SoundMania írta: ↑2019.07.17., szer. 18:15
sutemenyx írta: ↑2019.07.17., szer. 18:03
SoundMania írta: ↑2019.07.17., szer. 17:39
Ugye nem úgy gondoltad, hogy ha 100-200 nF helyett beteszel 1,5 mikrót akkor az nem lesz "szűk" keresztmetszet?!
Melyik Jensen minőségéhez van közel szerinted? Alufóliás? Rézfóliás? Alu házas? Kerámia házas?
De úgy. Aluminiumházas, alufóliáshoz.
Hát pedig azt nem javasolnám, mert csak elqrod vele a hangot!
Az alufólias Jensent meg sem említeném itt, annyira gyalázatosan szól.
És ne haragudj, de ha mégis jónak hallod, akkor az eddigi fáradozasaid a kondik meg ellenállások tesztelésével semmit nem érnek, pedig komoly munka volt amit belefektettél, de azt kell, hogy mondjam, teljesen feleslegesen. Elnézést, hogy ez a véleményem.
Én nem haragszom, viszont nem rossz az a Jensen. Elsőre nagyon fedett, részlettelen. Ha 10percig próbáltad, akkor elképzelhető, hogy azért ez a véleményed. Kell neki egy 2-3óra legalább mire eléri az egészjó fokozatot. Amúgy szerintem egy picit tulzo a dinamikája, de csak alig. S ilyen szempontbol ez a mullard jobb, és ettől összességében is jobb egy picit. A miflex kcpu és a blackgate-ek ( F, FK, PK, VK, N ) viszont tudnak egyfajta mikrodinamikát és zeneiséget, amit sem ez, sem a jensen, sem nagyon semmi más nem ér el, amit próbáltam. (Szerintem)
Szóval (szerintem) vagy tul rovid ideig probaltad, vagy hamis volt, vagy serult, vagy nemtudom. Amit en probaltam azt kölcsönbe kaptam és nemtudom, hogy régi NOS vagy új vagy milyen volt. Amúgy szerinted milyen kondi a jó csatolókondi?