Köszönöm a segítségedet, ezzel a módszerrel eltűnt a felirat, visszaállt a béke és nyugalom.robi20064 írta: ↑2020.10.31., szomb. 22:34Az itt leirtak alapjan nyomva kell tartani a bekapcsolo gombot amig a kikapcsolas felirat meg nem jelenik.űrutazó írta: ↑2020.10.31., szomb. 19:08Szervusztok!
Sony KDL50W807C tévénket tegnap este a szokásos módon távirányítóval standby kikapcsoltam.
Ma délután a távirányítóval bekapcsoltam, de nem a szokásos egyszerű "feléledéssel" indult el a műsor, hanem úgy, mint amikor a tv hátulján lévő kapcsolóval történt kikapcsolás után azzal a kapcsolóval kapcsolom be. Megjelentek az "androidos körök" majd egy idő után megjelent a műsor.
Csak hogy a képernyő bal alsó sarkában elég nagy betűkkel az jelent meg, hogy "Biztonsági üzemmód" és ez a szöveg azóta is ott van.
Próbáltam a menüben megkeresni, hogy ez a szöveg mit is jelent a működés szempontjából, miért jelent meg ott és hogyan lehetne eltüntetni, de semmit nem találtam erről sem a tv menüjében, sem a tv kezelési könyvében.
Tudnátok ennek a megoldásában nekem segíteni?
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Szabolcs
https://www.sony.com.au/electronics/sup ... s/00127645

Shimano fórumtárs segítő szándékát is köszönöm. Az áramtalanításra most nem volt szükség, de így most már tudom, hogy egyes problémák esetében azzal is lehet próbálkozni.