Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Jól néznek ki eggyütt a sötétben az erősítővel
Szerintem is! Gratulálok!
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)
-
Vendég
[Jó sok player lesz otthon!
Majd karácsonykor osztogatok...
Lefoglalom az első helyet.
Lefoglalom az első helyet.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
-
Vendég
Lacy: gratula hozzá! Az aláírásodba is tedd be!
Kösz. Azt meg el is felejtettem...
Jó sok player lesz otthon!
-
Vendég
Kösz. Azt meg el is felejtettem...
Gratula!!!!
-
Vendég
Biztos én vagyok béna. De ez milyen tipus?
Nem látomrendesen.
oppo
itt bővebben olvashatsz róla
Biztos én vagyok béna.
De ez milyen tipus?
Nem látomrendesen.
-
Vendég
Jól néznek ki eggyütt a sötétben az erősítővel
-
Vendég
Ma megjött az új DVD játszóm (thanks by Saca ) imho pár kép:
Itt az én rendszerem:
Nem kötözködés képpen, de nincsenek nagyon bezárva a frontok?
Nekem is szekrénysorban van a cuccos, de amikor lebarmolt Sysco, hogy így nem szól rendesen, kitettem egészen oldalra és kicsit előre és valóban ég és föld volt a különbség a hangzásban. Szerencsémre volt még hely a fal és a szekrény oldala között és kényelmesen elfért.
Próbáld ki, nekem nagyon meggyőző lett az eredmény.
Sajna panelban lakunk és muszáj ugy megoldani a dolgot hogy a szobaberendezés és a házimozi is elférjen.Hely nálam nincs a szekrények mellett de azért ha lesz egy kis időm majd kipróbálom hogy milyen lenne ha nem a szekrényben lennének a frontok és talán ha annyira meggyőző a külömbség hogy még a páromat is meggyőzi na akkor talán átrendezem valahogy a lakást.
TV: THOMSON 32WM402 [16:9]| Video: Philips VR 620 | DVD: IekeI KDV-A10B | Receiver: Yamaha RXV-357| Hangfalak: Front: Wharfedale Zaldek 2000 Center: Wharfedale Zaldek Center Surround:Wharfedale Zaldek 600 Sub: M.N.C. SAJÁT GYÁRTMÁNY: http://kepfeltoltes.hu/view/060306/DSC0 ... es.hu_.jpg
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)
Imici1972, tremors: gratula!
Csatlakozom! (csak most olvastam végig az utóbbi három nap termését...)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Imici1972, tremors: gratula!
szép, szép..... De szerintem is melegük van a cuccoknak abban a zárt polcban, legalább a hátulja nyitott ?
a jobb oldalon lévő üveges szekrény biztos jól szúl mikor a sub akcióba lép, azt vallom ha a helyiségben mozi van akkor az üveget száműzni kell.
Igen, nyitott a hátulja.
A vitrin üvegével még nem volt problémám, sokkal előbb elkezd zörögni az ajtó fölötti...
Én magam nem vagyok Polk fanatikus, meg semmilyen fanatikus, de azt gondolom, ha valaki hangsugárzó cserén töri a fejét, ne hagyja ki a számításból. Ez a cucc valamivel több, mint 500E-bQl kijött és pár éve a Jamo 250E volt. Ha így nézzük ég és föld a különbség, nem a kétszerese.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve eddig.
Én amit olvasgattam róla eddig, minden Hifi, és Házimozi lap dícsérte a Polkokat, sőt nem egyszer "nyertek" a Sztereó-ban, pl. egy hatos mezőnyben...
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem olvasgattam vásárlás elQtt róla, de nagy igazság az, hogy az ember csak a saját fülének hihet. Én pedig több, mint 2 órát üldögéltem az Octogon Audióban a döntés elQtt. (Az elsQ 20-25 percben gyakorlatilag csak beszélgettünk, hogy mit is szeretnék, meg rakták össze a szettet.) De az is az igazsághoz tartozik, hogy már ránézésre is beleszerettem, amikor pedig meghallottam az elsQ cd-vel, meglehetQsen széles vigyor ült ki az arcomra, s tudtam hogy elvesztem.
De soha nagyobb baj ne érjen.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Én magam nem vagyok Polk fanatikus, meg semmilyen fanatikus, de azt gondolom, ha valaki hangsugárzó cserén töri a fejét, ne hagyja ki a számításból. Ez a cucc valamivel több, mint 500E-bQl kijött és pár éve a Jamo 250E volt. Ha így nézzük ég és föld a különbség, nem a kétszerese.
Én amit olvasgattam róla eddig, minden Hifi, és Házimozi lap dícsérte a Polkokat, sőt nem egyszer "nyertek" a Sztereó-ban, pl. egy hatos mezőnyben...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Ilyen lett:
Van a kettő között változás??
Félre a tréfával, nagyon jó lett . Abba a kivételes helyzetbe vagyok, hogy még soha nem hallottam a Polk-okat..., a szomszédok is díjazzák a változást? Alfa, nagy gratula!
Csak egy egészen minimális.
A szomszédok nem balhéztak még eddig. Van, hogy Qk meg napokig a "One way ticket"-et nyomják ezerrel.
Nevetni fogsz (fogtok többiek is), de a Jamot is meg lehetett ám nagyon küldeni a méretéhez képest, persze a subbal együtt. Mozira bQven elég volt nekem, csak zenében gyengélkedett kissé. (Jó persze össze sem lehet hasonlítani a kettQt, de aki most kezd mozizni, vagy nem egy whitefül, az nagyon elégedett lehet a kis cuccal is.)
A gratulációt nagyon köszönöm Posza!
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Más szemszögből...
szép, szép..... De szerintem is melegük van a cuccoknak abban a zárt polcban, legalább a hátulja nyitott ?
a jobb oldalon lévő üveges szekrény biztos jól szúl mikor a sub akcióba lép, azt vallom ha a helyiségben mozi van akkor az üveget száműzni kell.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Ilyen lett:
Van a kettő között változás??
Félre a tréfával, nagyon jó lett . Abba a kivételes helyzetbe vagyok, hogy még soha nem hallottam a Polk-okat..., a szomszédok is díjazzák a változást? Alfa, nagy gratula!
Itt az én rendszerem:
Nem kötözködés képpen, de nincsenek nagyon bezárva a frontok?
Nekem is szekrénysorban van a cuccos, de amikor lebarmolt Sysco, hogy így nem szól rendesen, kitettem egészen oldalra és kicsit előre és valóban ég és föld volt a különbség a hangzásban. Szerencsémre volt még hely a fal és a szekrény oldala között és kényelmesen elfért.
Próbáld ki, nekem nagyon meggyőző lett az eredmény.
Egyébként a sorroundok alacsonyabbak voltak de egy kis praktikával kiemeltem ugy 35 cm-el.
Jó ötlet, gratula!
Az "emelvénybe" elférne még egy sub-bass beépítés is...