Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apollo A2/6 hangsugárzó állvány
- mark3r
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 12
Re: Apollo A2/6 hangsugárzó állvány
Az állványok új gazdára találtak. Köszönöm a lehetőséget, zárom.
Szia!
Érdeklődni szeretnék hogy aktuális e még a hírdetés mert akkor megvenném az állványt?
Üdv
Érdeklődni szeretnék hogy aktuális e még a hírdetés mert akkor megvenném az állványt?
Üdv
Esetleg nem lehetne megoldani, hogy a mobilos nézetben is látyzódjon egy ilyen fontos információ? Sokkal kevesebb lenne a feleslegesen feltett kérdés.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6450
Én laptopról tolom, ott alapból látszik.Nem tudtam, hogy mobilról nyomod-ezért csatoltam a screenshotot.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Hogyan csaltad elő a tartózkodásihely infót?
Én mobilon szoktam nézni az oldalt, de ott nem látszik.
Én mobilon szoktam nézni az oldalt, de ott nem látszik.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6450
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Személyes átvétel, hol lehetséges?
- mark3r
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 12
Apollo A2/6 hangsugárzó állvány
Eladó 1 pár angol Apollo A2/6 típusú porszórt, fekete hangsugárzó állvány kvarchomokkal feltöltve. A hátsó oszlop vastag hangsugárzó kábel bújtatására is alkalmas. Magasság 60 cm (kiegészítők nélkül), a felső lap mérete 16.5 x 17.5 cm. A gyárilag mellékelt tüskékhez adok pluszban alátéteket is. Igény szerint eredeti dobozában szétszerelve tudom postázni is, de ebben az esetben kvarchomok nélkül. Személyes átvétel esetén összeszerelve, kvarchomok töltettel és minden tartozékával, dobozával együtt adom. Ár: 22000 Ft
- Csatolmányok
-
- Fénykép-0261.jpg (264.8 KiB) Megtekintve 1299 alkalommal
-
- Fénykép-0260.jpg (333.53 KiB) Megtekintve 1299 alkalommal
-
- Fénykép-0257.jpg (244.51 KiB) Megtekintve 1299 alkalommal
-
- Fénykép-0256.jpg (243.04 KiB) Megtekintve 1299 alkalommal