Mitől lesz jobb egy kábel? Több a magasa? Mélye? Dinamikusabban szól? Sima a hangja?MrCollector írta: ↑2019.10.28., hétf. 11:32A lényeg, hogy nem attól jó egy kábel, hogy drága. Meg, hogy a Naim is tud még jobban szólni egy jó kábellel (mondom úgy, hogy alapvetően nem vonzódok a gyártó dolgaihoz).trane írta: ↑2019.10.28., hétf. 11:13nem a drága a lényeg, a jóMrCollector írta: ↑2019.10.28., hétf. 10:59Én legutóbb pont egy Naim-et hallottam irtózatosan szólni egy drága kábellel. De érdekes módon egy másikkal meg sziporkázott...![]()
A jónak tartott kábelekről (is) pedig hamar be tud bizonyosodni, hogy van náluk jobb.
És általában ár-érték arányban kell vizsgálni a dolgokat.
Illetve egy kábel attól nem lesz jobb, hogy olcsóbban megkapod. Csak a szívednek lesz könnyebb és az agy elnézőbb lesz.![]()
Nem hallani vele annyi torzítást? Esetleg valami más? Vagy más is.....?
Szerintem először tudásuk alapján kell sorrendbe rakni minden eszközt. Az árakat elég utána vizsgálni!
De szerintem a jó dolgok attól jobbak, hogy nagyon erős érzelmi töltések és hatások közvetítésében is nagyon jók!
Jó mélyeket meg magasakat meg kis torzítást , már olcsó készülékek is tudhatják.
De az érzelmek magasszintű közvetítésére már jóval kevesebb képes!