Nem, nem érdekel túlságosan. Akárcsak az sem, hogy készítik a borászok a bort, vagy a szakácsok, séfek az ételt. A végeredmény fontos számomra.kaef2 írta: ↑2019.12.29., vas. 15:21
Ha már ennyire kritikus vagy a felvételek minőségével kapcsolatban, az ember azt hinné, hogy érdekel a felvételek készítése is. Nem véletlenül ajánlottam a My Reel Clubot, ahol pár méterre lehet ülni a hangszerektől, kifejezetten felvételkészítésre optimalizált stúdió körülmények között, nem pedig valahol a sokadik sorban egy koncertteremben.
Felajánom Neked, hogy gyere el az én költségemre, kifizetem helyetted a részvételi díjat, megkapod a felvételeket is, sőt ha messzebbről jössz, mint Budapest még az utazási költségedet is.
Nagyon szeretném, ha odaállnál a felvételkészítők és a művészek elé és elmondanád nekik, hogy miért nem tetszenek a modern felvételek általában, illetve hogy milyen kellene lennie egy Neked is tetsző felvétel megszólalásának,azoknak a megszólalása alapján amiket jónak tartasz. Nem harapnak, szakmájukat általában nagyon szerető és szakmai tökéletességre törekvő emberek lesznek arrafelé, akik minden építő javaslatot meghallgatnak.
A hangmérnök otthoni rendszerének fontosságához még annyit, hogy ha jól értelmezem a szavaidat, akkor ha például fogorvoshoz megyek, meg kellene néznem a székbe ülés előtt a fogorvos fogait ás amennyiben jó állapotúnak találom, csak akkor beülni a székbe?
Egyébként a fogorvosos példa helyett is jobbnak tartom őket, hacsak nem valami célirányosan kimondottan valami frappáns dolgot akartál kihozni belőle.
Koncerteken pedig már nagyon régóta nem ültem a 8-9. sornál hátrébb. Szeretem hallani mi történik a színpadon és nem szeretem hallani a koncerttermek hangját.
A felajánlásod is nagyon köszönöm, természetesen nem élnék vele. Ha nem ezen levélváltások hatására történne, még megtisztelőnek is érezném. Így "csak" Köszönöm! :)
Illetve még azt el tudnám képzelni, hogy a már meglévő felvételeket elküldöd cd-n meghallgatni és néhány hét múlva visszaküldöm. Másolásvédelemmel természetesen ellátva.....
Igazából nem tudom mit tudnék még mondani.. ezek az említett felvételek szerintem magukért beszélnek. Meg kell hallgatni és szerintem kiderül mire gondolok.