Az Onkyo NS6170 és Bluesound Node 2i is elég "jó" áron beszerezhető a neten. A Node 2i-t ismerem, nekem tetszik. Jó a telefonos app hozzá, full Tidal supprotja van, jönnek rá frissítések szépen.Tomrider írta: ↑2019.12.10., kedd 20:46Én is kérnék tippeket, több szem többet hall alapon...
Eladtam az Onkyo NS6130-at, keresem az utódját. A szolgáltatásokból nem szeretnék engedni, legalább annyit tudjon.
Spoti, Tidal (MQA), TuneIn, külső vinyó, koax kimenet, ezek a szempontok. Nem lenne fontos a beépített DAC, de nem hátrány. Előfordul, hogy a gyerekek Airplay-en zenélnek, nem baj ha tudja.
A keret 150e, lehet új, használt.
Jelenleg a nagytesó NS6170 a befutó, kint féláron van az itthoni árhoz képest, belefér a keretbe. Sokáig szemeztem a TEAC NT503DAB-al, de mint kiderült, nem megy a Tidal rajta (kintről 600eur), és túl is lóg a kereten.
Szemeztem a Node 2i-vel, de az Onkyo jobbnak tűnik, na meg azt ismerem is.
Úgy vettem észre kevesen preferálják itt az Onkyo-t pedig szerintem nem rossz. A nagytesó AK4490 csippel dacol, ami nem egy rossz hírű valami.
Szóval mi lehet, ha nem a nagyobbik Onkyo?
Köszi mindenkinek!
Saját belső DAC-kal is jól szól, de persze sokat tud dobni rajta egy jó külső DAC.
Nem tudom melyik lehet a jobb vétel vagy melyik szól jobban, külföldön kb hasonló árban vannak, itthon az Onkyo drágább.
Ha jó az Onkyo app-ja én meghallgatnám azt is, lehet az most egy jó deal.
(Egyébként szerintem egy sima Apple Mac Mini vagy Macbook is tud ilyen minőségű digitális futóműként szolgálni egy jó DAC-kal összekötve, és legalább 5+ évig simán használhatjuk, akár egyéb feladatok mellett is.)