https://www.audioholics.com/blu-ray-and ... 03-udp-205
No, bizakodom. :) Utána olvasva még a menüt is meg kell nézzem..., a 103D-n ezt sosem állítottam, a 203-an most lehet, hogy ki van kapcsolva.Aszpirin írta: ↑2019.12.05., csüt. 12:14Nincs mit...audioline írta: ↑2019.12.05., csüt. 12:08Köszi szépen az infókat!Aszpirin írta: ↑2019.12.05., csüt. 11:53Ja, hogy a Media Control mobil app... figyelmetlen voltam, félreértettem![]()
Na, az nekem is csak a könyvtárnézetben jeleníti meg apró ikonként az albumborítót, a lejátszás nézetben sajnos nem.
Minden bizonnyal a Media Control app bugja ez, nem hinném, hogy lenne erre beállítás.![]()
Sajnálatos, hogy a 10x controll után a 20x ebben visszalépés.![]()
És most mégis megjeleníti!
Nem tudom mi volt, lehet, csak várni kellett egy kicsit...
(azért lehet valami bug, de úgy tűnik az a folder.jpg-s trükk használ. Próbáld ki Te is!)
Ja, az iOS-es Media Control for Oppo UDP-20x appot használtam a screenshot-okhoz, iPad-en.
Úgy látom ez a 10x media controll.eric.cartman írta: ↑2019.12.05., csüt. 12:29Nálam 20x klónnál is rendben van :audioline írta: ↑2019.12.05., csüt. 07:50Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék. Oppo udp-203 media controll alkalmazása, zenei albumok lejátszáskor nem jeleníti meg a mappában található CD borítót. A 103D app-ja szépen tette a dolgát, akár a netről letöltve az album borítóját. Kérdésem, van erre megoldás, valamilyen beállítás módosítása...? Köszi a választ!
A96224E9-4B2C-4E13-B315-B31A53D729A7.png
Nálam 20x klónnál is rendben van :audioline írta: ↑2019.12.05., csüt. 07:50Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék. Oppo udp-203 media controll alkalmazása, zenei albumok lejátszáskor nem jeleníti meg a mappában található CD borítót. A 103D app-ja szépen tette a dolgát, akár a netről letöltve az album borítóját. Kérdésem, van erre megoldás, valamilyen beállítás módosítása...? Köszi a választ!
Nincs mit...audioline írta: ↑2019.12.05., csüt. 12:08Köszi szépen az infókat!Aszpirin írta: ↑2019.12.05., csüt. 11:53Ja, hogy a Media Control mobil app... figyelmetlen voltam, félreértettem![]()
Na, az nekem is csak a könyvtárnézetben jeleníti meg apró ikonként az albumborítót, a lejátszás nézetben sajnos nem.
Minden bizonnyal a Media Control app bugja ez, nem hinném, hogy lenne erre beállítás.![]()
Sajnálatos, hogy a 10x controll után a 20x ebben visszalépés.![]()
Köszi szépen az infókat!Aszpirin írta: ↑2019.12.05., csüt. 11:53Ja, hogy a Media Control mobil app... figyelmetlen voltam, félreértettem![]()
Minden bizonnyal a Media Control app bugja ez, nem hinném, hogy lenne erre beállítás.
Szia!audioline írta: ↑2019.12.05., csüt. 07:50Sziasztok,
h.andrew írta: ↑2019.10.19., szomb. 08:45
Köszönöm a helyreigazítást,ha lehetséges kérem töröljék az előző hibás változatot.
Tisztelt Szakértők!
Oppo blu-ray lejátszókkal kapcsolatban szeretnék szakértői segítséget kérni.
A lejátszók fejlesztései (hardver,szoftver) illetve az eladásra kínált "95-103-105-203-205" típusú kiadások közötti különbségek tekintetében, ha csak "gyári" dvd,blu-ray,cd lemezek lejátszására szeretném használni a készüléket,melyik lehet az ideális választás?
Analóg kimenetre is szükség van,régebbi hm. erősítő miatt.
A meglévő lemezek aránya 70/30 ( dvd/blu-ray), a dvd lemezek 4k-s felkonvertálása mennyire hozza az elvárható szintet?
Igen tudom az eredeti 4k-s lemezzel nem hasonlítható össze a minőség.
A 103-as típus tűnik nekem ideális választásnak,mostanában többen is hirdetik de nem kapkodnak érte.
Okát lehet valószínűsíteni?
Használt készülék vásárlásakor (még nem vettem semmit használtan,csak autót) mire kell figyelni?
Esetleges alternatívák más márkákból?
Előre is köszönöm tisztelt válaszukat.
Harsányi András
Köszi!junior19 írta: ↑2019.10.19., szomb. 19:53Hali!
Nem a Nas-t és a lejátszót kell fizikailag összekötni, hanem a NAS-t is a router-re, illetve a lejátszót is a routerre kell kötni, s a lejátszón bekonfigurálni a hálózati kapcsolatot. Hogy hogyan kezeli a lejátszó, arról majd ír az, akinek van tapasztalata ezzel a konfiggal.
Én a Synology DS218-ast ajánlanám ilyen felhasználásra, kábelt kapsz a Nashoz.
MIvel tanácsot a fórum általános részén szokásos kérni, nem pedig a hirdetések között-a kérdésed átkerült a megfelelő helyre.
Köszönöm!junior19 írta: ↑2019.10.14., hétf. 19:38...
A 2.pontodhoz is reagálva, a kép beállításoknál olyan videofelbontási kimenetet kell megadni, amit biztosan tud a tévé. Ez ha nem túl régi, akkor lehet az 1080p-ét választani, s biztosan lesz kép.
Itt még egy dologra lenne érdemes figyelni, hogy megfelelően dolgozza fel a hdr jelet sdr-re, mert ha véletlenül tényleg egy hdr-es BD kerül a lejátszóba, s nem tudja az átalakítást, akkor lesz ugyan kép, csak szürke lesz.
...
Szerintem nincs primitiv kérdés!scaurus írta: ↑2019.10.14., hétf. 19:27Nagyon primitíveket fogok kérdezni, tovább egy tanácsot kérni - leginkább, mert nem értek hozzá.
1.) Ha adott egy bluray lejátszó, amelynek van hdmi kimenete azzal a jelzéssel, hogy hdmi (video/audio), akkor azzal csatlakoztatva KÖZVETLENÜL egy tévéhez, akkor kép és hang is lesz a tévén?
2.) Ha egy 4k/UHD lejátszó hdmi-vel KÖZVETLENÜL egy full hd tévéhez van csatlakoztatva, akkor lesz kép a tévén (és nem a nagy semmit fogjuk bámulni)?
Magyarázat: egy filmet szerető (és értő), magáról gondoskodni tudó, de részben fogyatékkal élő személynek (olvasás és logók felismerése gondot okoz) bedöglött a 17 éves, dolgát eddig remekül teljesítő Panasonic dvd lejátszója, és szüksége lenne egy új lejátszóra, ami közvetlenül tévére lenne kötve.
A 4k/UHD lejátszás egyelőre kizárólag azért lenne érdekes, hogyha film vásárlásnál mellé nyúl (épp nincs, aki segítsen neki), akkor se járjon úgy, hogy a megvett lemezt nem tudja lejátszani (tudom, hülyén hangzik, de ez van) - 4k tévé és egy minimál házimozi kialakítása tervben van, de még nagyon terv.
Funkció gazdagság mellékes, 99%-ban gyári cd/dvd/bluray korongokat játszik le.
Ami jó lenne: 100.000,-Ft alatt megúszni, de a keret valamennyire alkuképes felfelé.
Hozzáértés nélkül, én a Sony UBP-X700-t néztem ki, úgy kb. 60.000,-Ft körül kapható.
Egyetértés, ellenjavallat, jobb ötlet?
Előre is köszönök minden segítő szándékú választ!