En csak egy sorozatot nezek mindig aktualisan de azt rendesen a Rejtely (Fringe) c. sorozatot 5 nap alatt neztem meg. :)-KP- írta: ↑2019.11.20., szer. 00:55Ne essünk már túlzásokba. Néz 3 vagy 4 sorozatot, az aztán nagy szám. Én ennél többet nézek egyszerre, valaki meg még hozzám képest is jóval többet. De cserébe pl. nem nézek tv-t. Egy percet sem. Hetente 1 meccset megnézek, és ennyi. Nagy ritkán kettőt. Bár tény, hogy most az ősz sűrűsödött be picit és a tél tavasz nyár ami nagyon beritkult. Eddig kb. egyenletes volt.TSanyi írta: ↑2019.11.19., kedd 22:21scaurus írta: ↑2019.11.19., kedd 11:26
Elsősorban mert hangulat függő, hogy éppen mihez van kedvem (pl. egy nagyon nyomasztó munkanap után nem biztos, hogy a Carnival Row-ra vágyom, hanem inkább valami viccesebbre).
Másrészt, van amit a család nem szeret (pl. Stranger Things, 13 Reasons Why), így azt csak akkor tudom (sőt, inkább akarom) nézni, ha egyedül vagyok (ha együtt van a család, nyilván olyat csinálunk, nézünk, ami mindenkinek jó).OK Csak kicsit soknak tűnik számomra szimultánban ennyit nézni. No de nem vagyunk egyformák!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Az igazság az, hogy nem vagyok egy nagy sorozatnéző (vagy legalábbis nem tartom magam annak).TSanyi írta: ↑2019.11.20., szer. 06:29
Miért túlzás????
Én csak megkérdeztem és nem ítélkeztem! Csupán kíváncsi voltam hogy miért van az hogy valaki miért néz ennyi (kb. 7) sorozatot egyszerre. De akár 4-et napi szinten.
Elmondta, megértettem. Ha 20-at nézne bárki is, elfogadom. Semmi negatív gondolat nem volt mögötte, csupán "beszélgettünk"!
Az meg hogy én nem néznék egyszerre ennyit, azaz kvázi "sok", hát ez van!
Semmit nem nézek napi szinten.
Hetek/hónapok telnek el úgy, hogy az "aktív" listámon szereplő bármelyik sorozatból akár egyetlenegy epizódot megnéznék.
A Cobra Kai 2 epizódját tavaly ősszel néztem, a 13 Reasons Why 3. évad 1. epizódját idén nyáron, a Carnival Row 4 epizódját idén szeptemberben, a Stranger Things 3. évad 1. epizódját most novemberben.
Ezeket a leghamarabb jövőre fogom befejezni, de lehet, hogy csak 2 év múlva, ha így haladok.

Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
-KP- írta: ↑2019.11.20., szer. 00:55
Ne essünk már túlzásokba. Néz 3 vagy 4 sorozatot, az aztán nagy szám. Én ennél többet nézek egyszerre, valaki meg még hozzám képest is jóval többet. De cserébe pl. nem nézek tv-t. Egy percet sem. Hetente 1 meccset megnézek, és ennyi. Nagy ritkán kettőt. Bár tény, hogy most az ősz sűrűsödött be picit és a tél tavasz nyár ami nagyon beritkult. Eddig kb. egyenletes volt.
Miért túlzás????
Én csak megkérdeztem és nem ítélkeztem! Csupán kíváncsi voltam hogy miért van az hogy valaki miért néz ennyi (kb. 7) sorozatot egyszerre. De akár 4-et napi szinten.
Elmondta, megértettem. Ha 20-at nézne bárki is, elfogadom. Semmi negatív gondolat nem volt mögötte, csupán "beszélgettünk"!
Az meg hogy én nem néznék egyszerre ennyit, azaz kvázi "sok", hát ez van!
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Ne essünk már túlzásokba. Néz 3 vagy 4 sorozatot, az aztán nagy szám. Én ennél többet nézek egyszerre, valaki meg még hozzám képest is jóval többet. De cserébe pl. nem nézek tv-t. Egy percet sem. Hetente 1 meccset megnézek, és ennyi. Nagy ritkán kettőt. Bár tény, hogy most az ősz sűrűsödött be picit és a tél tavasz nyár ami nagyon beritkult. Eddig kb. egyenletes volt.TSanyi írta: ↑2019.11.19., kedd 22:21scaurus írta: ↑2019.11.19., kedd 11:26
Elsősorban mert hangulat függő, hogy éppen mihez van kedvem (pl. egy nagyon nyomasztó munkanap után nem biztos, hogy a Carnival Row-ra vágyom, hanem inkább valami viccesebbre).
Másrészt, van amit a család nem szeret (pl. Stranger Things, 13 Reasons Why), így azt csak akkor tudom (sőt, inkább akarom) nézni, ha egyedül vagyok (ha együtt van a család, nyilván olyat csinálunk, nézünk, ami mindenkinek jó).OK Csak kicsit soknak tűnik számomra szimultánban ennyit nézni. No de nem vagyunk egyformák!
scaurus írta: ↑2019.11.19., kedd 11:26
Másrészt, van amit a család nem szeret (pl. Stranger Things, 13 Reasons Why), így azt csak akkor tudom (sőt, inkább akarom) nézni, ha egyedül vagyok (ha együtt van a család, nyilván olyat csinálunk, nézünk, ami mindenkinek jó).

Másrészt, van amit a család nem szeret (pl. Stranger Things, 13 Reasons Why), így azt csak akkor tudom (sőt, inkább akarom) nézni, ha egyedül vagyok (ha együtt van a család, nyilván olyat csinálunk, nézünk, ami mindenkinek jó).
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Pont azt éreztem legfőbb erényének mindvégig, hogy nem veszi (túl) komolyan magát, nem akar több lenni, ami. Első (nulladik) blikkre könnyen gondolná az ember, hogy egy erőltetett, paródiába fulladó remake, de nem és nem csak ehhez a kellemes csalódáshoz képest jó, hanem önmagában is. Pár, csilllagászati szemmel megkapó jelenséget, objektumot is hoz, közelről, HD-ben.. Amellett az izgalmas-intelligens scifi általi megpendítésekkel sem marad el (többek között a 2D-s világ), izgalmas és kellemes ettől, ezektől. Ezekre ráül persze az amerikai sorozatosság-jelleg, de tolerálható, előnyeiből van a több.
- -KP-
- V.I.P.
Rosszul emlékszem, mikor az Episode 8-ban Finn leveszi a sisakját, akkor látszik hogy a sisak bizony nem gyenge interface-t biztosít a birodalmi rohamosztagosoknak?wittao írta: ↑2019.11.18., hétf. 14:24Azt minimum elvártam volna ettől a faszitól, hogy az a sisak legalább a körülötte levő világot folyamatosan pásztázza, átlát a falon vagy mittudomén. Ehhez képest 3 méterről meglepik oldalról egy hasadékban. Amikor meg a barlangban bekapcsolja a zseblámpát, elkezdtem szakadni a röhögéstől.
Sajna az említett animációt nem találtam meg.
De találtam pár másikat.
youtu.be/YdgmH9Vv2-I
youtu.be/SAkcolVxDy0
youtu.be/Nzq9epS2b1A
youtu.be/8Do48nPqLGU
Ezekre rákattintva feldobál majd még egy csomó másikat. Ezek pedig 8-10 éves pc-s játékokból vannak, de számomra több SW van ezekben a pár perces videókban, mint a Disney féle filmekben együtt véve.
Egyszerre miert nem csak egyet néztek és fejezitek be? (Persze aminek fent van, meg van minden része.)scaurus írta: ↑2019.11.18., hétf. 18:53
Jelenleg ezek vannak a listámon (zárójelben, hogy hanyadik résznél tartok):
Az "aktív" listán:
13 Reasons Why 3. évad (1. rész)
Carnivale Row (4. rész)
Cobra Kai 1. évad (2. rész)
Stranger Things 3. évad (1. rész)
Persze, érdekelnének ezek is:
Mindhunter 2. évad
The End of the F***ing World 2. évad
Watchmen
Plusz várólistán:
Anne with an E 3. évad
The New Pope
Nem tudom, hogy mennyiben tekinthető nézettnek az a sorozat (Cobra Kai), aminek első 2 részét tavaly ősszel néztem meg, és újabbat azóta sem...
Olyan túlkínálat van, hogy egyszerűen már azokat sem lehet követni, amiket valamikor megkedvelt az ember.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
The Kominsky Method 10/10
az utóbbi idők legjobb és legszimpatikusabb sorozata (I-II), barátságról, öregségről, életről, az élet elmúlásáról, két nagyszerű színész főszereplésével, jutalomjátékával.
youtu.be/TjuOTlf5Jb0
az utóbbi idők legjobb és legszimpatikusabb sorozata (I-II), barátságról, öregségről, életről, az élet elmúlásáról, két nagyszerű színész főszereplésével, jutalomjátékával.
youtu.be/TjuOTlf5Jb0
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Én sem jellemezném olcsónak és bárgyúnak.. sztem ,nagyon eltalált és amikor azt hinnéd ,hogy paródia, akkor meg simám rácáfol.. sztem k.jó a sorozat,nekem nagyon várós a 3.-ik évad, engem nagyon kikapcsol,imádom ezeket!

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- -KP-
- V.I.P.
Hát azért van pár rész ott, ahol feküdtem a röhögéstől. Amúgy pont az a jó az Orville-ben, hogy aki a lazább, humorosabb stílust kedveli, annak van egy ilyen. Aki a sötétebb, komolyabb stílust, annak meg a Discovery. Egyik sem feltétlen jobb, mint a másik, hanem szimplán más és szerintem tökéletesen megfér a kettő egymás mellett. Mindkettejükre igaz, és az Expanse-ra is, hogy jócskán vannak olyan részek, amik mind képileg mind hangilag moziban is simán megállnák a helyüket.DeLorean írta: ↑2019.11.18., hétf. 21:18Az is elég bárgyú és gyermeteg, nagyon olcsó kivitelezéssel és bár jó poénokkal, de néha megpróbál komolyabb is lenni - vesztére.
Ez attól függ, hogy milyen szemüvegen keresztül nézzük és mit várunk.
A főszereplő nagy arc, én nagyon szeretem. Sajnos kevés filmben játszik Seth MacFarlane, pedig jó lenne, ha többet vállalna.
Aki nem látta, feltétlenül nézze meg tőle - A Million Ways to Die in the West - filmet!
![]()
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Igazad van, és ezt szinte bármelyik SW-rész kapcsán leírhattad volna, talán az első trilógia első két része és - szerinted -a Rogue One -szerintem pedig az Ébredő erő - kivételével. Szóval ezért nem értem a fanyalgást, mert a Mandalorian semmivel sem különb, de nem is rosszabb, mint az eddigi részek többsége. Nyilván itt köszönt be az effektus, hogy a tömegcikkek sokakhoz kell elérjenek, és ezért elég nagy hibaszázalékkal dolgoznak, hiszen nem sikerült (teljesen) uniformizálni az ízlésünket. Engem egyszerűen szórakoztatott az, hogy meglátásom szerint a műfaji paródiába is beillő cselekmény végett beáldoztak egy csomó mindent, amit ti kifogásoltatok. Itt van végérvényesen vége az SW-nek, beköltözik a Disney+ szolgáltatásra, ezzel még egy okot szolgáltatva arra, hogy a teljes Marvel-univerzum mellett ettől is megszabaduljak.-KP- írta: ↑2019.11.18., hétf. 13:44Az első rész gyakorlatilag olyan, mintha a korábbi sw filmekből ollózták volna össze a jeleneteket. Vagy minimum 90%-át. A második nagy része is. Színészi játék nincs, bambul ki végig a sisakja mögül. Párbeszédek időtartama minimális, ha egyáltalán van, az is valami faék egyszerűségű. Vagy valami olyan evidens dolgot közölnek veled, ami épp történik, és a napnál is világosabb.
Az egyébként rendkívül rövid 30 perc körüli játék idő jelentős része így is az SW univerzum hülyébbnél hülyébb lényeire pocsékolódik. Mert ugye enélkül nincs SW film, és mindig ki kell találni valami újat, ami az aktuális SW film előttiekben nem volt még. Elhiszem hogy ez 40 éve újdonság volt, meg poén volt, de manapság szerintem már inkább az über gagyi, bugyuta, nevetséges (nem jó értelemben) jelzők jutnak eszembe.
A rendkívül rövid játékidő ellenére is úgy érzem, hogy direkt késleltetik a sztori előrehaladását. Ennyire nincs tartalom? Főhősünk landol a bolygón, ahol a küldetése van. A helyszínre persze nem tud odarepülni az űrhajójával, csak és kizárólag a két lábú halfejű lénnyel lehet oda baktatni. Csak menjenek a percek... Aztán persze amíg csinálja a küldetését darabokra szedik a hajóját. Amire a megoldás az lesz, hogy kap egy feladatot, hogy egy túl méretes orrszarvút(?) öljön meg és hozza el a tojását. Mert egyébként akiknek szüksége van a tojására, a lánctalpon járó bázisukkal és több tucat, vagy több száz(?) fővel nem tudnak kilőni egy állatot.
De hát az átlag SW fanboy-nak ez elég. Kicsit meglegyinti a nosztalgia szele, aztán jön is a 7/10-es értékelés alsó hangon. Miközben ha ez a film nem az SW univerzum része lenne, a pilot után elkaszálták volna és kb. egy rész se került volna a képernyőre.
Korábban Tonyka azt írta, hogy olyan mintha valami fan made cucc lenne. Ezzel nem értek egyet. Volt munkatársam pl. igazi hardcore sw fan volt. Aki minden regényt, novellát elolvasott legyen akár hivatalos, akár nem. Minden animét megnézett, mindegyik SW játékot végigtolta stb. Töviről hegyire vágta az egész sw univerzumot. Mutatott nekem olyan animációt az Episode 8 megjelenése után, hogy csak lestem és elismerően bólogattam. Közben azt kérdeztem magamtól, miért nem lehetett az új filmeket valami hasonlóra megcsinálni? Arra sajna nem emlékszem, hogy játékból volt, vagy valami 100% fan made cucc. Megpróbálom megkeresni.

Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
orville az király

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
köszi!!! Elkezdtem nézni, star trek feeling, űrhajók, űrlények, poénok, imádom

Most tartok a 1x03-ban ~24 percnél (búcsú idézet a téma) és hatalmasat röhögtem, nagy pacsi a magyar szinkron fordítóknak a magyar vonatkozású "elrejtett" poénért :))
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Mondjuk színészi játék egyik SW filmben se volt soha.
Amikor meg próbálkoztak, pl. érzelmek megjelenítésével, az inkább kínos volt.
Szerintem ez alapvető része az SW-nak, ilyen nélkül nincs SW-film.játék idő jelentős része így is az SW univerzum hülyébbnél hülyébb lényeire pocsékolódik. Mert ugye enélkül nincs SW film, és mindig ki kell találni valami újat, ami az aktuális SW film előttiekben nem volt még.

Nem vagy egyedül.
Jelenleg ezek vannak a listámon (zárójelben, hogy hanyadik résznél tartok):
Az "aktív" listán:
13 Reasons Why 3. évad (1. rész)
Carnivale Row (4. rész)
Cobra Kai 1. évad (2. rész)
Stranger Things 3. évad (1. rész)
Persze, érdekelnének ezek is:
Mindhunter 2. évad
The End of the F***ing World 2. évad
Watchmen
Plusz várólistán:
Anne with an E 3. évad
The New Pope
Nem tudom, hogy mennyiben tekinthető nézettnek az a sorozat (Cobra Kai), aminek első 2 részét tavaly ősszel néztem meg, és újabbat azóta sem...
Olyan túlkínálat van, hogy egyszerűen már azokat sem lehet követni, amiket valamikor megkedvelt az ember.
Sok mindent eltérően látunk, de ebben egyetértek/egyetértünk.
Az ördög dublőre 2011
Az megvan mindenkinek, mikor a Nics kettő négy nélkül-ben felhajtják Bud-ot és Terence-t, hogy két híres multimilliomos alteregói legyenek?Na a valóságban sincs ez másképp, csak ott nincs nevetés meg happy and.
80-as évek Bagdad.....de nem úgy ahogy az Alladin-ból rémlene.Saddam Hussein két fia közül az idősebbik Uddaj Hussein kiérdemli a legutáltabb ember címet Irakban.Korlátlan pénz és hatalom rossz kezekben.Volt már valaha másképp?
"Az iraki Nemzeti Olimpiai Bizottság és az ország labdarúgó szövetségének vezetője is Udajj volt, s állítólag megkínozta azokat a sportolókat, akik nem győztesként jöttek le a pályáról. Még a barátai szerint is rögeszméje volt a nők megerőszakolása, naponta érkeztek 12-13 éves lányok erotikus freskókkal díszített és ízléstelenül berendezett palotájába."
Ennek okán több merényletet is elkövettek ellene, így jött az ötlet, hogy jól jönne egy alteregó golyófogónak.
Jó film, ami bepillantást enged ennek a korszaknak a színfalai mögé.Uddajt és az alteregót egyszerre játsszó a Dominic Cooper alakítása nagyon rendben van.
A karácsony titkos története ( Klaus )
Mostanában egyre több filmet készítenek a sorozatokról ismert médiaszolgáltatók.Jelen esetben a Netflix az elkövető.
Nagyon aranyos családi mozi, kicsiknek és nagyoknak.Teljesen más megközelítésben mutatja be a Karácsony történetét mint ahogy megszoktuk, ismerjük.Aki szereti az animációt ,családostól üljön le , nem fog csalódni.
Az megvan mindenkinek, mikor a Nics kettő négy nélkül-ben felhajtják Bud-ot és Terence-t, hogy két híres multimilliomos alteregói legyenek?Na a valóságban sincs ez másképp, csak ott nincs nevetés meg happy and.
80-as évek Bagdad.....de nem úgy ahogy az Alladin-ból rémlene.Saddam Hussein két fia közül az idősebbik Uddaj Hussein kiérdemli a legutáltabb ember címet Irakban.Korlátlan pénz és hatalom rossz kezekben.Volt már valaha másképp?
"Az iraki Nemzeti Olimpiai Bizottság és az ország labdarúgó szövetségének vezetője is Udajj volt, s állítólag megkínozta azokat a sportolókat, akik nem győztesként jöttek le a pályáról. Még a barátai szerint is rögeszméje volt a nők megerőszakolása, naponta érkeztek 12-13 éves lányok erotikus freskókkal díszített és ízléstelenül berendezett palotájába."
Ennek okán több merényletet is elkövettek ellene, így jött az ötlet, hogy jól jönne egy alteregó golyófogónak.
Jó film, ami bepillantást enged ennek a korszaknak a színfalai mögé.Uddajt és az alteregót egyszerre játsszó a Dominic Cooper alakítása nagyon rendben van.
A karácsony titkos története ( Klaus )
Mostanában egyre több filmet készítenek a sorozatokról ismert médiaszolgáltatók.Jelen esetben a Netflix az elkövető.
Nagyon aranyos családi mozi, kicsiknek és nagyoknak.Teljesen más megközelítésben mutatja be a Karácsony történetét mint ahogy megszoktuk, ismerjük.Aki szereti az animációt ,családostól üljön le , nem fog csalódni.
- -KP-
- V.I.P.
Az első rész gyakorlatilag olyan, mintha a korábbi sw filmekből ollózták volna össze a jeleneteket. Vagy minimum 90%-át. A második nagy része is. Színészi játék nincs, bambul ki végig a sisakja mögül. Párbeszédek időtartama minimális, ha egyáltalán van, az is valami faék egyszerűségű. Vagy valami olyan evidens dolgot közölnek veled, ami épp történik, és a napnál is világosabb.
Az egyébként rendkívül rövid 30 perc körüli játék idő jelentős része így is az SW univerzum hülyébbnél hülyébb lényeire pocsékolódik. Mert ugye enélkül nincs SW film, és mindig ki kell találni valami újat, ami az aktuális SW film előttiekben nem volt még. Elhiszem hogy ez 40 éve újdonság volt, meg poén volt, de manapság szerintem már inkább az über gagyi, bugyuta, nevetséges (nem jó értelemben) jelzők jutnak eszembe.
A rendkívül rövid játékidő ellenére is úgy érzem, hogy direkt késleltetik a sztori előrehaladását. Ennyire nincs tartalom? Főhősünk landol a bolygón, ahol a küldetése van. A helyszínre persze nem tud odarepülni az űrhajójával, csak és kizárólag a két lábú halfejű lénnyel lehet oda baktatni. Csak menjenek a percek... Aztán persze amíg csinálja a küldetését darabokra szedik a hajóját. Amire a megoldás az lesz, hogy kap egy feladatot, hogy egy túl méretes orrszarvút(?) öljön meg és hozza el a tojását. Mert egyébként akiknek szüksége van a tojására, a lánctalpon járó bázisukkal és több tucat, vagy több száz(?) fővel nem tudnak kilőni egy állatot.
De hát az átlag SW fanboy-nak ez elég. Kicsit meglegyinti a nosztalgia szele, aztán jön is a 7/10-es értékelés alsó hangon. Miközben ha ez a film nem az SW univerzum része lenne, a pilot után elkaszálták volna és kb. egy rész se került volna a képernyőre.
Korábban Tonyka azt írta, hogy olyan mintha valami fan made cucc lenne. Ezzel nem értek egyet. Volt munkatársam pl. igazi hardcore sw fan volt. Aki minden regényt, novellát elolvasott legyen akár hivatalos, akár nem. Minden animét megnézett, mindegyik SW játékot végigtolta stb. Töviről hegyire vágta az egész sw univerzumot. Mutatott nekem olyan animációt az Episode 8 megjelenése után, hogy csak lestem és elismerően bólogattam. Közben azt kérdeztem magamtól, miért nem lehetett az új filmeket valami hasonlóra megcsinálni? Arra sajna nem emlékszem, hogy játékból volt, vagy valami 100% fan made cucc. Megpróbálom megkeresni.
A Westernben is van robot fejvadász? Azt mire kell neki a vérdíj, olajra?bitrograde írta: ↑2019.11.18., hétf. 08:22Nem igazán értem a The Mandalorian miatt fanyalgókat. Nézzétek úgy, ahogy egy rendes westernt kell! Az első epizód a Butch Cassidy és a Sundance kölyök legjobb pillanatait idézi, majdnem kockáról kockára.

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Nem igazán értem a The Mandalorian miatt fanyalgókat. Nézzétek úgy, ahogy egy rendes westernt kell! Az első epizód a Butch Cassidy és a Sundance kölyök legjobb pillanatait idézi, majdnem kockáról kockára. (A SW mindig is híres volt róla, hogy a sci-fi csak díszlet számára. Az első trilógiai is csak lovagregény, a második meg családtörténeti szappanopera.)
Mi amúgy most Az Úr sötét anyagai-nak álltunk neki, és azt kell mondjam, igen jól sikerült a sorozat. Két rész van fenn az HBO GO-n, ma lesz talán a harmadik.
Meg Mike Leigh-filmeket pörgetek. Tegnap este a Két angol lány (Career Girls) ment le megint, sokadjára, még mindig imádom.
youtu.be/QJBuchndbJw

Mi amúgy most Az Úr sötét anyagai-nak álltunk neki, és azt kell mondjam, igen jól sikerült a sorozat. Két rész van fenn az HBO GO-n, ma lesz talán a harmadik.
Meg Mike Leigh-filmeket pörgetek. Tegnap este a Két angol lány (Career Girls) ment le megint, sokadjára, még mindig imádom.
youtu.be/QJBuchndbJw
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Tényleg, hogyan csináljátok? :)
Érdekes dolog ez a sorozatfüggőség, sokat lehetne beszélni róla. Szerintem én betegesen sorozatfüggő vagyok, a napi 2-3 epizóddal, aztán mégis egy csomó mindent nem láttam. Mondjuk egyáltalán nem érzem azt, mint DeLorean, nem bánom, hogy valamiről lemaradtam, mert ez inkább pozitív, mert még lesz nézni való jó film :) A legszarabb ha vége egy sorozatnak és nincs helyette másik.... mint mikor elmegy a net és kimész az utcára

Szóval ez a sorozatfüggés elég sok idő, ami nevezhető haszontalannak, de azért abba belegondolva, hogy viszont a sorozatok nézése miatt én meg nem ismerem a reklámokat, a töménytelen trash reality celebjeit, a hiradós agymosást, stb. ahogy a helyi kocsma arcait sem - már árnyalódik a helyzet, akár mondhatnánk rá azt is, hogy "nem jó, de nem is tragikus"

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- -KP-
- V.I.P.
Star Trek Discovery első két részt felejtsd el. Amolyan felvezető, mintha nulladik epizód lenne... Hatalmasat javul utána. Nem kaszálták, abból is jön lassan a harmadik évad. Jason Isaacs hatalmasat játszik az első évadban, ahogy Doug Jones is (az utána levőben is..). Aki eddig nem kezdte el annak azt mondom, skippelje az első két részt és kezdje egyből a hármassal. De az Expanse most a kedvencem. De annak is kell pár rész, mire beindul.
orville-t tolom,illetve várom, hogy legyen 3. évad:-)
battlestar g. nem az én világom
Star Trek Discovery: ezt nem elkaszálták? néztem de rém gyenge volt az eleje.. aztán lehet keverem..
Star Trek Picard : ez várós..

- -KP-
- V.I.P.
Ha tényleg szereted a sci-fi műfajt, akkor nézd meg ezeket:
Battlestar Galactica
The Expanse
Star Trek Discovery
Orville
Nemsokára pedig jön a Star Trek Picard is.