Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio gyűjtemény képekben :-)
Frissen "vadászott " maxi cd-k kedvenc zenekaromtól:
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
és néhány 7"cosmo figyelmébe: tényleg "mint" állapotúak, szerintem max. egyszer hallgatták őket.
Szépek! nagyon jó dolgokat lehet kifogni az e-bayen!
és néhány 7"
cosmo figyelmébe: tényleg "mint" állapotúak, szerintem max. egyszer hallgatták őket.
system
Megérkezett a más topicban emlegetett New Order maxi (FAC73)
tényleg nem csoda hogy ráfizetés volt a kiadónak...
a lemez állapota lehetne jobb is. lehet kell vennem még egyet?
system
Rendeltem a Tesz-veszen három Oldfield cdt 1000ft-ért.Jó állapotban van mindhárom lemez csak az a gond velük,hogy nem volt hozzá tok.
Ezért érdeklődnék hogy hol lehet találni nagyfelbontású cd borítókat esetleg nincs e valakinek.A lemezek:
-Tubular Bells
-Guitars
-The Millenium Bell
Előre is köszi
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Van pár zenei DVD-m,bár nem sok.
Led Zeppelin No Quarter DTS
Fleetwood Mac The Dance
AC/DC Live at Donnington
TOTO
U2 Rattle and Hum
Képeket amint tudom,teszem.
close652: nagyon szép a gyűjteményed!
egy barátom ajándéka. 3x próbáltam rábeszélni, hogy ne adja oda, hátha néhány év múlva lesz ideje/pénze újra lemezeket hallgatni és gépeket venni.
Bár ez is 15+ éves, úgy volt tárolva, hogy szinte semmi por nem volt a lemezeken, a borítót mintha tegnap nyomták volna. Anno 25 DM volt...
Nincs mese ez jobban [tudom ebbe beleköthettek szóval a fülemnek, lelkemnek szebben :taps: ] szól nálam mint a cd. Utóbbiról egyébként lehagytak egy számot, hogy ne kelljen dupla-cd-t kiadni. (Jellemző, hogy a következő lemezen [Disintegration] már a cd-n volt két számmal több...
system
erre a dupla maxira több mint 15 évet vártam, akkor először és utoljára hallottam rádióban
system
Jelenlegi SACD-im: :taps:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Ha egyszer lesz lehetőséged, mindenképp halgsd meg, fantasztikus!
OK! Megfogadom a tanácsodat!
Ha ismered a lemezt, tudod hogy nagyon sok féle hangszert használ a mű. Ez SACD-n sokkal jobban "kijön" többcsatornás változatban. Vannak olyan részei, amikor elsőre azt hinné az ember, hogy mind a négy hangfalból más hangszer szól. De az igazság az, a tizennégy hangszer sokkal közelebb van a valósághoz.
Eddig már vagy százszor meghalgattam a lemezt teljesen, de még mindig tud újat mutatni. Volt úgy, hogy mozizni készültünk a haveromal, de "csak"SACD halgatás lett belőle.l
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
OK! Megfogadom a tanácsodat!
Hát nekem ezek az SACD-k vannak eddig.
A Stinget én is láttam az MM-ben és nem is volt nagy ára! A Mike Oldfildet CD változatban épp tegnap hallottam és nagyon jó a lemez!
A Tubular Bells-et halgattam meg eddig legtöbször. A többcsatornás SACD változat "csak " 4.0-ás,(center, és sub no), de ez a lemez szól legszebben mind közül.
A Stinget én is láttam az MM-ben és nem is volt nagy ára! A Mike Oldfildet CD változatban épp tegnap hallottam és nagyon jó a lemez!
Mik azok? Fel tudsz tenni róluk képeket? :kiraly:
Nagy ritkaságok lehetnek! Gratula hozzájuk!
arty: ne fújd, nem meleg!
Britney 1. Itt van egy pár amerikai nyomású lemez is.
fuj... ehez nem gratulálnék inkább.... a többi szép
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
nagyon jó az MD tartó rész!!!és látom a dupla és nem-szabványdobozos cd-k is szépen beférnek
Az üvegajtós tárolóban kis "pöckök" tartják a CD-ket és ezeket ki lehet szedni, így dupla Cd-k is beférnek. Egyetlen hátránya, hogy ha a legfelső sorba kerül egy lemez, akkor az összes alattalévőt át kell rakosgatni.
A másik (CD - MD) tárolót én magam csináltam!
nagyon jó az MD tartó rész!!!
és látom a dupla és nem-szabványdobozos cd-k is szépen beférnek
system
A lemezek madártávlatból
1.
Mik azok? Fel tudsz tenni róluk képeket?
régiek: Talking Heads: Wild, Wild Life meg egy Jesus and Mary Chain.
LP: Bowie: Stage (dupla), Sisters of Mercy....
kamera meg csak telefonos lesz
itt szurom el a drága időt dvdc olvasással.
system