Egyértelmű, hogy jobban értesz hozzá, és tévedtem az S/PDIF kimenetek kapcsán (egyébként az “optika” is S/PDIF, de ez már szőrszálhasogatás részemről) viszont ami a tápegységet illeti, én az alábbi képek alapján felfedezni vélek némi (nem elhanyagolható) különbséget:robi-k írta: ↑2019.12.07., szomb. 22:39S/PDiF és optikán a 203 és a 205 abszolút egyforma kapcsolással rendelkeznek, nincs és nem is lehet semmi különbség köztük.
Analóg kimenetek már más "tészta", a 205-ben lévő DAC klasszisokkal jobb a 203 DAC-hoz képest.
Mind a 203, mind a 205 alaplapja gyárilag ugyan azzal a típusú kapcsolóüzemű tápegységgel van megtáplálva, ebben sincs semmi különbség köztük.
Aki javítani szeretné a 203/205 digitális kimenetek minőségét (új S/PDiF és új AES/EBU kimenetekkel vértezve fel a lejátszót), részben kiváltva a Mediatek procit tápláló, az alaplapon lévő DC/DC invertert lineáris táppal (ami nem egyenlő a kínai oldalakon kapható lineáris tápppal!), annak sajnos mélyen a zsebbe kell nyúlnia, de ez már egy másik történet.
Oppo UDP-203: Oppo UDP-205: .
.
Plusz még ezt is találtam a 205-ösről, 203-asnál nem említenek semmi ilyesmit:
Separate Analog & Digital Audio Power Supplies: The UDP-205 has separate power supplies for digital and analog circuitry to eliminate virtually all harmful interference. The analog audio circuitry is powered by a massive toroidal power transformer, which provides a very clean and robust power source to the audio components. A toroidal power transformer offers superior power efficiency and much lower exterior magnetic fields over traditional laminated steel core transformers.
Forrás: https://www.crutchfield.com/p_768UDP205 ... etails-tab