Nos, Őket én is megtaláltam, de mivel utalni nem tudok, ezért marad az utánvét, ami további ezer Forintal megdobja a küldés díját ami így a termék ára(1860Ft) felett további 3000 forint. Lehet kicsinyesnek tűnök, de ez számomra logikátlan. Más webáruházak egy ilyen tételt, 800-900 Forintos költségen küldenek, akkor ez, itt miért 3000 forint?Shimano írta: ↑2020.01.08., szer. 22:25Én az AV Stream-nál találtam,és rendeltem is.Elég borsos,2000ft-os postaköltség szerepel az utalásos rendelésnél a honlapon,de ez végül is nem annyi,csak a töredéke.Nekem kárpótlásul kettőt küldtek ezért az egy helyett.Érdemes telefonon egyeztetni az utalás összegéről,és akkor ilyen nem fordul elő.Nem vészes,1800ft körül van egy ilyen kence náluk,és tényleg jó.
avstream.hu
Mindent összeszámolva, ezen feltételekkel az 1860 forintos termék, nekem közel 5000 Forintba kerülne, inkább nem, köszönöm.
Mindezek mellet, a rendelést regisztációhoz is kötik, amiből már nagyon nem kérek, ezzel már tele a padlás, annak inkább csak kára van mint haszna.
Ezért kérdeztem, hogy hol kapható, hátha van valami más forrás is, ami esetleg elkerülte a figyelmem, ahol korrektül elérhető a termék.
Azért köszönöm!