Vagy csak nem tudsz róla
Például : Digital Projection cég

Bocs, nem néztem utána hogy az pontosan micsoda. Azért egy ilyen drága procitól szerintem ez már nem a bocsánatos bűn kategória.
Meg tudnám csinálni de ha lenne jó teszt hang 7.1.4-re, nem kéne dugdosnom a kábeleket. Most lusta vagyok..-KP- írta: ↑2019.12.03., kedd 14:49azt nem tudod megcsinálni, hogy a teszt erejére a felsőket a surround csatornára kötöd? Vagy vegyesen végfokolsz és használod az arcam erősítését is?onkyo607 írta: ↑2019.12.03., kedd 13:48Egyforma hangerőre hozni!
Csak arcamba van egy bug sajna!
Menübe hangerő ellenőrzésnél nem veszi figyelembe Dirac korrekciót.
Alsókat rew-el megcsináltam és a centert -8db vissza kellett vennem.Hátsókat -2db.
Egyből iszonyatos terem lett.Minden a helyére került.

azt nem tudod megcsinálni, hogy a teszt erejére a felsőket a surround csatornára kötöd? Vagy vegyesen végfokolsz és használod az arcam erősítését is?onkyo607 írta: ↑2019.12.03., kedd 13:48Egyforma hangerőre hozni!
Csak arcamba van egy bug sajna!
Menübe hangerő ellenőrzésnél nem veszi figyelembe Dirac korrekciót.
Alsókat rew-el megcsináltam és a centert -8db vissza kellett vennem.Hátsókat -2db.
Egyből iszonyatos terem lett.Minden a helyére került.
Fogyasztói társadalom vagyunk!
Egyforma hangerőre hozni!

Az arcammal ezt nem lehet megoldani? Szobakorrekciózni akarsz, vagy csak egyforma hangerőre hozni az összes csatornát?

Szerintem csak a kabeldugdosas marad.

Ráadásul kiabálva, nagy betűkkel...
A gyári oldalon részletesen minden fent van : http://manuals.marantz.com/SR5014/NA/EN/index.phpkimber írta: ↑2019.11.27., szer. 21:13Huszika memberlist.php?mode=viewprofile&u=46696 kérdése az üzenőfalról áttéve, kérlek segítsetek, ha tudtok neki:
SZIASZTOK! NAGY SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM. KAPTAM A NAGYBÁTYÁMTÓL EGY MARANTZ SR5014 ERŐSÍTŐT KARÁCSONYRA HOZTA NÉMETORSZÁGBÓL, DE SAJNOS NEM TARTALMAZ MAGYAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. FELHÍVTAM AZ ITTHONI MARANTZ KERESKEDÉST EGY KETTŐT, DE SENKI SEM VOLT HAJLANDÓ SEGÍTENI! KÉREK SZÉPEN VALAKIT HA TUDNA EZ ÜGYBEN VALAMI MEGOLDÁST, /PL: VETT MÁR / NAGYON HÁLÁS LENNÉK ÉRTE! ELÉG BONYOLULT SAJNOS, SZERETNÉM JÓL BEÁLLÍTANI ÉS HASZNÁLNI! KÖSZÖNÖM ELŐRE IS! karihuszi@gmail.com

Ha a denont és a kcs-eket beüzemelem akkor kipróbálom én is, mert a denon elvileg tudja! Na majd meglátjukDeLorean írta: ↑2019.11.20., szer. 21:59Kicsit olyan a hatás, mint a Dynamic EQ + Dolby Volume és még ez kétszer.R.G. írta: ↑2019.11.20., szer. 21:58Csak probalnam kitalalni, igy mi is az ertelme amit leirtal. Sajna nekem nincs ilyenem, de erdekel, de ennyi lenne a kulonbseg??? Ott fogunk tartana ezzel talan, higy mas dsp beallitas azt jonapot? Pont amiket nem szerettek a regi erositokon mint hagszin allitas? Pop, rok, classic, disco, imax...
Csak tud tobbet is a formatum?!?!

sztem nem történt ilyen, kicsit túl reagálod a dolgot.. legalább is én nem sértődtem meg, tőlem kikiálthatnád a legrosszabb gyártónak is, ettől én még boldogan használnám tovább..

Megválaszoltad saját magad, miért nincs értelme az első kommentednek. Nem lehet egyik márkáról vagy annak 1 modelljéről kijelenteni, hogy megbízható vagy nem, ha van egy egyedi eset, ahol nem az volt. A saját példám alapján sem mondtam, hogy a Marantz az lenne, emiatt tettem kérdőjelet a mondat végére. Remélem így már érthető, mire utaltam, miattad pedig biztosan nem fogok megsértődni...Red75 írta: ↑2019.11.18., hétf. 20:46Na a végén még kiderül, hogy hülyeségeket beszélek.Bogyomoki-t kérdezzétek, mert az övé volt. memberlist.php?mode=viewprofile&u=31869
Nem értem, hogy miért kell a tulajoknak megsértődniük, ha kiderül, hogy létezik hibás termék az általuk birtokoltból.![]()
Amikor a vadonatúj Anthemet vettem, az gyári hibás volt, javítani kellett. A mostani Pioneer be sem kapcsolt a dobozból kivéve, azt kicserélték, és ez 3 éve hibátlanul működik. Másik barátomnál a két hónapos NAD rosszalkodott (felhangosította magát olykor maximumra). Mindegyiknél előfordul hibás, nem csak a Marantz-nál, ezek tények, nem kell miatta orrot felhúzni.![]()

A Yamahát, hayználtan vettem, annak idején. Soha, semmi baja nem volt. Igaz, messze nem olyan összetett szerkezet, mint a mostaniak. A sztereóm viszont, nyűgöskődik, mostanában. Elérte, a forgó bemenetvákaszósok népbetegsége és a végfok reléje sincs mindig, a topon. Ez utóbbi mondjuk, még olcsón javítható lenne, a bemenetválasztóval ellentétben. Ezért is kéne olyan AVR, ami sztereóban is, jól szól!

Bocs, de miért nincs értelme? A tiéd tökéletesen működik. Akkor mindegyik hibátlan? Most, hogy ezt leírtad már csak 50% a meghibásodási ráta.

Na ennek a kommentnek semmi értelme. Egyedi esettel remélem senki sem általánosít. Nekem 7010-em van, kb. 3 éves, semmi baja. Van, volt pár Marantz sztereó erősítőm, azokkal sem volt semmi gond... Akkor most megbízható márka?Red75 írta: ↑2019.11.18., hétf. 19:45Egy cimbimnek volt 7009, vagy 7010-ese. Már nem is tudom. Nem győzte gariban szervizbe hordani. Már megvált tőle emiatt. A hangját kedvelte egyébként.szabo_pitty írta: ↑2019.11.18., hétf. 19:30Nekem is a felé húz a szívem. A Marantzok megbízhatóságáról, mit lehet tudni?