnivaló.
Nem volt bántó amit írtál, én értettem.Amúgy jöhet bármi én bírom
Volt róla szó, hogy az Atmos-hoz is kell nagy teljesítmény, van aki szerint igen és van aki szerint nem. Ennyi ,semmi bántó nincs ebben.Akinek nem inge ugye...
nem írtam semmi bántót, ez szokott történni , legalább is én már voltam minden ,mert pár dolgot lemertem írni amit mások nem.. ez van, ez a fórum ilyen.. meg lehet szokni..
Az árral kapcsolatban teljesen igazad van , nem egy kategória.-KP- írta: ↑2020.01.22., szer. 13:33Hát igen, 10-15 évvel ezelőttről találtam egy árat 1500 dollárról. Azóta drágult minden minimum 20-30%-ot, és tudjuk a dolláros ár ide érve mennyi lesz.... Ja és akkor 140-150 forint volt egy dollár, nem a 300 környéke, mint mostanság. Nem beszélve arról, hogy ez egy 2*40 Wattos A osztályú integrált. Sokra megyünk vele házimozin ......
Cutler írta: ↑2020.01.22., szer. 13:27Lehet nem voltam elég egyértelmű.MGMART írta: ↑2020.01.22., szer. 12:46Elhiszek neked mindent a sok tapasztalatod okán, de kissé már elkalandoztunk a kiindulástól véleményem szerint.
Quetz belinkelt egy végfokot, amit a DIY mozijába gondolt megoldásnak, más jött egy hasonló végfokkal, Fish beírt, hogy ez jó lehetne az atmosaihoz.
Lehet az én figyelmemet kerülte el valami, de nem volt szó high-end hangról. Aztán jöttél te és legagyiztad, amit el is lehet akár fogadni, hiszen mindennél van jobb.
De most már ott tartunk, hogy olyan kínai céget linkelsz, aki több ezer $-ba kerülő cuccokat csinál. Vitán felül áll, hogy nagyon jól néz ki, kívűl-belül egyaránt, biztos szuper hangja lehet.
De ki fog ebből 7-11-16 csatornás mozit csinálni??
500€-os végfokró indult a beszélgetés![]()
Úgy gondolom, hogy 500 euró értékben lehet jobb hangú, jobban megépített erősítőt találni mint amiket linkeltetek.A dolog szépséghibája az az, hogy ezt lehet a használtpiacon fogja az ember megtalálni.
Ami miatt kicsit elemelkedtem a témától az az, hogy felettébb irritálónak találom azt a koncepciót, amit több cég csinál.Miszerint megvesznek nagy tételben olcsón egy full kész panelt beleteszik egy csiricsáré dobozba és máris van egy új márka a piacon.Minden szakmai háttér és belefektettet szellemi , szakmai munka nélkül.Ezt te vagy akár bárki más is megcsinálhatja.
A kínai cég linkjét azért is tettem be mert pontosan leírják a tápellátás fontosságát, amit többek közt kifogásoltam.
Elhiszek neked mindent a sok tapasztalatod okán, de kissé már elkalandoztunk a kiindulástól véleményem szerint.MGMART írta: ↑2020.01.22., szer. 12:46Tulajdonképpen ez lenne a módja az igazság kiderítésének.Őszintén én lennék a legboldogabb ha "fillérekért" jutnánk high-end hanghoz.De ahogy beidéztem egy linket, mások is rájöttek az egybepanel-kapcsolóüzemű táppal gyermekbetegségeire.-KP- írta: ↑2020.01.22., szer. 12:39Nem erről van szó,csupán arról hogy kezeljük helyén ezeket a gépeket. Egyébként egyszer kíváncsi lennék egy szeánszra, egy ilyen végfokkal, egy hypexel, egy crown-al, meg esetleg ezzel azzal, akár valamilyen AB osztályú csodával. Nagy csodát nem várok, de biztos tanulságos lenne.
Tulajdonképpen ez lenne a módja az igazság kiderítésének.Őszintén én lennék a legboldogabb ha "fillérekért" jutnánk high-end hanghoz.De ahogy beidéztem egy linket, mások is rájöttek az egybepanel-kapcsolóüzemű táppal gyermekbetegségeire.-KP- írta: ↑2020.01.22., szer. 12:39Nem erről van szó,csupán arról hogy kezeljük helyén ezeket a gépeket. Egyébként egyszer kíváncsi lennék egy szeánszra, egy ilyen végfokkal, egy hypexel, egy crown-al, meg esetleg ezzel azzal, akár valamilyen AB osztályú csodával. Nagy csodát nem várok, de biztos tanulságos lenne.
Mindig vannak DIY-el foglalkozó szakik akik továbbgondolják a gyári verziókat. Meghekkelik a gyári paneltQuetz írta: ↑2020.01.21., kedd 23:45Azért kérdezek, mert a monoblokk kivételével ha jól tudom az összes többi egy mindent egybe megoldás, azaz egy nyákon árulja a Hypex a végfokot és a tápegységet. gyakorlatilag kell venni egy dobozt, belerakni a modult, bekötni a kábeleket és kész. Nem látom, hol lehetne minőségi alkatrészeket beletenni, mert mindent készen kapunk.
A legkisebb modul az NC252MP a mérések szerint picivel a NAD C 320BEE szintje fölött mozog. Van persze ennél jobb, de számomra a jó hír, hogy ha a készítő betartja a gyártó előírásait, akkor szinte nincs mit elrontani, és jó hangzású végfok készíthető. A rossz hír, hogy az "olcsóbb" modulok csak partnereknek állnak rendelkezésre, tehát a DIY erősen limitált.
Nem erről van szó,csupán arról hogy kezeljük helyén ezeket a gépeket. Egyébként egyszer kíváncsi lennék egy szeánszra, egy ilyen végfokkal, egy hypexel, egy crown-al, meg esetleg ezzel azzal, akár valamilyen AB osztályú csodával. Nagy csodát nem várok, de biztos tanulságos lenne.
Azért kérdezek, mert a monoblokk kivételével ha jól tudom az összes többi egy mindent egybe megoldás, azaz egy nyákon árulja a Hypex a végfokot és a tápegységet. gyakorlatilag kell venni egy dobozt, belerakni a modult, bekötni a kábeleket és kész. Nem látom, hol lehetne minőségi alkatrészeket beletenni, mert mindent készen kapunk.
Nézd már meg mit kapsz 50.000-ért. Egy alap belépő integrált erősítő 150.000 felett kezdődik jócskán.
Egyiket se.Semmi bajom a Hypexes erősítőkkel.Megfelelő körítéssel ( jó táp, minőségi alkatrészek, minőségi megépítés ) biztos jók.A hozzászólásom a megépítés-ár összefüggésében értelmezendő.
Ki fog ez alakulni abban biztos vagyok.Ahogy páran lépdelnek majd felfelé más lesz itt a helyzet.Most megvan a hangnyomás, aztán jöhet a csiszolás.Ez már gyerekcipőben járó téma.MGMART írta: ↑2020.01.21., kedd 15:17Ha valami akkor a sznobizmus igazán távol áll tőlem.
Kellő tapasztalattal viszont rájön az ember, hogy csodák nincsenek és ha számít a pénz akkor az ember igyekszik adott összegből maximalizálni a kapott hangot.Magyarul okosan költeni.
Most azt látom beindult a teljesítmény és watt vadászat.Csatornánkét már több száz wattos meghajtásokról beszélgetünk egy "szobában".Korábban feltettem a kérdést, hogy ezeket a nagyérzékenységű pro hangsugárzókat kipróbálta-e valaki szokványos többcsatornás végfokkal, kontra pro ( pl. Crown ) végfokkal.Ha igen milyen eredménnyel.Senki nem válaszolt rá.
Ha valami akkor a sznobizmus igazán távol áll tőlem.
Melyik Hypexes erősítőt vol szerencséd meghallgatni, ami ilyen rossz élményeket hagyott benned?
ez most nem volt szép
Ebben biztosan egyet értünk,ezt magam is vallom és tapasztalom ,de sajnos ilyenkor szoktak lesznobozni azonnal!