Ebben az árkategóriában érdemes ezen is gondolkozni. Szolgáltatásai felette van a Limetree-knek.
https://www.cocktailaudio.de/n-15d-netz ... r-usb-dac/
Ebben az árkategóriában érdemes ezen is gondolkozni. Szolgáltatásai felette van a Limetree-knek.

lindemann audio limetree bridge csak digit kijárata van

Tényleg van, megtaláltam. A kéretlen magyarítás volt a bűnös... “Mappák”... khm.Tul írta: ↑2019.12.14., szomb. 17:38Van folder view. Nekem most a Lumin van bekötve, így printscreent nem tudok azonnal csinálni a telefonról, de tuti, hogy van.Aszpirin írta: ↑2019.12.12., csüt. 15:344. az ember azt gondolná, hogy ha már SMB-n (vagyis általános hálózati fájlmegosztó protokollon) keresztül hajlandó csak elérni a hálózati médiakönyvtárakat, akkor ezeket fájlszerűen lehet is böngészni azaz van olyan, amit máshol, pl az Oppón "Folder View"-nak neveznek. Tévedés. A BluOS-ben Nincs Folder View. Csak a beindexelt médiát lehet szerző, album, stb szerint keresni.
Nekem a kiszemelt Onkyo elődje van a TX-8130, igaz, ebben még nincs Tidal lehetőség, bár nem is hiányzik. Hallgattam a gyári erősítőjével is, szerintem kellemes hangja van úgy is, de egy ideje egy házi készítésű végerősítővel használom, egy kicsike átalakítás után (a vonal kimenetet vezetékeltem ki rajta, egy kondenzátor áthelyezésével). Egy Canton LE600 típusú dobozkát hajt meg, én tökéletesen elégedett vagyok a hallott produkcióval, ugyanebben a szobában már mindenféle rendszerű dobozt kipróbáltam, pl. JBL L19, Dynaudio Contour 1.3SE Musical Fidelity X-A200 erősítővel, Marantz CD17-el, Lowther DX3 kétféle tölcsérben Dénes Péter féle 211SE-vel, aztán JBL2226H hangszórót tartalmazó kétutas tölcséres magasakkal ellátott 4PI hangdoboz 300B SE-vel, és egyelőre nekem most ez a kombó tetszik a legjobban, pedig szinte fillérekből vásároltam (kb 200 eurot fizettem a két komponensért összesen). Szerintem érdemes lehet egy próbát tenned az Onkyoval, és ha szereted a vintage hangzást, a Canton LE szériájánál jobb ár/érték arányú cuccot nem találsz, és ekkora szobában mind az LE600 mind az LE900 megfelelő lehet.jlaci74 írta: ↑2019.12.14., szomb. 13:23Üdv srácok!
Első kis zenecuccom összeállításához kérek segítséget . Hálózatképes erősítővel kapcsolatos a kérdés, amin alapvetően Tidal HIFI -t szeretnék hallgatni . A kiszemelt kategória a Yamaha R-N602 ill. az Onkyo TX-8250 , utóbbi frissítés után tudja a MQA-t ( vagy már alapból is ) de a Yamaháról nem találtam infót ... Ha valakinek van tapasztalata a fenti készülékekkel vagy hasonló kategóriában ajánlana valamit az megköszönném . Akár álló hangfal ajánlás is jöhet ( nagy nappali , kb- 35 nm ) , a kiszemelt pl. a Monitor Audio Bronz 6-osa , vagy valami első-alsó bass reflexes hangfal mert eléggé a falra kell elhelyeznem ...
Köszönöm !
Van folder view. Nekem most a Lumin van bekötve, így printscreent nem tudok azonnal csinálni a telefonról, de tuti, hogy van.Aszpirin írta: ↑2019.12.12., csüt. 15:344. az ember azt gondolná, hogy ha már SMB-n (vagyis általános hálózati fájlmegosztó protokollon) keresztül hajlandó csak elérni a hálózati médiakönyvtárakat, akkor ezeket fájlszerűen lehet is böngészni azaz van olyan, amit máshol, pl az Oppón "Folder View"-nak neveznek. Tévedés. A BluOS-ben Nincs Folder View. Csak a beindexelt médiát lehet szerző, album, stb szerint keresni.

No, ez jó hír. Ezek szerint téged is zavar az a karácsonyfaégő-fényességű hátsó LED (?).

Azt talán nem újdonság, a net minden megalapozott véleménynek és határozott tapasztalatnak is felülete, meg a 180fokban ellentétesnek is, mely ellentétes tartja magát tényszerű igazságnak.
nem tudom melyik keszüleknel hogyan van, csak Squeezebox Touch-nak neztem régen utana, mert nekem az van fö forrásnak. a lenyeg: az egy külsö utan, bent a keszülekben tovabbiak vannak, azaz az 1 külsö lathato csrejenek (didaktikailag) sincs sok ertelme

A Yamaha WXC-50-nek van teljes Tidal és MQA supportja?kimber írta: ↑2019.12.11., szer. 19:06Kíváncsi leszek majd a tapasztalatotokra.
Nekem -egyelőre- azért is jó a WXC-50, mert két rendszerhez is tudom használni egyszerre, van rajta ugyanis 2 analóg kimenet is a digitális mellett. Jelenleg ez fontos szempont nálam. Azért majd kipróbálok hozzá egy jóféle küldő DAC-ot is.
180ezer forintos listaárba nemigen fér bele egy tisztességesen megépített lineáris táp. Lásd pl. a hasonló árú Auralic Aries Mini-t, ott is kb. +70ezer a hozzávaló komolyabb külső táp.kimber írta: ↑2019.12.11., szer. 18:36Lehet jó hangja van, de ezeket az 5V-os vacak külső tápokat elfejethetnék végre, hogy ne kelljen rögtön egy normális analóg tápba is beruházni a vevőnek. Remélhetőleg nem csak a névért kell ennyit fizetni érte...
Nem annyira a jövő, lehet hogy még idén érkezik belőle.