Hehe, magamra ismerek... a Primalunám doboza félre van téve ugye, ahogy kell, ki tudja mikor adom el, és ott pihen benne a bontatlan gyári tápkábel... amit még ki sem emeltem belőle. A vicc, hogy ezzel nem csak én vagyok így, a pár hónaposan vásárolt erősítő gyári tápkábelét az előző tulaj sem bontotta ki

A Linn tápkábelét meg tényleg csak azért használtam pár napig, mert nem volt itthon "raktáron" más...

Csak laikusként gondolom, hogy megérné, ha minden más gyártó is komolyan venné a kábeleket - mert ugye rendszerszinergia meg minden - elvileg a gyártók tudhatnák, melyik "komolyabb" tápkábel van szinergiában a cuccukkal (de ez tényleg csak laikus feltételezés). Viszont amíg mindenki csak bedobja a PC-kábeles zacsit, addig tényleg nincs értelme, és nem éri meg - a vásárlók úgyis hozzászoktak ehhez.wittao írta: ↑2019.12.29., vas. 17:36Egyszeruen nem eri meg mellekelni sem tapkabelt. Valami olcsobb “PC tapkabelt” azert mellekelnek, hogy amig nincs mas/jobbnak gondolt kabele a vasarlonak addig is hasznalja valamivel, illetve letesztelje. Ezt a penzt en speciel inkabb elengednem a vetelarbol (plusz kabel, csomagolasa, plusz terfogat, plusz szallitasi suly).
Hasonló ez, mint pl. - Te is tudod - a PrimaLuna gyári csövei. Nem szólnak (nagyon) rosszul, de azért a PrimaLunák is meghálálják a "rendes" csöveket - sőt, a felhasználói kézikönyvben külön bekezdést szentel a PrimaLuna is annak, hogy érdemes kipróbálni NOS csövekkel - amire az USA-ban a PrimaLuna forgalmazójának pl. külön cső-ajánló weblapja, és persze saját webshopja van (többek között NOS Tungsramokat is ajánl és árul)... Én ebben nem is látok semmi kivetnivalót, sőt, a tápkábelek esetében is lehetne gyári ajánlás, akár saját opciós "upgrade" tápkábel is, mint a Vincentnél... Mégis, ez valahogy nem "divat"