Zseniális . És ahogy énekel...
https://www.dmitrysinkovsky.com/

Asszem kicsit túlfogalmaztam az előző hsz-omat. Csak azt a javaslatot tettem, hogy az efféle hozzászólásokra mint pl. ez is (vagy a korábbi hozzászólásom is, vagy Shinagawáé), egyszerűen ne reagálj. Fogadd el, nyeld le, hogy ha ilyeneket írsz, szükségképpen születnek rá ilyen reakciók. Ez van. (Hogy a kedvenc szavajárásodat alkalmazzam: "görgess tovább".) De persze arra reagálsz, amire csak akarsz...

A pirossal kiemelt részt te írtad.chord írta: ↑2019.12.10., kedd 17:35L5S1 írta:
Egy hibátlan lemez és rajta jól elrejtve ez a versenymű:
youtu.be/t4dvlas2Sa0
-------------------------------------
Corelli után 50 évvel.
A dallamosság nagyon gyanús. Mert Germánia közepén, Würzburg-ban, ilyen zene azért nincs, egyszerűen nem lehet....:)
Aztán kiderül, hogy Velence, megint a bűnös város, itt született, itt töltötte gyerekkorát, apja a Szent-Márk katedrális csellistája volt.

Ahhoz hogy engem idecitálnak nap mint nap akaratom ellenére nekem sem öröm. Hattyúk még megvannak?

Csak nem neked is tetszik? Cool!Shinagawa írta: ↑2019.12.09., hétf. 18:09L5S1 írta:
"Hölgyek és Urak! Végre megtaláltam a sztem legautentikusabb airt.
youtu.be/B-KfGr4mxgw
09:07-nél kezdődik.
Ezzel el is búcsúznék a fórumozóktól. Köszöntem a lehetőséget."
Ez a pőre popó meg a csapkodása...hát...khm...merész képekben gondolkodsz.Klaca írta: ↑2019.12.09., hétf. 17:28Persze, az is jó taktika, hogy a "valósággal" való szembesülés helyett, a "szeressük egymást gyerekek", meg a "jobb a békesség" típusú, méltán népszerű szlogenekkel próbáljuk eltussolni a helyzet kínosságát. De valahogy mégis, nekem akkor már az egy szimpatikusabb taktika - persze csak ha másként tényleg nem megy, de hát itt a rengeteg tapasztalat alapján, másként tényleg nem megy -, hogy elfogadja az ember, hogy ha állandóan egy nyitott földszinti ablakon dugdossa ki napi 24-ben a pőre popóját (meg ráadásul még a barátjáét is), akkor néhány véletlenül arra járó rápaskol néha egyet kettőt, és nem kezd el ilyenkor hercigeskedni, meg moderátorszerű, atyáskodó hangnemű jó tanácsokat osztogatni arról, hogy mi lenne a "helyes". Ettől még mehetne a dolog tovább ugyanúgy, mint eddig, de kevésbé lenne kínos vagy nevetséges.chord írta: ↑2019.12.09., hétf. 08:31Helyes lenne elkerülni azt, hogy az igazi érdekesség az legyen a komolyzenei ajánlóban, hogy az emberek miként kerülnek egymással szemközt, hogyan döfik egymást, hogyan hajszolódnak bele olyan véleményekbe, amelyek támadhatóak.
Lemezeket nem lehetne inkább??
(vagy olyan letöltöttizéket, de az is legalább zene, sokszor nem is akármilyen?)
Persze, az is jó taktika, hogy a "valósággal" való szembesülés helyett, a "szeressük egymást gyerekek", meg a "jobb a békesség" típusú, méltán népszerű szlogenekkel próbáljuk eltussolni a helyzet kínosságát. De valahogy mégis, nekem akkor már az egy szimpatikusabb taktika - persze csak ha másként tényleg nem megy, de hát itt a rengeteg tapasztalat alapján, másként tényleg nem megy -, hogy elfogadja az ember, hogy ha állandóan egy nyitott földszinti ablakon dugdossa ki napi 24-ben a pőre popóját (meg ráadásul még a barátjáét is), akkor néhány véletlenül arra járó rápaskol néha egyet kettőt, és nem kezd el ilyenkor hercigeskedni, meg moderátorszerű, atyáskodó hangnemű jó tanácsokat osztogatni arról, hogy mi lenne a "helyes". Ettől még mehetne a dolog tovább ugyanúgy, mint eddig, de kevésbé lenne kínos vagy nevetséges.chord írta: ↑2019.12.09., hétf. 08:31Helyes lenne elkerülni azt, hogy az igazi érdekesség az legyen a komolyzenei ajánlóban, hogy az emberek miként kerülnek egymással szemközt, hogyan döfik egymást, hogyan hajszolódnak bele olyan véleményekbe, amelyek támadhatóak.
(vagy olyan letöltöttizéket, de az is legalább zene, sokszor nem is akármilyen?)
Chord írta (pont ide illő):chord írta: ↑2019.12.09., hétf. 08:31Helyes lenne elkerülni azt, hogy az igazi érdekesség az legyen a komolyzenei ajánlóban, hogy az emberek miként kerülnek egymással szemközt, hogyan döfik egymást, hogyan hajszolódnak bele olyan véleményekbe, amelyek támadhatóak.