Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2148

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Azok a fránya drótok. :D
Nekem az az érzésem,hogy ha egyben van a hang,tehát ha azt egy kerek egésznek érezzük,és amit szívesen is hallgatunk mert élvezzük,akkor a felbontás növeléséért vívott további "harc" drótokkal,meg az egyéb kütyükkel a zenei élményt már nem emeli.Rövid távon lehet,de egy idő után mikor már bevésődik az új-más hang is,azaz megszoktuk azt,akkor a zenei élménnyel kb ott leszünk ahonnét elindultunk.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2546

Hozzászólás Szerző: mishow »

kecstama írta:
2019.12.09., hétf. 18:29
Pár napja vettem egy Canamp-ot ... Mennyire érzékeny kábelekre?
A kérdésed kissé "darázsfészek" mert a kábelezés ma a hifi egyik erősen (túl)hypeolt ágazata.
Éppen ezért nem is foglalnék állást abban a témakörben, arra ott a kábeles totyik, amúgy meg részemről itt és most annyit, hogy "virágozzék minden virág!"

A konkrét kérdésedre válaszul a saját tapasztalatomat tudom leírni a Heed / kábel témában: amikor még csak ismerkedtem a Heed készülékekkel és a Heed hanggal, mint "rendes" hifistát, engem is izgatott az általad feltett kábel kérdés.
Ki is próbáltam néhány dolgot, olcsót/drágát/nagy nevet/DIY titkos csodafegyvert. Azt tapasztaltam, hogy mindegyik elvitte a hangot valamelyik irányba, hozzátett/elvett a hangzás egyes elemeihez. Áthelyezte a hangsúlyokat, egyes paraméterek jobban tetszettek a változások után, mások inkább zavartak ... szóval pont úgy, mint amikor a kábellel próbáljuk hangolni a rendszert.

Igenám, de ahogy megismertem, mondhatom úgy, megtanultam a Heed hangot (igen, azt is kell!), rájöttem, mit is jelent a "Forget Hifi, Remember Music" szlogen. Ahogy előttem Hukkle fórumtárs írta: "Lerakod, használod .. zenét hallgatsz rajta."
Nem véletlen, hogy amikor visszakeresel a Heed topicban, azoktól a userektől, akik megértették ezt, folyamatosan azt olvashatod: mióta Heed van, megszűnt a kütyüzés. A többiek meg előbb-utóbb úgyis eladják a Heed motyójukat, és vesznek helyette hifit :rolleyes: de ezzel sincs semmi gond (l.fent: Virágozzék .. )

Nálam a kütyüzésnek mindig az lett a vége, hogy maradt a villanydrót, egyszerűen azzal volt kerek egész a hang, nem húzott semerre, szólt a zene oxt jónapot :D Amióta összeállt a mostani teljes Heed lánc, már kifejezetten kerülöm, hogy bárhol változtatnom kelljen benne, mert épp ezt a kerek egyensúlyt nem szeretném többet megbontani.
OK, tudom, vannak olyan fórumtársak, aki nem komputerzsinórt használnak, de tudomásom szerint ahogy megtalálták, ami tetszik, ők is megálltak, és nem kísérleteznek tovább.

Úgyhogy ugyanazt tudom mondani, amit trane kolléga írt kettővel ezelőtt: csak akkor kezdj el kísérletezni (kütyüzni), ha úgy érzed, ezzel a felállással valós hiányérzeted van a hanggal kapcsolatban.
Csak azért a gondolatért, mert ez most jó, és egy másik kábellel mennyivel jobb lehetne, ne kezd el kütyüzni!
Ezt ugyanis hifibogárnak hívják. Ismerem, megcsípett párszor. Kártékony rovar, a csípése csúnya viszketést okoz, a gyógyítása hosszú és drága folyamat :smile51:

Tehát részemről egy igen határozott +1 szavazat a komputerzsinór mellett, járasd és hallgasd a rendszert, sok örömteli zenét hozzá :smile32:

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Nekem az első "Heed" termék egy canamp klón 31_1_21.gif volt.

A cloneban minden jobb minőségű alkatrész volt. Valami közepesen drága tápkábel is volt ott. Gyakorlatilag hifis hangzás... némi zeneiség volt

.. de aztán hallottam az eredeti canampot.. sima pc zsinórral.

Az originalt meg jobb volt hallgatni. Termék megjelenése volt.... befejezett dolog. Lerakod, használod, tehát zenét hallgatsz rajta.

Szóval kábel helyett cd-t vagy lemezt vegyél! e

kecstama írta:
2019.12.09., hétf. 18:29
Sziasztok! Lenne egy kérdésem:

Pár napja vettem egy Canamp-ot, röviden tömören besz**tam a hangjától :smile29: , az erősítőm "integrált" fejes erőlködője vicc ehhez képest, na de jöjjön a kérdés maga:

Mennyire érzékeny kábelekre, "áramminőségre"? gondolkodik.gif

Nemrég kezdtem bele a hifizésbe, kezdőnek számítok, sok helyen olvasgattam kábelek stb. iránt, de tapasztalatom még nincs,
nem tudom mennyire higgyek a "mostani" kábel/tápkábel istenítésnek, számomra kicsit szürreális hogy XY e. forintért vesznek tápkábeleket, "virtuális földeket" stb. de néha-néha van egy kis igazság bennük.

Válaszokat köszönöm! :smile53:

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1301

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: kupecke »

BLX írta:
2019.12.09., hétf. 21:56
fülelek írta:
2019.12.09., hétf. 18:33
Szimmetrikus kábelt úgy érdemes kipróbálni, hogy az egyik belső eret a földre mindkét oldalon, a másik belső eret a középső pöcökre ( + ) mindkét oldalon, az árnyékolást meg csak az egyik végén kell összekötni a földdel, a másik végén szabadon kell hagyni. Ily módon kétféleképp lehet dugaszolni, vagy az adó oldalon lesz az árnyékolás, vagy a fogadó oldalon. aztán amelyik jobban tetszik, úgy kell használni.
Köszönöm! :smile53:
Megpróbálom akkor így.

Az ihletet egyébként ez a cikk adta:
http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=84
Ínnye, az a régi csapat. Elárulok egy titkot, volt szerencsém ott lenni. ;) :smile29: Nem egyszerű leszállni a robogó vonatról :D

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1025

Hozzászólás Szerző: BLX »

kupecke írta:
2019.12.09., hétf. 21:05
BLX írta:
2019.12.09., hétf. 17:13
Sziasztok!
Klotz mc5000-es mikrofon kabel ereit hogyan kell bekotni, ha sima RCA-RCA Kabelt szeretnek kesziteni?

Piros es kek egyutt a melegpont es az arnyekolas a hideg pont? Vagy rosszul gondolom?

Kerlek segitsetek egy kezdo, de lelkes DIY-nek :smile53:

Koszonom!
Ha még nem történt meg az alapanyag beszerzés, tudok próbára adni kiszereltet, ill. Ac110 et is, ezt is többen szeretik. Ha felém jársz, v ahol múltkor összefutottunk, megoldjuk.
Köszönöm szépen! :smile53:
Egyelőre van MC5000-es alapanyag. Ha ezt sikerül összerakni, akkor lehet még kísérletezem másik hasonló kábellel.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég

fülelek írta:
2019.12.09., hétf. 18:33
Szimmetrikus kábelt úgy érdemes kipróbálni, hogy az egyik belső eret a földre mindkét oldalon, a másik belső eret a középső pöcökre ( + ) mindkét oldalon, az árnyékolást meg csak az egyik végén kell összekötni a földdel, a másik végén szabadon kell hagyni. Ily módon kétféleképp lehet dugaszolni, vagy az adó oldalon lesz az árnyékolás, vagy a fogadó oldalon. aztán amelyik jobban tetszik, úgy kell használni.
Köszönöm! :smile53:
Megpróbálom akkor így.

Az ihletet egyébként ez a cikk adta:
http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=84

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1301

Hozzászólás Szerző: kupecke »

BLX írta:
2019.12.09., hétf. 17:13
Sziasztok!
Klotz mc5000-es mikrofon kabel ereit hogyan kell bekotni, ha sima RCA-RCA Kabelt szeretnek kesziteni?

Piros es kek egyutt a melegpont es az arnyekolas a hideg pont? Vagy rosszul gondolom?

Koszonom!
Ha még nem történt meg az alapanyag beszerzés, tudok próbára adni kiszereltet, ill. Ac110 et is, ezt is többen szeretik. Ha felém jársz, v ahol múltkor összefutottunk, megoldjuk.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5158

Hozzászólás Szerző: fülelek »

kecstama
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: kecstama »

Sziasztok! Lenne egy kérdésem:

Pár napja vettem egy Canamp-ot, röviden tömören besz**tam a hangjától :smile29: , az erősítőm "integrált" fejes erőlködője vicc ehhez képest, na de jöjjön a kérdés maga:

Mennyire érzékeny kábelekre, "áramminőségre"? gondolkodik.gif

Nemrég kezdtem bele a hifizésbe, kezdőnek számítok, sok helyen olvasgattam kábelek stb. iránt, de tapasztalatom még nincs,
nem tudom mennyire higgyek a "mostani" kábel/tápkábel istenítésnek, számomra kicsit szürreális hogy XY e. forintért vesznek tápkábeleket, "virtuális földeket" stb. de néha-néha van egy kis igazság bennük.

Válaszokat köszönöm! :smile53:

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég

Sziasztok!

Koszonom!

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

a cikkben nekem ez különös: "But here's the thing - we've never listened to any of our competitor's cables"

persze értem, ha/hogy azert, hogy ne keresztezzek egymas utjait.

ugyanakkor szerintem ez bevett szokas több területen, hogy igenis: nezzük meg a konkurrenciat, hol tart, mit tud, tanuljunk belöle/töle, es csinaljuk meg jobban. legyen ez sport, Michelin csillagosok, vagy szakmambol konkretan: Audi altal kerve fizetve Mazda MPS merese, szetszedese, analizise, Hondanak BMW M5-tel ugyanez, stb. benchmark meresek
szerintem ez nem artalmas, söt: hasznos a fejlödeshez es persze a konkurrencia "elleni harcban" is (amit lehet tagadni, de van). ha ezt valamiféle gondolat miatt nem teszik (valamennyire nyilvanosan), az nekem gyanus

nem csak azert, hogy "lealazzuk" ha lehet, hanem, hogy lassuk: ki merre es milyen szinten jar, tanuljunk töle, legyünk felkeszülve

szerintem nem csak a gyartok/fejlesztök/csinálók, hanem fogyasztokent is a többseg ugy müködik, hogy összeveti a "konkurrenciat" es valaszt belölük. a fogyasztast segitö tesztek is összevetnek konkurrens dolgokat (legyen ez Aldi-Auchan-Lidl, Neotech-Kimber-vdH, Naim-Quad, vagy bármi)

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 446

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

trane írta:
2019.12.06., pén. 10:54
egy kis olvasnivaló a témában - talán egynémely 'gyártó'nak is jól jöhet... :rolleyes: > https://www.stereolifemagazine.com/inte ... mber-kable
A végén megemlítette a Sony-nak gyártott fejhallgatókábelüket. Én hallottam ezt és a tulajdonosával egyetértésben nem találtam valami szupernek, főleg az árát nézve.

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: hodyka »

trane írta:
2019.12.06., pén. 15:39
cables írta:
2019.12.06., pén. 12:01
Köszönet a cikkért Attila, tetszett. Olyannyira, hogy leírtam cserébe a bűneid felé... akarom mondani negyedét!
tréfásan :rolleyes: : na azokhoz neked nem sok közöd van, Rudibá' :ohnoohnoohno: , főleg a leírásukhoz angyal - ellenben a tükröd átpolírozását megejthetnéd :smile53:

komolyan hi.gif : remélem, ez után picit azért több teret engedsz a valós gyártóknak netán tudni a kábelekről valamit... leborulok.gif
:fekverohog: :fekverohog: bravo.gif
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2301

Hozzászólás Szerző: cables »

Köszönet a cikkért Attila, tetszett. Olyannyira, hogy leírtam cserébe a bűneid felé... akarom mondani negyedét!

avl2
V.I.P.
V.I.P.

Szalon írta:
2019.12.05., csüt. 09:57
avl2 írta:
2019.12.05., csüt. 07:33
Szalon írta:
2019.12.04., szer. 19:42
...amiket próbáltam passzív tápszűrők/elosztók/leválasztó trafók, mindig többett vittek el, mint hoztak, főleg a dinamika tartományba rondítottak bele leginkább...
szubjektiven, erzesre, vagy objektiven, merve is "bizonyitott", a dinamika valtozasa, csökkentese, rondítása ?
Mérni nem is tudom hogy lehetne... "pusztán" szubjektív tapasztalat. Viszont annyira egyértelmű számomra, nem olyan "mintha valamicske", hanem tényleg egyértelmű volt a változás, minden ilyen próbálkozásnál. Ezért igazából a miértje nem is foglalkoztatott annyira, hogy belemerüljek. Gábor számomra hihetően leírta a műszaki rész hova vezethető vissza, ami egybe vág a tapasztalatommal.

Hozzátartozik, hogy számomra egy rendszer, s főként a hangsugárzó dinamikája meglehetősen fontos tényező, nem szoktam érfelvágós, melankolikus, lány egyszállgitárral zenéket hallgatni..... Amit még megfigyeltem, hogy általában azok szeretik az ilyen eszközöket, akik rendszere eleve dinamikailag erősen korlátozott, s nem is fontos számukra annyira ez a tulajdonság.
köszi.
szerintem (is) a dinamika igen fontos jellemzö: mind a szelesseg (leghalkabb leghangosabb különbsege), mind a szintvaltozas gyorsasagi kepessege
..es szerintem igy lehetne merni is: vele vs. nelküle különbözö dinamikai müvek eseten a max minusz min. dB (akár frekvenciak függvenyeben), illetve gyors tranziensek eseten idö fölött a szint, vajon lasabb-e

..azt persze megértem, ha Te ilyet nem mérsz ! (de pl. "szürö"s cég mutathatná)

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1501

Hozzászólás Szerző: Szalon »

avl2 írta:
Szalon írta:
...amiket próbáltam passzív tápszűrők/elosztók/leválasztó trafók, mindig többett vittek el, mint hoztak, főleg a dinamika tartományba rondítottak bele leginkább...
szubjektiven, erzesre, vagy objektiven, merve is "bizonyitott", a dinamika valtozasa, csökkentese, rondítása ?
Mérni nem is tudom hogy lehetne... "pusztán" szubjektív tapasztalat. Viszont annyira egyértelmű számomra, nem olyan "mintha valamicske", hanem tényleg egyértelmű volt a változás, minden ilyen próbálkozásnál. Ezért igazából a miértje nem is foglalkoztatott annyira, hogy belemerüljek. Gábor számomra hihetően leírta a műszaki rész hova vezethető vissza, ami egybe vág a tapasztalatommal.

Hozzátartozik, hogy számomra egy rendszer, s főként a hangsugárzó dinamikája meglehetősen fontos tényező, nem szoktam érfelvágós, melankolikus, lány egyszállgitárral zenéket hallgatni..... Amit még megfigyeltem, hogy általában azok szeretik az ilyen eszközöket, akik rendszere eleve dinamikailag erősen korlátozott, s nem is fontos számukra annyira ez a tulajdonság.
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3333
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

avl2 írta:

Nézd, a passzív szűrőkben soros induktivitások (tekercsek) és párhuzamos kapacitások vannak.
Az induktivitásokat nem lehet nulla ohmos vezetékből tekerni, így van ellenállásuk, ami már önmagában korlátozza a hálózatból kivehető áramot. Ez erősítő oldalon csökkenti a pufferek töltőáramát, kisebb primer feszültséget eredményez. De ami ennél sokkal rosszabb, hogy a passzív szűrős hálózat impedanciája a frekvenciával nő. A hagyományos egyenirányítós tápok áramigénye impulzus szerű, nagyon nagy áramlökésekkel terheli a hálózatot. A passzív szűrő nem csak a hálózat felől távolítja el a magasabb frekvenciákat, hanem az erősítő magasabb frekvenciás áramigényét sem engedi vissza a hálózatba, azaz az nem képes az impulzus szerű áramigény kiszolgálására.

Az aktív tápgenerátorok igyekeznek frekvencia függetlenül alacsonyan tartani a kimeneti impedanciájukat, így azok elvileg nem korlátozzák kivehető áramot. A valóságban persze azok sem ideális eszközök, így azoknak is van saját belső ellenállásuk, ami korlátozza kivehető áram nagyságát. Ráadásul valamennyi bemeneti és kimeneti oldalán szintén erős passzív szűrés van, úgyhogy ott sem sokkal jobb a helyzet. A legtöbb aktív tápgenerátor csak javítja a hálózati feszültség jelalakját, így a készülékre jutó feszültség jelalakja torzítatlanabb, kevesebb 50Hz felharmonikus érkezik a trafóra, nagyobb a hálózati feszültség jelalakjának az amplitúdója. Így a trafó hatékonyabban képes az egyenirányítón keresztül tölteni a puffereket. Ez pozitív hatás mindenképpen.

avl2
V.I.P.
V.I.P.

Szalon írta:
Töki írta:
2019.12.04., szer. 20:32
Nálam egy passzív leválasztótrafós elosztó üzemel; Xindak XF2000E2000. Kb 4 éve be van betonozva a rendszerbe. Minden paraméterben (dinamikában is) hozott a konyhára. Többször megmérettetett és bizonyított..
"megmérettetett és bizonyított" => atvitt ertelemben (összevetve, hangzasra figyelve) vagy valoban mérve ?

egyik kerdesem sem "támadásnak" veendö, csak kérdésnek, tisztázási szándéknak

cat7505
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: cat7505 »

asebestyen írta:
2019.12.04., szer. 19:59
A referencia emberi hang...
Ez elég hasznos: Audio Photoshop akció közben .....ezzel talán még én is "tudok énekelni" :D :D :D
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 377

Hozzászólás Szerző: mgus »

asebestyen írta:
2019.12.04., szer. 19:59

S, c, sz hangok, dinamika, torzítatlanság, valós hangok, és a szokásos többi hifis okosság. A video nem fedi le a világmindenséget, de némi betekintést enged...

youtu.be/RSlfLr7gpyc
Mibe is, a kábelkészítés rejtelmeibe? Tény és való minél jobb kanócokat használunk annál jobb lesz az énekhang. :D
MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.

Töki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 621

Hozzászólás Szerző: Töki »

Szalon írta:
Jester írta:
2019.12.04., szer. 19:14
Szalon írta:
2019.12.04., szer. 18:15
Áthoztam a témát ide, ne az általános topikot kábelesítsük el...

Olvastam ezt a leírást, pont az itteni kábelviták - mérés - nem mérés - Ethan Winer sem tudta megmérni a sajátkezűleg gyártott készülékével... jutott eszembe, hogy vajon erről a cikkről, kinek mi a véleménye?

https://www.rdacoustic.cz/en/blog/2019/ ... -practice/
Visszatérve az eredeti kérdésre. A tápellátás zavarmentesítése fontos dolog. Simán ki lehet mérni egy hűtő vagy egy mosógép zaját filléres eszközökkel. Érdemes beszerezni egy normális tápkondícionálót és arra rákötni az eszközöket. Akkor egy eszközt kell megvenni, és használhatod a gyári madzagot.
Nekem ezzel az a problémám, hogy amiket próbáltam passzív tápszűrők/elosztók/leválasztó trafók, mindig többett vittek el, mint hoztak, főleg a dinamika tartományba rondítottak bele leginkább. Az aktív tápkondíciókig még nem jutottam el, mert a passzív tesztek miatt, nem érzek kipróbálásukra annyira ingerenciát már, de ha van olyan, ami szerinted érdemes kipróbálásra, szívesen teszek vele próbát. Passzív szűrőknél én ugyanúgy hallottam a (táp)kábelek között különbségeket, a szűrő előtt és után is... :rolleyes:
Nálam egy passzív leválasztótrafós elosztó üzemel; Xindak XF2000E2000. Kb 4 éve be van betonozva a rendszerbe. Minden paraméterben (dinamikában is) hozott a konyhára. Többször megmérettetett és bizonyított..
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7592

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

S, c, sz hangok, dinamika, torzítatlanság, valós hangok, és a szokásos többi hifis okosság. A video nem fedi le a világmindenséget, de némi betekintést enged...

youtu.be/RSlfLr7gpyc
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 377

Hozzászólás Szerző: mgus »

Jester írta:
Szalon írta:

Olvastam ezt a leírást, pont az itteni kábelviták - mérés - nem mérés - Ethan Winer sem tudta megmérni a sajátkezűleg gyártott készülékével... jutott eszembe, hogy vajon erről a cikkről, kinek mi a véleménye?

Visszatérve az eredeti kérdésre. A tápellátás zavarmentesítése fontos dolog. Simán ki lehet mérni egy hűtő vagy egy mosógép zaját filléres eszközökkel. Érdemes beszerezni egy normális tápkondícionálót és arra rákötni az eszközöket. Akkor egy eszközt kell megvenni, és használhatod a gyári madzagot.
Miért a tápkondicionáló megkondizza a tápunkat és akkor a kevésbé jó kábelből egyből jó lesz, ezt szerintem te sem gondoltad komolyan, sajnos ez ilyen formában nem működik. Nem csak zavarból tevődik össze egy hálózati táplálás.
MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1501

Hozzászólás Szerző: Szalon »

Jester írta:
Szalon írta:

Nekem ezzel az a problémám, hogy amiket próbáltam passzív tápszűrők/elosztók/leválasztó trafók, mindig többett vittek el, mint hoztak, főleg a dinamika tartományba rondítottak bele leginkább. Az aktív tápkondíciókig még nem jutottam el, mert a passzív tesztek miatt, nem érzek kipróbálásukra annyira ingerenciát már, de ha van olyan, ami szerinted érdemes kipróbálásra, szívesen teszek vele próbát. Passzív szűrőknél én ugyanúgy hallottam a (táp)kábelek között különbségeket, a szűrő előtt és után is... :rolleyes:
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Vicces figura ez az Ethan. Anno még a P.S. Audio egyik fő emberét Paul McGowan-t is "párbajra" hívta :)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”