elhihetem, ezen ne muljon :-)
de epp a darabok különbözösege miatt semmi "gazdagodas", forumbeli tapasztalatatadas nem/igen mérsékelten lehet csak
(nyilvan nincs ilyen kabelem, de gondolom egy kimber 8TC, nordost akarmi, Dyno ocos az nem darabonkent erösen különbözö, hanem meglehetösen allando minösegü, azoknal lehet egyik peldanybol a masik peldanyra "következtetni")
1) Nálad 2) Neked 3) az a darab "müködik". vajon van-e még 1 ugyanolyan darab ? vagy a Tiedet adnad oda, hogy másnak is ugyanolyan jo legyen ? vagy a gyártó tudja minden egyes eladott egyediröl amit kell (ma valami kis füzetkeröl olvastam), és nyugodtan kerhetek igy: ami Gipsz Jakabnal van, ugyanazt kérem ?
ha valaki X "terméket" vett és jó lett Neki, ha több/sok ugyanolyan X "termék" létezik, akkor ezen tapasztalat átadása segit.
bocsanat a gyartotol (biztos ezt olvassa :-), hogy ezt hozom peldanak: ha Harbeth M40 valakiknel bevalt, es valaki gyorsan annyit akar elkölteni hangsugarzora,jo esellyel egy hasonlo kepessegü M40-et kap.
ha Honda Jazz -röl 1000 felhasznalo azt irja, hogy megbizhato, akkor az 1001. valoszinü (nem biztos, szoras mindenütt van, persze egy auto bonyolultabb, mint 1 drot) hasonloan jar
ezek szerintem müszaki cikkek, nem mitoszok, nem - bocs - a mester kezének állapotától függ, hogy jo-e; ezert fontos a reprodukálhatóság és reprodukáltság
szabvanynak megfelelést en itt ezeken nem kérek "számon" (azt egyebkent sem itt :-), ...lehet más kérhet teljesen jogosan !
szerintem érthetö ez, be is fejezem ebben a részkérdésben a billentyükoptatásom