Csak a fejekben! A többi már abból adódik csak!Shimano írta: ↑2019.11.24., vas. 20:16Nem vagy arrogáns,legalábbis én nem úgy érzem,ha ez megnyugtat.chord írta: ↑2019.11.24., vas. 18:54
Tévedsz.
Ez arrogancia volt, ez a javaslat? Ti vagytok arrogánsak.
Egy forrást kiszolgálni hálózatival, az kissé más feladat, mint egy végfokot. Legalábbis sok rendszer ezt támasztja alá. Most én is arrogáns voltam...??
Az a gerillamarketing, amit Rudibá nyom, az meg egyenlő a zéróval. Nem azért veszik. Itt inkább a pofonfát rázogatja. Vannak padavanjai, biztosan. Meg vannak trolljai, akikkel szerintem néha úgy bánik, mint a háziállatokkal; ismeri őket, tudja, mire ugranak, megnyom egy gombot, és hopp, indul a leb@szás.:)
Viszont van egy jó adag drótja kint, mindenféle embernél, mindenféle láncban. Forrásnál a 20e lejátszó meg a 5M nagyvas is van, hogy a drótjaiból tápol.
És mindenféle vélemény generálódik, az emberek pusmognak, mesélnek, hazudoznak, összejönnek, vitáznak, anyáznak, kiakadnak, beakadnak, és létrejön egyfajta 'mező', ami ezt az egész jelenséget kíséri a honi hifis köztudatban. Ez a mező lomha, nehezen formálódik, egy-egy itteni kirohanás semmit sem változtat rajta, hidd el.
Az, hogy gyakorlatilag két egyforma drótot nem találunk nála, jó, ha egy sorozat nagyjából hasonlóan szól?
És?
Kézműves dolog. Változó alapanyagok. Változó ötletek.
Tihanyi kézműves sör megvan? Van úgy, hogy iszonyúan sz@r. Van úgy, hogy a legjobbak között van.
A Mekiben megtalálod az egyforma minőséget, ha annyira kell.
Mondhatnátok, hogy a többi, nem kevés honi drótfonó szép csendben dolgozik, nem pofázik, nem észtoszt, termeli a minőséget.
Ja.
És egyetlen olyan drótot nem tudtak előállítani, ami ekkora hullámverést indukált volna a hifisek között.
Ez tény.![]()
OK hogy forráshoz esetleg más keresztmetszet,vagy netán anyag kell a finomhangoláshoz és az egyénre szabáshoz,de basszus cablesnél nem ez van,ha nem az hogy visz egy tucatot,amiből az egyik jobbra,a másik balra,a harmadik meg így meg úgy van csavarva,tehát mind különböző,és találomra,lyuk vagy fa alapon elkezdi gurítani őket.Ez mi?Abban van a kézművessége hogy nincs két egyforma?Köszi,de akkor nem kérek belőle.A konstans,és reprodukálhatóan azonos minőségnek mint szempont és elvárás alapból meg kellene lennie minden drótfonónál.
Az hogy ilyen hullámverést tud verni,csak azt mutatja hogy mekkora káosz van kábelfronton,a rendszereknél,na meg a fejekben is.
Mennyi olyan kábelgyártót tudnátok mondani, aki 3 félé ic és 3 félé hf kábelből áll meg a kínálatában? Kapásból csak kettő céget tudok mondani, de nem néztem körül. . . .
De azt , hogy 5M-es rendszert Rudolf kábei ki tudnának szolgálni, szerintem enyhén szólva is téves elképzelés. Akárcsak az, hogy ugyanolyan hálózati kábel nem alkalmas az összes készülék számára egy adott rendszerben!