Köszönöm.
Tényleg jó.huszti-zsolt írta: ↑2019.08.05., hétf. 14:28Mennyiben korhű azt nem tudom, de merésznek merész, az biztos! :)
Nekem egyébként tetszik!
youtu.be/49Ms-yKFPMs
Számomra többlet élmény, ha kottával a kézben/képernyőn hallgathatok zenéket, ennyi az egész. Elnézést a szerencsétlen fogalmazásért, akinek szántam, az biztos értette, aki meg nem érti, -nem baj. Természetesen elegendő meghallgatni az érzékeléshez...
Ne haragudj a buta kérdésért, de mire utaltál az “akik tudnak kottát olvasni” - val?
Nos, egyesek számára a "metafizika" eltűnt. Szigorúan magánvéleményem szerint nem, csak az adott korszak kultúrális, szociális hátterének, eszköztárának és szimbólikájának ismeretében kellene keresni, de meglehet ezzel egyedül vagyok itt.
Mondd, hogy csak tesztelsz, hogy meghallgatjuk-e? És persze beetettél az egyetlen “nem-annyira-hardcore” darabbal a lemezről...
Nem találtam meg sajnos Tidalon, de keresgélés közben beleakadtam egy másikba, ami nekem egészen tetszett (még ha nem is olyan virtuóz és "ütős", mint az átalad belinkelt), és jól is szól:
bitrograde írta: ↑2019.07.24., szer. 12:10Júl 31. (szerda)
NAGYHARSÁNY - TEMPLOM
14:00 Régizene furulyára és csembalóra - Bagi Flóra koncertje
A lenyűgöző tehetségű 13 éves Bagi Flóra többek közt Händel, Bach, van Eyck és Castello műveket játszik nekünk barokk furulyán. Csemballón kísér: Radnai Tamás
youtu.be/F00Xdynalik