diagnet írta: ↑2019.12.30., hétf. 18:27
Fapaci:
Vásároljátok fel a fórumot és akkor nem kell többé kritika szeparációval szenvedni. Máshol is tökéletesen bevált, lásd m1, hírtv, origo, stb.
Hát mit vétettem én?

Biztos, hogy nekem szántad ezt a tanácsot? Engem semennyire nem zavar a pro és kontra érvelés, inkább unalmasnak gondolom, ha már mondanom kell valamit.
Az M1-et nem vásárolta fel senki, mivel állami tulajdon, elég volt lecserélni a vezetőt. A hírTV-t, Origot viszont tényleg megvették kilóra.
Jut eszembe, a minap volt egy érdekes telefonbeszélgetésem. Ismeretlen hívószám, kedves hangú érdeklődő kérdez. Hosszasan faggat az USB kábelem szerkezetéről, a felhasznált anyagokról, közben folyamatosan érzem a fintorgást a vonal végén. Néhány infót elszór, pl. hogy nála az 500e forintos XYZ kábel sem jött be, annál sokkal jobbat keres. Árakra térünk át, kétszer is visszakérdez, hogy tényleg csak annyi-e. 12 ezeeeeeer??? Nem érti. Majd kegyelemdöfésként rákérdez a csatlakozóra. Mondom neki, viszonylag egyszerű, aranyozott érintkezős példányt használok, nem látom értelmét másnak. 9 másodperc csend, majd... "Maga most azt akarja mondani, hogy nem fémházas csatlakozót használ? Hát ezzel kellett volna kezdenie! Viszhall!" Vonal megszakad. Pár pillanatig még filózgatok, hogy most nevessek, vagy bosszankodjak-e, végül egyiket sem választom, próbálom elfeledni. Nem lehet neki könnyű. De most valamiért eszembe jutott.