Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Aszpirin írta:
2020.01.21., kedd 16:28
Nem bírom megállni, hogy ne linkeljem be ide.... IX. századi filozófikus elmélkedés a divatról:

youtu.be/cd-J5n7wk7E
Amúgy tényleg nem voltak szarvaik. :ohnoohnoohno:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5998

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Nem bírom megállni, hogy ne linkeljem be ide.... IX. századi filozófikus elmélkedés a divatról:

youtu.be/cd-J5n7wk7E
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

-KP- írta:
2020.01.21., kedd 15:13
bitrograde írta:
2020.01.21., kedd 15:01
Pedig azt is nagyon akartam, éppen a játék miatt
Nem lehet, hogy pont ezzel van a gond? Én úgy álltam neki, hogy még egy trailert se néztem meg. A játék meg kifejezetten nem olyan, amilyeneket szeretek. Mégis tetszett...
Nem tudtam meg nem történtté tenni a játszását... :D
Nyilván egy csomó dolog befolyásolja az elvárásainkat.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Hozzászólás Szerző: -KP- »

bitrograde írta:
2020.01.21., kedd 15:01
Pedig azt is nagyon akartam, éppen a játék miatt
Nem lehet, hogy pont ezzel van a gond? Én úgy álltam neki, hogy még egy trailert se néztem meg. A játék meg kifejezetten nem olyan, amilyeneket szeretek. Mégis tetszett...

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

-KP- írta:
2020.01.21., kedd 11:38
Nem értek egyet, szerintem a Witcher nagyon jó lett a saját stílusában, műfajában... Nyilván van hova fejlődni, de a későbbi regények is sokkal jobbak. Az idei fantasyk közül - Carnival Row, His Dark Materials - szerintem ez sikerült a legjobban.
Abban minden bizonnyal igazad van, hogy ez a mezőny valóban nem túl erős. Én nagyon vártam Az Úr sötét anyagai-t, de a végére valahogy kihűlt, és nem sikerült megfelelnie a vélhetőleg a várakozásból adódó túlzott elvárásoknak. A Carnival Row-t még nem láttam. Viszont a Vaják minősége leginkább a GoT első évadáéval vetekszik. A lehetőség benne volt/van, de az első évad soványra sikeredett, úgy képileg, mint hangulatát és dramaturgiáját, dialógusait illetően. Pedig azt is nagyon akartam, éppen a játék miatt (képes vagyok komplett végigjátszásokat megtekinteni a tubuson, ha egy játék olyan, hogy megéri, de nem akarom, hogy a szenvedélybetegségem kiújuljon :D ).
Tessék csak belenézni, hogy kell ezt csinálni.

youtu.be/zp4wYsGU78M
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Nem értek egyet, szerintem a Witcher nagyon jó lett a saját stílusában, műfajában... Nyilván van hova fejlődni, de a későbbi regények is sokkal jobbak. Az idei fantasyk közül - Carnival Row, His Dark Materials - szerintem ez sikerült a legjobban.

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Aszpirin írta:
2020.01.21., kedd 11:06
A Witcher számomra egy nagy katyvasz, a túlzásba vitt fantasy... Valamit nagyon akartak, nagy volt az igyekezet, ez jól látható, de ebből nem lesz egy Trónok harca 2.0, az tuti. 3 vagy 4 részt sikerült végignéznem (azért nem vagyok biztos benne, mertaz utolsót már félálomban), de keresek valami jobbat...
A Witcher első szezon a "Witcher - The Last Wish" című novellásköteten alapul, ami 1993-ban jelent meg és sosem akart GOT lenni. Nem is lehet az írókat egy lapon említeni (mondom ezt úgy, hogy GOT-ból az első regény sem bírtam elolvasni, a witcherből meg az összeset).
Ha valamihez hasonlítani érdemes a sorozatot, akkor az a Witcher 3 játék... ami szerintem jobb mint a sorozat és/vagy a regények.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Hihetetlen, de mégis: úgy tűnik, mi is végre piacot jelentünk a Netflixnek, mert elkezdte szinkronizálni a saját gyártású sorozatait. A friss dolgok, Lost In Space legújabb évadja, a The Witcher (Vaják), és a Messiah (Messiás) is magyar szinkronnal van fenn. Még az is lehet, hogy egyebek is...

Ha már itt tartunk, mivel pár napja dögrováson vagyok, és otthon kell fetrengenem, megnéztem egy-két sorozatot a Netflixen:

A Messiás egy teljesen nézhető (és valószínűleg sokakszámára élvezhető) sorozat B kategóriás szereplőkkel, ahol a történet az érdekes, csak kicsit el van nyújtva az egész, elég lassan történnek a dolgok. Hollywoodi stílusban ebbős simán lehetett volna egy kétórás egyestés film. De én végig tudtam nézni, és lekötött.

A Witcher számomra egy nagy katyvasz, a túlzásba vitt fantasy... Valamit nagyon akartak, nagy volt az igyekezet, ez jól látható, de ebből nem lesz egy Trónok harca 2.0, az tuti. 3 vagy 4 részt sikerült végignéznem (azért nem vagyok biztos benne, mertaz utolsót már félálomban), de keresek valami jobbat...

Ha valaki felhőtlen szórakozásra vágyik a tévé előtt, intelligens és nagyon ütős humorral teli sorozat formájában, akkor NAGYON ajánlom figyelmébe a The Norsemen (A Norheim-i vikingek) c. sorozatot, amelyből több évad van, én a második közepénél tartok, de nem akar gyengülni, egyre csak jönnek a poénok. Egymás után.

Netflixre fel! :D
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 502

Hozzászólás Szerző: MGMART »

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

robi20064 írta:
2020.01.17., pén. 13:13
Lemmy9 írta:
2020.01.17., pén. 12:58
Az unokáink majd mondják, hogy nagyapáink azt mondták nem kell parázni. Oszt tessék:

apokalipszis.jpg
Ez egyenesen kovetkezik abbol hogy az AI atveszi az uralmat majd Hollywood felett? :D
Nézd az előnyét! Ha nincs kedved hozzá, csatornát váltasz és nézel valami utópisztikus
verziót az apokalipszis helyett! :D

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Hogy a 3. Világháborút mivel fogjak vívni, ki tudja, de hogy az azt következőt az kőbaltával az biztos!

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Hifilala írta:
2020.01.17., pén. 11:40

Ezzel csak az fog kiveszni belőle ami emberivé teszi.A művészet azért magasabb kategória,mint amit gépek létre tudnak hozni!
Persze! De nem is azért írtam mert ez így rendben van! Meg sarkítás is. De e fele haladunk, szabvanyosítas, egységesítés, komformizálas... egyen izlés...legalábbis ezt akarják ránk eröltetni.

Mint a seregben a hajvágó gépet hogy bevezetik hogy gyorsabb legyen a hajvágás.

Megjegyzi az egyik katona::

- Hadnyagy úr! Nincs mindenkinek azonos formájú feje!

-Az elején még nincs!

:kapdelm:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Hifilala írta:
2020.01.17., pén. 11:40
Ezzel csak az fog kiveszni belőle ami emberivé teszi.A művészet azért magasabb kategória,mint amit gépek létre tudnak hozni!
Valóban, de a mainstream filmek gyártásáról eddig sem művészek, hanem gazdasági szempontok alapján és ennek megfelelő eszközökkel operáló pénzemberek döntöttek. Ha a folyamatot egy algoritmus vezérli majd, nem okoz nagy különbséget, sőt pénzügyileg még hatékonyabb lesz. Lásd a versenysportot, ahol szintén minimális szerepe van már az egyéniségnek, tisztán a számok döntenek. Művészfilmek ezután is születnek majd és ezután is meg kell értük küzdenie a nézőnek.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

TSanyi írta:
2020.01.17., pén. 09:56
Ahogy zenet is komponálnak már számítógépek, lassan filmet is "leforgatnak". Jó esetben meg annyi beleszólás lesz hogy bepipalnak egy ket támpontot hogy mi szerepeljen benne, a stílust, stb. és megkapjuk a filmet.. gondolkodik.gif

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Ahogy zenet is komponálnak már számítógépek, lassan filmet is "leforgatnak". Jó esetben meg annyi beleszólás lesz hogy bepipalnak egy ket támpontot hogy mi szerepeljen benne, a stílust, stb. és megkapjuk a filmet.. gondolkodik.gif

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

A mesterséges intelligencia átveszi az uralmat a filmipar felett, már ami a piaci döntések meghozatalát - leforgassunk-e egy filmet, ki legyen a főszereplő, hány moziban mutassuk be és hol, st. - illeti. Szép új világ.
A falkát nézzük. Kicsit ügyetlen, rettenetes a magyar fordítás és helyenként a magyar szinkron is (pedig arra oda szokott figyelni az HBO), de elképzelem, mit hoztak volna ki a témából kis hazánkban, és érdekel, hogyan folytatják tovább.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Zoo (2018) - szépszerelmes film, engem megérintett. Jópofa és jó alakítások, széplányokkal. Kamaradráma.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

scaurus írta:
2020.01.16., csüt. 18:47
Ha egy film bluray kiadásán az szerepel, hogy "4K UHD+BD", az mit jelent?
Hogy a film 4K UHD formátumban és "sima" bluray formátumban is benne van (azaz NEM UHD lejátszóval is nézhető), vagy
a film 4K UHD, az extrák meg sima blurayek?
Vagy ez így nem eldönthető?
"4K UHD+BD": ez minden esetben azt jelenti, hogy legalább két korong van a dobozban: az egyik az UHD korong, a másik "normál" BD. Mindkettő tartalmazza a magát filmet (plusz esetleges extrákat), az UHD korong értelemszerűen csak UHD lejátszóban játszjható le, a BD korong bármilyen bluray-lejátszóban.
A "komolyabb" kiadványokon (pl. a Mátrix-trilógia vagy pl. a Harmadik típusú találkozások) az UHD mellé csomagolt BD korong nem azonos a korábban már megjelent BD-változatokkal, hanem teljesen újradigitalizált, és a hangsávok is azonosak az UHD-korongéval (pl. a mátrix esetében pl. Dolby Atmos is van az UHD mellé csomagolt BD korongon is). Ezek azok a kiadványok, amelyek általában meg is érik a (borsos) árukat. Ez sajnos nem általános, van, hogy csak egyszerűen az UHD korong mellé csomagolják a korábban már megjelent BD korongot.

Az extrák sokszor egy harmadik korongon vannak, de ez nem általános.

UHD kiadványok korongok vásárlása előtt érdemes tájékozódni, hogy az UHD az valóban 4K vagy "fake 4K" (kisebb felbontásról felskálázott), mondanom sem kell, hogy az utóbbi jóval kevesebbet ér valójában, de ezt a kiadók nem szokták közölni. Vannak "félig fake-ek is, ez több dolgot is jelenthet, pl. azt, hogy a CGI rajtuk nem igazi 4K-ban készült anno, így hiába digitalizálták úket 4K-ban filmről, helyenként nem úgy fognak ki nézni mintha 4K-sok lennének. Az interneten több szájt is van, ahol hosszú listákban sorolják fel, hogy mely kiadványok valódiak, melyek "fake"-ek.
A legnagyobb élvezetet a celluloid filmről digitalizált valódi 4K kiadványok nyújtják, tehát ezek szvsz jobbak, mint a digitális kamerákkal forgatottak. A több mint 50 éve 70 mm-es (!!!) filmre forgatott 2001: Űrodüsszeia 4K-s kiadása kép szempontjából pl. abszolút referencia anyag!

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 258

Hozzászólás Szerző: scaurus »

1.) Az HBO GO kínálatába bekerült Az új pápa sorozat, egyelőre az első két rész érhető el, holnap már a harmadik is.
Ha valaki nem követte volna, a provokatív és szürreális, de egyben nagyon szórakoztató Az ifjú pápa sorozat folytatása (ha úgy tetszik 2. évada, bár önálló címet kapott, nem évad számot).

Kép

2.) Egy teljesen más kérdés.
Ha egy film bluray kiadásán az szerepel, hogy "4K UHD+BD", az mit jelent?
Hogy a film 4K UHD formátumban és "sima" bluray formátumban is benne van (azaz NEM UHD lejátszóval is nézhető), vagy
a film 4K UHD, az extrák meg sima blurayek?
Vagy ez így nem eldönthető?
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Régóta lehetett hallani a Guns Akimbo c. filmről, de elképzelni sem tudtam, mi lesz belőle. No, most végre kijött a trailer, elég agymenéses lett.

youtu.be/ZOFatKD0Vzo
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Én most a Line of Duty című sorozatot kezdtem el. Egyelőre 2 évadot néztem meg. Ezt bárkinek merem ajánlani,tök mindegy hogy 80 centis tv-n vagy 3 méteres vásznon nézi. Tipikus példa arra, hogy valami úgy is lehet jó, hogy nincs benne csimbumm cirkusz meg cgi, mert egyszerűen van története, vannak jól kitalált és megírt karakterei és a színészek teszik a dolgukat.
Érdekesség, a nemrég szintén hatalmas sikert aratott Bodyguard című sorozat is ugyanezen író keze alól látott napvilágot.

Már jó ideje fent van a radaromon, és most bánom, hogy nem álltam neki jóval hamarabb.

https://hetediksor.hu/2019/10/29/a-becs ... d-kritika/

Trailert nem rakok be, mert elég spoileres... Az első résznél még néztem, hogy mi a franc, ez nem egy nagy szám, aztán nem is tévedhettem volna nagyobbat. Szóval scauruson kívül mindenkinek ajánlom.

Rotten értékelés:

97%
AVERAGE TOMATOMETER
94%
AVERAGE AUDIENCE SCORE

Kép

Avglas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Avglas »

MGMART írta:
2020.01.11., szomb. 09:40
Avglas írta:
2020.01.10., pén. 16:46
Ez egy remek film,igazi felüdülés a sok középszerű,semmiről szóló értéktelen vacak között.Tényleg valami emberi!
Vizuális élmény milyen?
"Érdemes" projektort kapcsolni érte, vagy hozza az élményt TV (65") képméret esetén is? Tudom, hogy nagyban szinte minden jobb :rolleyes:
Köszi A.
[/quote]

Nem én kaptam a kérdést, de reagálnék rá.
A hobbi kapcsán értelemszerűen szeretem és díjazom a jó képminőséget és hangot.A vizuális élmény sokféle lehet.A nagy kép nem csak akkor emeli a filmélményt ha űrhajók röpködnek meg szuperhősök.Egy szereplő érzelmei, mimikája premier plánban a vásznon nekem többet adnak.Egy sima enteriőr berendezési tárgyai a háttérben, a térben való jelenlét érzése, vásznon szintén sokkal jobb mint akár 65"-os tv-n.A másik pedig az lcd tv-k képi világa (már ha lcd tv-ről beszélünk ) és mozgásmegjenítése.Lehet hogy csak én nem láttam még jót de nálam az akváriumszerű kép a higanymozgással a legrosszab tv-s szappanoperákat idéző látvány kiveri a biztosítékot.

A másik a filmek valós értéke.Ez pont az a film amiért soha nem sajnálnám bekapcsolni a vetítőt, ellenben némely üres és agyatlan akcióorgia megtekintése után volt már, hogy azt mondtam ezért kár volt a villanyórát pörgetni a rendszerrrel.
[/quote]

Megnéztük egyébként este a filmet:
- maga a film is tetszett mindkettőnknek
- jó képminőségű volt az anyag is - nincs képzaj, éles, szaturált, stb.
- szerintem szépen is van fényképezve - több nagyon jó részlet van benne - amikor fiatalkorában ül a hegycsúcson, bemennek a bazilikába és nézik a freskókat, vagy ahogy írtad is - közelről mutatják az szereplők arcát. stb.

Határozottan megérdemli ez a film a vásznat! Aki esetleg még megtekintés előtt áll. ne sajnálja bekapcsolni - 16:9-es vásznak előnyben.
Mi tévén (Plazma) néztük végül is, viszont nálam minden algoritmus ami kapcsolható, szigorúan ki van kapcsolva ami beleszól a képbe - pont azért amit írsz. Hülyét kapok tőle :D

Egyébként teljesen igazad van, sokszor sajnálja az ember az izzó üzemórát amit a "filmbe" fektet...
Barco Optix Cinemascope * Seymour CenterStage XD 120" 2.35:1 * Dune HD Pro 4K II * Anthem AVM60 * Emotiva xpa3 * LabGruppen PDX3000 * IMG Stageline STA2000D * Crown XLS1502 * 7.3.4 * JBL 3677 * JBL 8330 * Beckersound b1000x2, JBL4645B * Synology ds418j

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 502

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Avglas írta:
Ez egy remek film,igazi felüdülés a sok középszerű,semmiről szóló értéktelen vacak között.Tényleg valami emberi!
[/quote]

Vizuális élmény milyen?
"Érdemes" projektort kapcsolni érte, vagy hozza az élményt TV (65") képméret esetén is? Tudom, hogy nagyban szinte minden jobb :rolleyes:
Köszi A.
[/quote]

Nem én kaptam a kérdést, de reagálnék rá.
A hobbi kapcsán értelemszerűen szeretem és díjazom a jó képminőséget és hangot.A vizuális élmény sokféle lehet.A nagy kép nem csak akkor emeli a filmélményt ha űrhajók röpködnek meg szuperhősök.Egy szereplő érzelmei, mimikája premier plánban a vásznon nekem többet adnak.Egy sima enteriőr berendezési tárgyai a háttérben, a térben való jelenlét érzése, vásznon szintén sokkal jobb mint akár 65"-os tv-n.A másik pedig az lcd tv-k képi világa (már ha lcd tv-ről beszélünk ) és mozgásmegjenítése.Lehet hogy csak én nem láttam még jót de nálam az akváriumszerű kép a higanymozgással a legrosszab tv-s szappanoperákat idéző látvány kiveri a biztosítékot.

A másik a filmek valós értéke.Ez pont az a film amiért soha nem sajnálnám bekapcsolni a vetítőt, ellenben némely üres és agyatlan akcióorgia megtekintése után volt már, hogy azt mondtam ezért kár volt a villanyórát pörgetni a rendszerrrel.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Avglas írta:
Hifilala írta:
2020.01.08., szer. 00:39
MGMART írta:
2019.12.30., hétf. 17:37
A két pápa

A 2002-es Oscar jelölt Isten városát rendező Fernando Meirelles új filmje.
Vannak filmek amik tudnak "adni", amiktől egy kicsit többnek érezzük magunkat.Számomra ez is egy ilyen alkotás.Írom ezt úgy, hogy megvan a magánvéleményem a katolikus egyház intézményesített rendszeréről és a napvilágot látott visszásságairól.
Vigyorogva néztem végig az Ifjú pápa sorozatot, ami rendes fricskát mutatott az egyháznak.
Ha továbblépünk ezeken és tudunk a sorok közt olvasni akkor kapunk egy korántsem unalmas teológiai vitát két remek színész alakításában és olyasmit ami vallásosság nélkül is mindenkinek követendő példa lehetne: EMBER-nek lenni.Nehéz de nem lehetetlen.

510.jpg
Vizuális élmény milyen?
Köszi A.
Már nincs projektorom csak 65”-os tv-m ,de igazából beszippantott a film,nem figyeltem a vizuális élményre.Amióta leépítettem a mozit szerényebbre,inkább a filmre koncentrálok.

Avglas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Avglas »

Hifilala írta:
2020.01.08., szer. 00:39
MGMART írta:
2019.12.30., hétf. 17:37
A két pápa

A 2002-es Oscar jelölt Isten városát rendező Fernando Meirelles új filmje.
Vannak filmek amik tudnak "adni", amiktől egy kicsit többnek érezzük magunkat.Számomra ez is egy ilyen alkotás.Írom ezt úgy, hogy megvan a magánvéleményem a katolikus egyház intézményesített rendszeréről és a napvilágot látott visszásságairól.
Vigyorogva néztem végig az Ifjú pápa sorozatot, ami rendes fricskát mutatott az egyháznak.
Ha továbblépünk ezeken és tudunk a sorok közt olvasni akkor kapunk egy korántsem unalmas teológiai vitát két remek színész alakításában és olyasmit ami vallásosság nélkül is mindenkinek követendő példa lehetne: EMBER-nek lenni.Nehéz de nem lehetetlen.

510.jpg
Vizuális élmény milyen?
Köszi A.
Barco Optix Cinemascope * Seymour CenterStage XD 120" 2.35:1 * Dune HD Pro 4K II * Anthem AVM60 * Emotiva xpa3 * LabGruppen PDX3000 * IMG Stageline STA2000D * Crown XLS1502 * 7.3.4 * JBL 3677 * JBL 8330 * Beckersound b1000x2, JBL4645B * Synology ds418j

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”