Talán ha a szöveget értelmeznéd, nem írtam sehol hogy a készülékei szarok . Azt írtam , hogy a rendszer.... vagy az összes többi ( maradék) kábele a rendszerében . Legnagyobb hiákat a rossz/nem elég jó kábelek csinálják.Shimano írta: ↑2019.12.02., hétf. 15:16Ja,persze,a rendszer hibáit mutatja.Köszönjük,leülhet.SoundMania írta: ↑2019.12.02., hétf. 13:24
Persze hallani kellene, hogy mit csinálnak a rendszeredben/rendszereddel, de egyrészt olcsóbban kapni sokkal jobb kábeleket, másrészt lehet, hogy elkezdik megmutatni a rendszered hibáit már. Vagy legalábbis az összes többi kábeledét....![]()
Miért nem lehet azt mondani,hogy az a drót egyszerűen nem oda való,és nem a rendszernek van akármi baja is.![]()
De tényleg,az ember már szinte félve mondja azt hogy ha valami drága kanóc nála nem működik jól,mert egyből azt kapja hogy sz@r a rendszere.![]()
Kialakult ebben az egész kábelmizériában már egy olyan szintű abszurditás,hogy az már szinte fáj a józanabbul gondolkodóknak.
De nem baj,túléljük,ezt is.![]()
De akik így állnak hozzá mint Ti, szerintem semennyire nem ismerik a komponenseik hangját. Szóval gyerekek: Tanulni, tanulni, tanulni...... !