SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 18:27
avl2 írta: ↑2019.12.20., pén. 15:38
SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 14:20
...ha kikapcsolva van a mosógép, attól még rajta marad a hálózaton! Lehet, hogy nem akkora a hangzásra gyakorolt hatása, de a panelje egyes részei továbbra is táp alatt maradnak . Legjobb ha ki van húzva. ...
lehet akkor en azert
is vagyok elegedett a hangzassal, mert nalam - mosast kiveve - mindig ki van huzva a mosogep
TV nincs is
kazan is le van kapcsolva - nem a sajat kapcsolojaval, hanem aramtalanitva - zenehallgatas idejére
Szerintem ezeknek csak túlérzékenység esetén lehet ekkora hatásuk! Önmagukban normál átlagos körülmények között nehezen érzékelhetőek.
Viszont a mosógéped élettartamát jelentősen meghosszabbíthatja! :)
Ha zenét hallgatok, lekapcsolom a kazánt, a víz cirkulációt, agyonvágja a hangot/központi fűtés, nagyméretű radiátor a hifitől 0.5 m-re/. Ugyan az üveglencsékkel hatástalanítani lehet, de nem próbáltam, ugyanis ezek a kerek lencsék öntapadósak, fent vannak az üvegtáblákon, ajtóban, ablakban.
https://schallwand.com/epages/154df95e- ... ID=9829576
Kazán befolyását ezzel a hengerrel lehet hatástalanítani, de én sajnálom rá, mert a bejövő 380 V-hoz kapcsoltam próbaképp, de onnan biztos nem fogom már elvenni.
https://schallwand.com/epages/154df95e- ... calibur%22
Szerintem ezeket az alkalmazásokat nem ismeri senki, nemhogy próbálta volna, ezért is vagyok ennyire lelkes, bár úgy tudom egyvalaki már vásárolt ettől a német cégtől . Magának a gyártónak is annyira új, hogy arra sem volt ideje, hogy kipróbálja, a vevőktől várja a próbák eredményeit. Én szeretem megosztani azt, amit tudok, úgyhogy te se tartsd magadban, hátha összefutunk, ha már Ábrahámhegyig eljutottál, én is mozgékonyabb vagyok télen. Viszont gyártóknak, készülék tuning műhelyeknek illene ismerni már, nagyot lehet szakítani hangban, ha az elvet ismerik, hogy mire is kellene jobban figyelni.
Ha nekem valaki egy éve azt mondja, hogy néhány lencse és alu forgács felragasztása után nem fogok lemezjátszót hallgatni 50 év után, nem veszem komolyan, de jelenleg mégis itt tartok. Ezzel azt akarom mondani, hogy épp a tiszta digitális rendszerek hallgatói tudnak a legnagyobbat szakítani ezekkel az alkalmazásokkal és így már én sem zárom ki, az ilyen irányú műsorforrás váltást.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger