"Hölgyek és Urak! Végre megtaláltam a sztem legautentikusabb airt.
youtu.be/B-KfGr4mxgw
09:07-nél kezdődik.
Ezzel el is búcsúznék a fórumozóktól. Köszöntem a lehetőséget."
Persze, az is jó taktika, hogy a "valósággal" való szembesülés helyett, a "szeressük egymást gyerekek", meg a "jobb a békesség" típusú, méltán népszerű szlogenekkel próbáljuk eltussolni a helyzet kínosságát. De valahogy mégis, nekem akkor már az egy szimpatikusabb taktika - persze csak ha másként tényleg nem megy, de hát itt a rengeteg tapasztalat alapján, másként tényleg nem megy -, hogy elfogadja az ember, hogy ha állandóan egy nyitott földszinti ablakon dugdossa ki napi 24-ben a pőre popóját (meg ráadásul még a barátjáét is), akkor néhány véletlenül arra járó rápaskol néha egyet kettőt, és nem kezd el ilyenkor hercigeskedni, meg moderátorszerű, atyáskodó hangnemű jó tanácsokat osztogatni arról, hogy mi lenne a "helyes". Ettől még mehetne a dolog tovább ugyanúgy, mint eddig, de kevésbé lenne kínos vagy nevetséges.chord írta: ↑2019.12.09., hétf. 08:31Helyes lenne elkerülni azt, hogy az igazi érdekesség az legyen a komolyzenei ajánlóban, hogy az emberek miként kerülnek egymással szemközt, hogyan döfik egymást, hogyan hajszolódnak bele olyan véleményekbe, amelyek támadhatóak.
Lemezeket nem lehetne inkább??
(vagy olyan letöltöttizéket, de az is legalább zene, sokszor nem is akármilyen?)
Chord írta (pont ide illő):chord írta: ↑2019.12.09., hétf. 08:31Helyes lenne elkerülni azt, hogy az igazi érdekesség az legyen a komolyzenei ajánlóban, hogy az emberek miként kerülnek egymással szemközt, hogyan döfik egymást, hogyan hajszolódnak bele olyan véleményekbe, amelyek támadhatóak.
Lemezeket nem lehetne inkább??
(vagy olyan letöltöttizéket, de az is legalább zene, sokszor nem is akármilyen?)

Tényleg - amúgy visszavárunk - , én megértem a nem kicsi frusztrációt, hogy -

Hagyjad már! Ez egy Burda szabásminta melléklet.

Számomra Lorin Maazel Berlini Fiharmónikusokkal készített DG felvétele ugyanebből az évből egyszerűen felülmúlhatatlan!