Akkor folytassuk. tehát, amint képeken látjátok, nem szerettem volna semmilyen elektronikát a vászon környékén látni, így mindent hátulra pakoltam, beleértve a klímát is. Ez mind jó 5let, hiszen az elektronikára direktbe ráfúj, így jobban érzik magukat.Egyben megástam vele a 3. szippantós kocsinak is, mert a fűtést elbasztam, amikor vetítek.
Ez itt egy kis magyarázatra szorul. Minek utána alapról DLP-ben gondolkodtam és azok hangosabbak működés közben, kitaláltam, hogy csak HUSH BOX jöhet szóba. Miért ne?
Ki néz hátra? Ez nem egy nappali és atom fekete minden amúgy is, és a fekete slankít is, beteszek hátra egy kuplerájos vezeték eltüntető boxrendszert.
Így született meg a behemót nagy doboz, mely rejti jelen pillanatban is az f35-t? Ezzel függ össze a full passzív pc is, hogy a szoba zajszintje mindenképp 10db alatt legyen!!(vagy még kevesebb)
Csakhogy! A boxból , ugye ki kell vezetni csővel a meleget és nekem az csak a klíma felé mehetett. Itt parkolt be a szippantós kocsi (megint), mert használat során kiderült, hogy amíg nem vagyok lenn és nézek projit fűt rendesen,de amint lenn vagyok, meg fázok.
Pár óra után, takaró alatt elmélkedtem a dolgon, mire bevillant, hogy pont a klímára fújom a jó meleg levegőt, becsapva a szenzorát és b@szhatom a fűtést.
Már a szemfülesek röhögnek! Vennem kellett egy elektromos radiátort. Na persze ez is fekete kell legyen, úgyhogy az sem egyszerű, de nem is lehetetlen vétel.
Az elején egy f22-vel nyitottam a későbbi képeken lesz az f35.Részletek a csövezéshez és belső burkoláshoz a képeken.

- IMG_8688.jpg (813.51 KiB) Megtekintve 2503 alkalommal

- IMG_20190516_163504.jpg (1.94 MiB) Megtekintve 2503 alkalommal

- IMG_20190516_163512.jpg (1.99 MiB) Megtekintve 2503 alkalommal

- IMG_20190516_163516.jpg (1.45 MiB) Megtekintve 2503 alkalommal