Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonos Playbase hangprojektor soundbar új, garis, fekete
Re: Sonos Playbase hangprojektor soundbar új, garis, fekete
UP! Legyen 190.000 HUF. Ez a legvége. Ha megy, megy, ha nem, marad és zárom a topicot hamarosan.
Új, garanciális, beépített mélynyomós projektor továbbra is! :)
Új, garanciális, beépített mélynyomós projektor továbbra is! :)
UP! A termék ismét eredeti áron elérhető.
UP!!! Szombatig (jan. 4.) tudom tartani a karácsonyi akciós árat!!!
KARÁCSONYI ÁRESÉS! Kizárólag 12.24 este 20h-ig az ár:
189.999 HUF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20:01-től ismét az eredeti ár lesz érvényes!!!
189.999 HUF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20:01-től ismét az eredeti ár lesz érvényes!!!
Itt a Karácsony, VIGYÉTEK, ne kelljen bekábelezni az egész szobát a térhatás miatt, elég lesz a led-izzó a fán :)))
Kedvcsinálónak pár saját kép a konkrét készülékről. :)
- Csatolmányok
-
- 20191121_123216.jpg (3.69 MiB) Megtekintve 1527 alkalommal
-
- 20191121_123219.jpg (3.72 MiB) Megtekintve 1527 alkalommal
-
- 20191121_123414.jpg (3.46 MiB) Megtekintve 1527 alkalommal
-
- 20191121_123524.jpg (3.44 MiB) Megtekintve 1527 alkalommal
UP!
Olcsóbb nem lesz, viszont a minősége páratlan! :)
Olcsóbb nem lesz, viszont a minősége páratlan! :)
UP!DATE!
Utolsó ár: 199.999 HUF (ez a vége, még mindig 270e HUF boltban, erre pedig 22 hó gari van még!)
Utolsó ár: 199.999 HUF (ez a vége, még mindig 270e HUF boltban, erre pedig 22 hó gari van még!)
Legyen az ára mától 209.999 HUF véglegesen! A többi feltétel és leírás változatlan! :)wacky86 írta: ↑2019.08.27., kedd 16:59Hétfő hajnalig tartó akcióban legyen az ára CSAK FÓRUMTAGOKNAK (máshol is hirdetem, de ott nem változtatom meg!) 209.999 HUF! Ez már így 60 ezer forinttal van a bolti ára alatt :))) Ugyanaz, amit a boltban kapsz, ugyanannyi garival + házhoz is viszem bizonyos keretek között (Bp- Vác közt és a szűk környékben) ;-)
Beépített mélynyomós, 35 kg teherbírású, garanciális, fekete, kiváló minőségű, applikációval vezérelhető Sonos soundbar!
Naaaa, egy szuperül árazott, beépített mélynyomós, felsőkategóriás soundbar valakinek, aki szeretné megszüntetni az 5.1 okozta kábeldzsugent? :)
Akkor egy UP, mivel nem jelentkeztek érte azóta sem. :)wacky86 írta: ↑2019.08.27., kedd 16:59Hétfő hajnalig tartó akcióban legyen az ára CSAK FÓRUMTAGOKNAK (máshol is hirdetem, de ott nem változtatom meg!) 209.999 HUF! Ez már így 60 ezer forinttal van a bolti ára alatt :))) Ugyanaz, amit a boltban kapsz, ugyanannyi garival + házhoz is viszem bizonyos keretek között (Bp- Vác közt és a szűk környékben) ;-)
Beépített mélynyomós, 35 kg teherbírású, garanciális, fekete, kiváló minőségű, applikációval vezérelhető Sonos soundbar!
Az ára változatlan, 219.999 HUF, KOMOLY érdeklődő esetén beszélhetünk némi kedvességről!

- tomrider
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Ment pü ! 

Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
Hétfő hajnalig tartó akcióban legyen az ára CSAK FÓRUMTAGOKNAK (máshol is hirdetem, de ott nem változtatom meg!) 209.999 HUF! Ez már így 60 ezer forinttal van a bolti ára alatt :))) Ugyanaz, amit a boltban kapsz, ugyanannyi garival + házhoz is viszem bizonyos keretek között (Bp- Vác közt és a szűk környékben) ;-)
Beépített mélynyomós, ebben a minőségben kevés van a piacon, lehet érdemes a színben kompromisszumot kötni, ha piaci ár alatt van (elvégre autót is csak nők vesznek szín alapján), mert az ezüst szín + magas minőség eléggé behatárolja a dolgot :)))
De persze Te tudod, ha esetleg meggondolod magad jelentkezz! Neked is sok sikert, hogy találj egyet! :)
Ááá vaksi vagyok, már látom.
Telefonon nem láttam tisztán. Ezüstöt keresünk valami hasonló minőségűt, mint a tied.
Sikeres eladást kívánok!
Telefonon nem láttam tisztán. Ezüstöt keresünk valami hasonló minőségűt, mint a tied.
Sikeres eladást kívánok!

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
Bocsáss meg, a színét nem írtad.
Ezüst vagy fekete?
Köszi szépen.
Ezüst vagy fekete?
Köszi szépen.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
Sonos Playbase hangprojektor soundbar új, garis, fekete
Eladó 2 év hivatalos garanciával (2019.08.19-én, Media Marktban vásárolt) egy SONOS Playbase típusú hangprojektor/soundbar, mely integrált mélynyomóval rendelkezik! Csak kibontva volt a Mediaban, polcon volt, be sem volt dugva, az ára ezért 50.000 forinttal a jelenlegi bolti ára (269.990 HUF) alatt van! Ezenkívül SEMMIBEN nem különbözik attól, ergo aki ilyet szeretne, most spórolhat 50 ezer forintot! Páromtól kaptam, aki Media Markt ajándékkártyára vásárolta egy részét, többit kp., nekem azonban nincs szükségem rá. Be sem kötöttem.
Teherbírása 35 kg, elég nagy TV-ket is elbír, robosztus cucc! A képek illusztrációk, mert nem akartam kivenni a csomagolásból. Természetesen az új tulajdonos előttem bonthatja ki és próbálhatja ki a saját TV-jén, ha házhoz viszem. Ja igen, Vác - Bp. körül ingyen házhoz szállítom, ha nem alkudozol :)
Tehát pl. Vác, Göd, Dunakeszi, Budapest, Őrbottyán, Veresegyház, Szentendre, Nagymaros, stb. még belefér...
A 3. képen a jótállási jegy látható!
Ára: 219.999 HUF
TESZT: https://www.av-online.hu/hangfal/sonos- ... teszt_2239
Teherbírása 35 kg, elég nagy TV-ket is elbír, robosztus cucc! A képek illusztrációk, mert nem akartam kivenni a csomagolásból. Természetesen az új tulajdonos előttem bonthatja ki és próbálhatja ki a saját TV-jén, ha házhoz viszem. Ja igen, Vác - Bp. körül ingyen házhoz szállítom, ha nem alkudozol :)
Tehát pl. Vác, Göd, Dunakeszi, Budapest, Őrbottyán, Veresegyház, Szentendre, Nagymaros, stb. még belefér...
A 3. képen a jótállási jegy látható!
Ára: 219.999 HUF
TESZT: https://www.av-online.hu/hangfal/sonos- ... teszt_2239