Megtisztellek vele, hogy idézem a hozzászólásodat, ha már neked válaszolok. Apróság, tudom, mégis.
Nem tudom ki az a "nektek", akiknek most "ez" - bármi legyen is - "nehéz". Ha nekem most nehéz, az nem az ajánlók miatt van. Ezernyi más, sokkal nyomósabb okom van rá.
Annyit próbáltam - többed magammal, nem először - szóvá tenni, hogy nem igazán etikus egy, a fórumról többször kiíratkozott szerző "írásait" itt idézgetni, mikor maga a szerző éppen azért hagyta itt a fórumot, mert nem tudott megbarátkozni azzal a helyzettel, hogy vannak akik nem értenek vele egyet maradéktalanul mindenben, s ezt szóvá is teszik. Vagyis úgy van itt, hogy nincs itt, nem vesz részt a beszélgetésben, melynek ellehetetlenítésében egyébként múlhatatlan érdemei vannak (többek között neki is), miközben nem ildomos hozzászólni mondandójához, hiszen nem válaszol(hat) itt. Véleményem szerint ezért nem etikus, amit csinálsz.
Tovább is görgethetnék persze, és tovább is fogok, s igyekszem majd téged nem zavarni meg abban az elképzelésben, hogy bármit is írsz vagy teszel a komolyzenei fórumon, az úgy igaz és jó.
És mindez persze semmit sem von le abból, hogy az ajánlott zenék egy részét magam is kedvelem, hallgatom - függetlenül milyen ködszurkálást folytat bárki is a fórumnak eme csöppnyi szegletében.
És ha már billentyűzetet ragadtam, ajánlanék egy rendezvényt is.