Ez az esetek többségében sajnálatosan igaz és érthető is. Egy kereskedő, gyártó sohasem fogja a saját termékét alárendelni.asebestyen írta: ↑2019.12.30., hétf. 22:38Nehezíti a kommunikációt, hogy a tápláléklánc minden szereplője 1 ketrecbe van zárva. Tervező, gyártó, barkácsoló, kereskedő, a termék boldog vagy épp elkeseredett tulajdonosa.
Nekem abban a szerencsében van részem, hogy 10+ évig gyűjtögettem és használtam azokat a kábeleket, amit akkor még nem mi forgalmaztunk, de úgy értékeltem őket, hogy az én igényeimet az én saját rendszeremben azok szolgálják a legjobban. Az idő úgy hozta, hogy ma már hozzánk tartozik az a gyártó, akit sok éve már nagyon nagyra értékeltem és megbecsültem. Ez nagy boldogsággal tölt el és büszke vagyok, hogy arra, hogy ma már mi forgalmazhatjuk ennek a patinás gyártónak a termékeit.
Mindezek mellet a mai napig is használok magyar gyártó összekötő kábeleit is a saját otthoni rendszeremben nagy megelégedéssel, mivel lehetőségeimhez mérten még a saját termékeink közül sem találtam a rendszerembe és ízlésemhez jobban illeszkedőt.
Eszközeimet, kábeleimet szerencsére csak nagyon ritkán cserélem, a jelenlegi eszközeim minimum öt évesek már, de 10 év fölötti is van közöttük. Én megtaláltam azt a rendszert, amivel bármikor boldogan tudok zenét hallgatni.
Szerintem a legfontosabb az, hogy mindenki saját magával legyen tisztában, mielőtt komolyabb lépésre szánja el magát. Döntése tudatos és ne ösztönszerű, véletlenszerű legyen. Ismerje meg magát, saját ízlését. Ezeket hozza összhangba a lehetőségeivel és az ezt kielégítő eszközökkel. Amíg ez az önismeret nincs meg, addig tapasztalatokat kell gyűjteni barátoknál, fórumtársaknál, kiállításokon, kereskedőknél. Utána, ha ez már megvan, a dolog sokkal könnyebb. Haladni kell egy magunk által kijelölt úton a lehetőségeink szerint.