Sajnos nem Te vagy az egyetlen aki a társadalmi felelősségvállalásra való felhívást személyes sértésnek, vagy "ekézésnek" veszi.Jabi írta: ↑2019.12.26., csüt. 16:03
Szia Diagnet!
"Lehet, hogy én értettem félre valamit, de az is lehet, hogy csak rosszul esett és lenézőnek éreztem azt, amit írtál. Természetesen nem ellened szólt a bejegyzés, sőt sok mindenben egyet is értek veled. De engedd meg, hogy másoknak, más legyen a véleménye.
A másik: szó sincs marketing jellegű szereplésről, semmilyen érdekem nem fűződik az eladásokhoz. Rudit nem is ismertem ezelőtt, de értékeket véltem felfedezni benne és ezért írtam ezt a pár dicsérő szót a termékeiről.
Mindig sokra becsültem azokat, akik előre tekintenek és le is tesznek valamit az asztalra. "
DE EGY BIZTOS. NAGYON ÉLVEZEM A "LEFELÉ SZÁGULDÁST"!
Üdv,
Jabi
Lehetséges, hogy nem tudtál róla, de ha a bejegyzéseidben szuperlatívuszokban mesélsz termékekről az áruk és forgalmazóik megjelölésével, akkor az nem magánvélemény, hanem közönséges influenszer marketing.
(más platformokon már szankcionálják)
Csak sajnos a hifinél ez nem olyan egyértlelmű mint pl. egy krém esetén, amitől ha reggelig nem fiatalodsz 10 évet legfeljebb kidobod és nem veszel többet.
Mert ha itt szerepet vállalsz e rendkívül káros folyamat katalizálásában, a rövid távon szerzett vélt, vagy valós piti nominális előnyök nem fogják kompenzálni a hosszabb távon bekövetkező reál veszteséget.
A "lefelé a lejtőn" prejoratív értelmű kifejezés. A jó dolgokhoz mindig felfelé vezet az út. Fáradtsággal, alázattal kikövezve.
Akik meglöktek a lejtőn pontosan tudják, hogy megfelelő "kezeléssel" annak mélysége végtelen és a zuhanás örök.
Lefelé és ha feleszmélsz évek múlva felfelé is fizetned kell a felvonóért. Csak a retúr jegyre általában nem marad pénz, se idő.