Amúgy tényleg nem voltak szarvaik.Aszpirin írta: ↑2020.01.21., kedd 16:28Nem bírom megállni, hogy ne linkeljem be ide.... IX. századi filozófikus elmélkedés a divatról:
youtu.be/cd-J5n7wk7E

Amúgy tényleg nem voltak szarvaik.Aszpirin írta: ↑2020.01.21., kedd 16:28Nem bírom megállni, hogy ne linkeljem be ide.... IX. századi filozófikus elmélkedés a divatról:
youtu.be/cd-J5n7wk7E
Nem tudtam meg nem történtté tenni a játszását...
Nem lehet, hogy pont ezzel van a gond? Én úgy álltam neki, hogy még egy trailert se néztem meg. A játék meg kifejezetten nem olyan, amilyeneket szeretek. Mégis tetszett...
Abban minden bizonnyal igazad van, hogy ez a mezőny valóban nem túl erős. Én nagyon vártam Az Úr sötét anyagai-t, de a végére valahogy kihűlt, és nem sikerült megfelelnie a vélhetőleg a várakozásból adódó túlzott elvárásoknak. A Carnival Row-t még nem láttam. Viszont a Vaják minősége leginkább a GoT első évadáéval vetekszik. A lehetőség benne volt/van, de az első évad soványra sikeredett, úgy képileg, mint hangulatát és dramaturgiáját, dialógusait illetően. Pedig azt is nagyon akartam, éppen a játék miatt (képes vagyok komplett végigjátszásokat megtekinteni a tubuson, ha egy játék olyan, hogy megéri, de nem akarom, hogy a szenvedélybetegségem kiújuljon
A Witcher első szezon a "Witcher - The Last Wish" című novellásköteten alapul, ami 1993-ban jelent meg és sosem akart GOT lenni. Nem is lehet az írókat egy lapon említeni (mondom ezt úgy, hogy GOT-ból az első regény sem bírtam elolvasni, a witcherből meg az összeset).Aszpirin írta: ↑2020.01.21., kedd 11:06A Witcher számomra egy nagy katyvasz, a túlzásba vitt fantasy... Valamit nagyon akartak, nagy volt az igyekezet, ez jól látható, de ebből nem lesz egy Trónok harca 2.0, az tuti. 3 vagy 4 részt sikerült végignéznem (azért nem vagyok biztos benne, mertaz utolsót már félálomban), de keresek valami jobbat...
Nézd az előnyét! Ha nincs kedved hozzá, csatornát váltasz és nézel valami utópisztikus
Persze! De nem is azért írtam mert ez így rendben van! Meg sarkítás is. De e fele haladunk, szabvanyosítas, egységesítés, komformizálas... egyen izlés...legalábbis ezt akarják ránk eröltetni.
Valóban, de a mainstream filmek gyártásáról eddig sem művészek, hanem gazdasági szempontok alapján és ennek megfelelő eszközökkel operáló pénzemberek döntöttek. Ha a folyamatot egy algoritmus vezérli majd, nem okoz nagy különbséget, sőt pénzügyileg még hatékonyabb lesz. Lásd a versenysportot, ahol szintén minimális szerepe van már az egyéniségnek, tisztán a számok döntenek. Művészfilmek ezután is születnek majd és ezután is meg kell értük küzdenie a nézőnek.
Ezzel csak az fog kiveszni belőle ami emberivé teszi.A művészet azért magasabb kategória,mint amit gépek létre tudnak hozni!
"4K UHD+BD": ez minden esetben azt jelenti, hogy legalább két korong van a dobozban: az egyik az UHD korong, a másik "normál" BD. Mindkettő tartalmazza a magát filmet (plusz esetleges extrákat), az UHD korong értelemszerűen csak UHD lejátszóban játszjható le, a BD korong bármilyen bluray-lejátszóban.scaurus írta: ↑2020.01.16., csüt. 18:47Ha egy film bluray kiadásán az szerepel, hogy "4K UHD+BD", az mit jelent?
Hogy a film 4K UHD formátumban és "sima" bluray formátumban is benne van (azaz NEM UHD lejátszóval is nézhető), vagy
a film 4K UHD, az extrák meg sima blurayek?
Vagy ez így nem eldönthető?
Vizuális élmény milyen?
Ez egy remek film,igazi felüdülés a sok középszerű,semmiről szóló értéktelen vacak között.Tényleg valami emberi!
Már nincs projektorom csak 65”-os tv-m ,de igazából beszippantott a film,nem figyeltem a vizuális élményre.Amióta leépítettem a mozit szerényebbre,inkább a filmre koncentrálok.Avglas írta: ↑2020.01.10., pén. 16:46Vizuális élmény milyen?Hifilala írta: ↑2020.01.08., szer. 00:39Ez egy remek film,igazi felüdülés a sok középszerű,semmiről szóló értéktelen vacak között.Tényleg valami emberi!MGMART írta: ↑2019.12.30., hétf. 17:37A két pápa
A 2002-es Oscar jelölt Isten városát rendező Fernando Meirelles új filmje.
Vannak filmek amik tudnak "adni", amiktől egy kicsit többnek érezzük magunkat.Számomra ez is egy ilyen alkotás.Írom ezt úgy, hogy megvan a magánvéleményem a katolikus egyház intézményesített rendszeréről és a napvilágot látott visszásságairól.
Vigyorogva néztem végig az Ifjú pápa sorozatot, ami rendes fricskát mutatott az egyháznak.
Ha továbblépünk ezeken és tudunk a sorok közt olvasni akkor kapunk egy korántsem unalmas teológiai vitát két remek színész alakításában és olyasmit ami vallásosság nélkül is mindenkinek követendő példa lehetne: EMBER-nek lenni.Nehéz de nem lehetetlen.
510.jpg
"Érdemes" projektort kapcsolni érte, vagy hozza az élményt TV (65") képméret esetén is? Tudom, hogy nagyban szinte minden jobb![]()
Köszi A.
Vizuális élmény milyen?Hifilala írta: ↑2020.01.08., szer. 00:39Ez egy remek film,igazi felüdülés a sok középszerű,semmiről szóló értéktelen vacak között.Tényleg valami emberi!MGMART írta: ↑2019.12.30., hétf. 17:37A két pápa
A 2002-es Oscar jelölt Isten városát rendező Fernando Meirelles új filmje.
Vannak filmek amik tudnak "adni", amiktől egy kicsit többnek érezzük magunkat.Számomra ez is egy ilyen alkotás.Írom ezt úgy, hogy megvan a magánvéleményem a katolikus egyház intézményesített rendszeréről és a napvilágot látott visszásságairól.
Vigyorogva néztem végig az Ifjú pápa sorozatot, ami rendes fricskát mutatott az egyháznak.
Ha továbblépünk ezeken és tudunk a sorok közt olvasni akkor kapunk egy korántsem unalmas teológiai vitát két remek színész alakításában és olyasmit ami vallásosság nélkül is mindenkinek követendő példa lehetne: EMBER-nek lenni.Nehéz de nem lehetetlen.
510.jpg