audioline írta: ↑2019.11.21., csüt. 14:08
@Shimano
Á dehogy
Csak zrikállak kicsit, ha már odamondod a magadét a kütyüzőknek...
Véleményem - amit nyilván lehet, tán fogják is vitatni -, hogy az oyaide klón hálózati csatik kicsit "fényesítik" a hangot. Magasba húznak. Én így hallottam, azaz szerintem.

Lehet meg fogsz lepődni, jómagam maradtam a kommersz kadmium bevonatos érintkezőknél, IEC-nél pedig az occó Schurter réz csatiknál. Semleges. Jaaa, és nálam kevesebbet szerintem még Te sem költesz kábelezesre..., de ez maradjon köztünk.
Kevesebbet??,na na na.

Na jó nem számolom össze,de nálam tényleg csak egy kis töredéke lehet a rendszer értékéhez képest a drótozás ára,de persze ettől is lehet lejjebb,de annak sok értelmét nem látom hogy azon matekozzunk hogy kinek van a kisebbje.
Na szóval tehát akkor egy vélemény az mellett hogy akkor inkább egy schurter iec,és valami olcsóbb villásdugó,köszi.
Őszintén szólva,és most kapaszkodj meg mert hirtelen felindulásból én is drótozni kezdtem,

tehát vettem tavasszal egy pár méter titanex drótot,és azokat most szerelem mert annyira ráérek,és kíváncsi voltam hogy ki mit mond arra hogy mit is lenne célszerűbb a két végükre ragasztani.
Egy pár schurter iec dugót találtam a fiókban,ez gondolom ok is lesz rá,csak valami villásdugó kéne még,de szerintem az lesz hogy ha egyéb javaslat nem érkezik,hogy bemegyek a legközelebbi áruházba,és megveszem a legszinpatikusabbat a sok közül,aztán meg lesz ami lesz.