Tévedsz, beszélj Bese Attilával, aki Alisca Orange cégnéven kb 2 évtizede csinálja a kiváló kábeleit. Bizony ő találta ki a szigetelést is.Jester írta: ↑2019.12.29., vas. 17:29Nem mondtam, hogy lenne más dolga. Mire volt ez érv szerinted?fapaci írta: ↑2019.12.29., vas. 17:14No de mi más dolga lenne egy gazdasági társaságnak, vállalatnak vállalkozásnak? Az ipar melyik területe az, amelyik nem a piaci igények kielégítését végzi? Miért emelnénk ki ebből a körből a HiFi-t, vagy a kábelkészítőket? Mert közel vagyunk a fennkölt zeneművészethez? Ez kicsit sovány érvnek tűnik.
Én csak azt mondom, hogy attól, hogy van az 1 milliós digit kábelre kereslet, nem azt jelenti, hogy bármilyen műszaki vagy auditív szempontból értelme is van. Szubjektív érzelmi szinten biztosan van értelme, hiszen megveszik az emberek és boldogok is vele.
Azért emeltem ki a kis szériás kábelkészítőket, mert kíváncsi lennék az ő hozzáadott tudásukra egy átlagos kábelhez képest. Hogy mást ne mondjak, az Entreqnél is előfordult ugye, hogy a nem éppen olcsó USB kábel alatt egy átlagos szigetelt USB kábel lapult. Gondolom kisebb gyártók nem maguk húzzák a kábelt, nem ők találják ki a szigetelést stb...
http://www.retroaudio.hu/doc/termekek.php#hangf_kabelek