TJ.
A "nyüzsgés" különböző DAC-ok csöves kimeneti megoldásaiban tovább él, ebben a versenyben a Philips CD304 (csöves verzióban T34) élen járt a '90-es évek kezdete óta...és ma is megállja a helyét.
Ebben biztos vagyok, bár egy 2007-es cikk és egy 2009 óta lényegében halott topic azért nem jelez olyan nagy nyüzsgést.
Igazából nem értem , mit akarsz mondani......mgus írta: ↑2019.12.20., pén. 07:52Nyilván nem a Jenő készítette, az az igazság az hogy már ki akartam dobni a kukába ezt a régiséget, de még működik, akkor elvan a többi lejátszóm mellett. Ha a Jenő készítette volna akkor biztosan jobb lenne a hangja és csak karácsonykor kapcsolnám be hogy élőben meghallgassam rajta a karácsonyi misét.SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 02:26Lehet, hogy pont a lényeg nem látszik, de amit kivettem , azok a dolgok nem változtatnak különösebben az eredeti készülék hangminőségén, csak másmilyen lesz a hangja . Jenő azért ennél mélyebben beavatkozott a készüléke áramköreibe és hangjába a leírásai és képei alapján a Trial 100 esetében.![]()
Nyilván nem a Jenő készítette, az az igazság az hogy már ki akartam dobni a kukába ezt a régiséget, de még működik, akkor elvan a többi lejátszóm mellett. Ha a Jenő készítette volna akkor biztosan jobb lenne a hangja és csak karácsonykor kapcsolnám be hogy élőben meghallgassam rajta a karácsonyi misét.SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 02:26Lehet, hogy pont a lényeg nem látszik, de amit kivettem , azok a dolgok nem változtatnak különösebben az eredeti készülék hangminőségén, csak másmilyen lesz a hangja . Jenő azért ennél mélyebben beavatkozott a készüléke áramköreibe és hangjába a leírásai és képei alapján a Trial 100 esetében.
Lehet, hogy pont a lényeg nem látszik, de amit kivettem , azok a dolgok nem változtatnak különösebben az eredeti készülék hangminőségén, csak másmilyen lesz a hangja . Jenő azért ennél mélyebben beavatkozott a készüléke áramköreibe és hangjába a leírásai és képei alapján a Trial 100 esetében.
A kultusz valószínűleg nálunk a legnagyobb ha itt kelt el ez a négy darab. Befektetésnek én nem venném, pláne nem úgy, hogy aztán átalakítják. Átalakított, vagyis nem gyári állapotú gépekre ott, ahol ezt az itteni a kultuszt nem ismerik (vagyis Magyarországon kívül bárhol) nem lesz ilyen pénzeket áldozó kereslet. Itt is csak addig míg a kultusz le nem cseng. Emlékszem én még a Cyberhome meg a T34 kultuszára 10-15 évvel ezelőttről, azok is szépen elfelejtődtek. Most épp a CD100 van porondon, 10 év múlva majd lesz más.juliush írta: ↑2019.12.17., kedd 21:43Egy prototípus jellege miatt manapság már igazán ritkaságszámba menő klasszikusról beszélünk, amelynek vélt vagy valós kvalitásaira alapozva szabályos kultusz alakult ki, ezért aztán jó eséllyel a piac egyre magasabban fogja beárazni, tehát még befektetésnek is jó lehet.
Valószínű nem egyformán szólnának.
Korban biztos.
Igen, még az esők között vettem már biztos van vagy 28 éves.arzachel írta: ↑2019.12.18., szer. 20:53Ilyen Denon lejátszód van?
https://www.ebay.co.uk/itm/DENON-DCD-48 ... SwEMNdg30e
Megnyugtatlak, messze felette annak a Denonnak.
Ilyen Denon lejátszód van?
Azé én összehallgatnám az én denon DCD-480 -as 20 bites lejátszómmal, megnézném hol lenne ez a cd100-as.
Sziasztok! Szia !
A valós helyzet az, hogy ilyen Philips CD100 trian run modelt a továbbiakban csak örökölni lehet - venni nem nagyon. Ez a hajó már elment a későn ébredők számára....
Én az átalakítás költségére értettem. Mondjuk a fent említett ár azért elég meredek. Annyi pénzt inkább az analóg rendszerembe tennék...