Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Miért nincs hang?
-
Vendég
Miért nincs hang?
Csak tippelek, de szerintem valamilyen codec(ek) lesz a bűnös, ill. annak hiánya. A DivX centerről le tudsz tölteni egy szép kis codec gyűjteményt egyben, hátha segít...
-
Vendég
Miért nincs hang?
plz.Segítsen már valaki!!! :smile45: :smile45: :smile45: :smile45: :smile45: :smile45:
-
Vendég
Miért nincs hang?
Egy óriási gondom van:
Történt,hogy újratelepítettem a wint,meg mindent.És most már egy csomó formátumot nem akar felismerni a Tmpgenc.Sőt,ha a nandubban rámegyek egy divx-es avi file infojára,akkor a hang codecet nem ismeri fel(unkown)-Eddig vagy mpeg layer3,vagy divx audoi volt.Az utóbbiaknál a tmpgenc-ben az audio source nál az avit is megadhattam,volt hang az elkészült mpg-nél.De az mpeg layer3-as filmeknél csak akkor szólt a kész mpg,ha előtte lementettem wavba a hangot a Nandubból,és azt adtam meg a tmpgenc-be.
Most egyiket sem akarja felismerni sem a nandub,sem a tmpg.Még ha a hangot lementem wavba sem ismeri fel a tmpg.
Szal felraktam a Divx codec 5 bundle-t-mi hiányzik még?
Ja,még ha le akarom játszani a divx audio-s filmeket, a BSplayer sem ismeri fel a hangját.
És még valami Panasonic SC-HT70-es lejátszóm van,de mostanában mindegyik film szagat egy kicsit,de azt vetem észre,hogy ha a tmpg-ben eleve csak video filet készítek,hangot meg sem adok,akkor a szaggatás csak akkor vehető észre,ha scrollozik a filmben a kamera.(pl. követ egy autót).
NAgyon megköszönök mindenféle segítséget. :smile45: :smile47: