Köszönöm a lehetőséget, és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha RX-V1600 5.1 házimozi erősítő
Re: Yamaha RX-V1600 5.1 házimozi erősítő
Elkelt!

Kisvárdán kívül megoldható a Nyíregyházi, és a Tiszaújvárosi személyes átvétel is!

Szimpatikus válasz... Kisvárda amúgy is messze van...
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Szia! Merre van az erősítő?
Csatornánként a 8 Ohm / 120 Wattos részletes, ütősen dinamikus teljesítményével már tényleg nagyon baráti áron kínálom most,
legyen 55 000 Ft!!!
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden kelléke megvan, és magyar teljes használati útmutató is jár hozzá!
legyen 55 000 Ft!!!
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden kelléke megvan, és magyar teljes használati útmutató is jár hozzá!
Ez nagyon baráti ár, minden kellékkel, magyar teljes használati útmutatóval!
Végső ára: 60 000 Ft
Ennél lejjebb már tényleg nem megyek, akkor inkább megtartom, és végfoknak használom az új Yamaha erősítőmhöz.
Az összes létező tartozéka megvan, teljesen hibátlan hangzású, karcmentes gyönyörű állapotban van, nem is érteném, ha nem kellene senkinek, amikor egy ilyen teljesítményű erősítő min. fél millió Ft!
Az új erősítőm szolgáltatásai zömével sem fogok élni, arra fizettem rá egy vagyont, csak a HD hangformátumok miatt vettem meg, de nem nyűgözött le, nem sok plusz hangzást adott a HD hangminőség! A teljesítménye meg azonos az RX-V 1600-al!
Az eladó erősítőm magyar használati útmutatója meg nagy segítséget nyújthat a beállításban.
Ennél lejjebb már tényleg nem megyek, akkor inkább megtartom, és végfoknak használom az új Yamaha erősítőmhöz.
Az összes létező tartozéka megvan, teljesen hibátlan hangzású, karcmentes gyönyörű állapotban van, nem is érteném, ha nem kellene senkinek, amikor egy ilyen teljesítményű erősítő min. fél millió Ft!
Az új erősítőm szolgáltatásai zömével sem fogok élni, arra fizettem rá egy vagyont, csak a HD hangformátumok miatt vettem meg, de nem nyűgözött le, nem sok plusz hangzást adott a HD hangminőség! A teljesítménye meg azonos az RX-V 1600-al!
Az eladó erősítőm magyar használati útmutatója meg nagy segítséget nyújthat a beállításban.
Sajnos a doboza nincs meg, de erős, megfelelő méretű dobozban fogom átadni személyesen buborékfóliával kibélelve az erősítőt az összes tartozékával együtt.
Az ára legyen 65 000 Ft!
Az ára legyen 65 000 Ft!
Ahogy elnézem a hirdetett erősítők többségének a tartozékait, jó ha a távirányítót tudják hozzáadni. De ennek a remek részletgazdag hangzással, és nagyon jó dinamikával bíró Yamaha erősítőmhöz az összes gyári tartozéka megvan, és magyar részletes (115 oldalas) használati útmutató is jár hozzá.
Annyit még tudok segíteni, hogy Nyíregyházáig elvihetem, ha vásárlási szándéka van.
Annyit még tudok segíteni, hogy Nyíregyházáig elvihetem, ha vásárlási szándéka van.
Yamaha RX-V1600 5.1 házimozi erősítő
Sziasztok!
Eladó a Yamaha RX-V1600 5.1 házimozi erősítő, teljesen hibátlan, sérülésmentes, karcmentes, egy igazi erőgép, igazán mozizásra termett! Az összes tartozéka megvan hozzá, és 115 oldalas magyar nyelvű használati útmutató is! Koax kábellel fantasztikus dinamikát nyújtott a Velodyne subwooferrel, és a bi-amp csatlakozással is szépen szóltak a front hangfalaim. Az eladás oka, felsőbb szintre léptem az egyéb HD hangformátumok, és szolgáltatások miatt, de meglepődve tapasztaltam, hogy egy fél milliós Yamaha legfeljebb szolgáltatásban tud többet nyújtani, de dinamikában nem éreztem különbséget.
Műszaki leírása ezen a linken elérhető:
https://usa.yamaha.com/files/download/o ... 0_e_U_.pdf
Műszaki adatai:
Output Power / Channel 120 Watt
Output Impedance / Channel 8 Ohm
Frequency Response 20 - 20000 Hz
Surround System Class 5.1 channel
Built-in Decoders DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS decoder, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-ES Matrix 6.1, Dolby Digital, Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx
Surround Sound Effects Quad-Field CINEMA DSP, SILENT CINEMA DSP, Tri-Field CINEMA DSP, Virtual CINEMA DSP
Súlya: 17,4 kg
Tartozékai:
-Távirányító (nagy)
-Zone 2/Zone 3 távirányító (kicsi)
-Táp kábel
-Hangfalcsatlakozó csavarkulcs
-Optimalizáló mikrofon
-AM keret-antenna
-Beltéri FM antenna
-115 oldalas magyar használati útmutató
Ára: 70 000 Ft
Csak a személyes átvétel lehetséges a tekintélyes súly miatt! Kisvárda környékén elérhető ez a fantasztikus erősítő!
Akit komolyan érdekel, az a privátban megkapja az elérhetőséget!
Üdvözlettel: Laci
Eladó a Yamaha RX-V1600 5.1 házimozi erősítő, teljesen hibátlan, sérülésmentes, karcmentes, egy igazi erőgép, igazán mozizásra termett! Az összes tartozéka megvan hozzá, és 115 oldalas magyar nyelvű használati útmutató is! Koax kábellel fantasztikus dinamikát nyújtott a Velodyne subwooferrel, és a bi-amp csatlakozással is szépen szóltak a front hangfalaim. Az eladás oka, felsőbb szintre léptem az egyéb HD hangformátumok, és szolgáltatások miatt, de meglepődve tapasztaltam, hogy egy fél milliós Yamaha legfeljebb szolgáltatásban tud többet nyújtani, de dinamikában nem éreztem különbséget.
Műszaki leírása ezen a linken elérhető:
https://usa.yamaha.com/files/download/o ... 0_e_U_.pdf
Műszaki adatai:
Output Power / Channel 120 Watt
Output Impedance / Channel 8 Ohm
Frequency Response 20 - 20000 Hz
Surround System Class 5.1 channel
Built-in Decoders DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS decoder, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-ES Matrix 6.1, Dolby Digital, Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx
Surround Sound Effects Quad-Field CINEMA DSP, SILENT CINEMA DSP, Tri-Field CINEMA DSP, Virtual CINEMA DSP
Súlya: 17,4 kg
Tartozékai:
-Távirányító (nagy)
-Zone 2/Zone 3 távirányító (kicsi)
-Táp kábel
-Hangfalcsatlakozó csavarkulcs
-Optimalizáló mikrofon
-AM keret-antenna
-Beltéri FM antenna
-115 oldalas magyar használati útmutató
Ára: 70 000 Ft
Csak a személyes átvétel lehetséges a tekintélyes súly miatt! Kisvárda környékén elérhető ez a fantasztikus erősítő!
Akit komolyan érdekel, az a privátban megkapja az elérhetőséget!
Üdvözlettel: Laci